- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.241
Canım regl oldum ben şuanbenim 30 günde 1, bat 30 ocak daha 4 gün var yani ama senin kısaymıs garanti cıkar cnm senin testte bence yarın yapmalısın
Canımmm inşallah çok güzek şeylet olacak ben hissediyorummCanım benim çok sağolun yaa, iyi ki varsınız gerçekten. kaldı 5 gün bakalım neler olacak :)
Ama umutsuz konuşma, her hamilelik kendine özeldir, seninki rahat geçecek belki.. Üzme kendini tamam mı şeker, öperim koskocaman seniCanım ben şu an bir örnek teşkil edebiliyor muyum bundan emin değilim ama ben de ekstra hiç bir belirti yok desem yeridir. midem bulanmıyor, yemeklerden filan tiksinmedim şu ana kadar. İlk başlarda kasıklarda minik kramplar oluyordu şu anda o da yok. Alakası var mı bilmiyorum cildim çok kuruyor ama bu soğuktan da olabilir. Şeffaf akıntım devam ediyor az az. Yani öyle ben hamileyim dedirtecek bir şey yok görüdğün gibi canım. o yüzden bazen düşünüyorum acaba bebiş yok mu diyeişte cumartesi öğrenicez Allah'ın izniyle.
Bunu hsg den umudu olanların sitesine yazmalısın canım o zaman onun etkisi çok desenehiç geçmedi canım, hsg çekildiği ay hamiş oldum ben.
Ne zaman başlamıştı cnm?hıııı onu unuttum göğüsler hassas, yani normal duruşta bi ağrı sızı yok ama üzerine doğru filan yatarsam acıyor.
teşekkür ederim. tez zamanda sen de mutlu haberlerini al. kontrollerin inş iyi geçer cnm
Ben adet oldum kızlar. Yeni bat yok şimdilik, yarın söylerim tam sökemedim daha
Canım regl oldum ben şuan
Canımmm inşallah çok güzek şeylet olacak ben hissediyorumm
Ama umutsuz konuşma, her hamilelik kendine özeldir, seninki rahat geçecek belki.. Üzme kendini tamam mı şeker, öperim koskocaman seni
Bunu hsg den umudu olanların sitesine yazmalısın canım o zaman onun etkisi çok desene
Ne zaman başlamıştı cnm?
İnsaallah CNm benim insaallah ... Senin haberini bekliyorum Suan da bakalım güzel haberler gerçekten umut veriyor :)Canımmmm kıyamam ya, üzme kendini hep ümitsizliğe düştüğümüzde mutlu haberler aldık. İnşallah senden de alacağız.
inşaAllah tutmuştur bu ay. eşimle iiyiz sabretmeyi ve görmezden gelmeye başladım bişeyleri inşlh bebişde olursa başka bişey istemem. :)belirti var ama onlar her zaman varama kendimi hamiş gibi hissetmiyorum hiç. bu ay ovü testi de yaptım tam gününü tutturduk ümitsiz olmak istemiyorum ama sanırım bu ay da olmadı. diğer ay preseed jel alıcam artık bi de öle deneyelim sen nasılsın cnm eşinle nasılsınız
Canim sen benim testleri gormusdun dimi adetime 2 gun kala silik cikiyordu daha sonra koyulasirdi adetimnen bir gun gecdi kan verdim ayni gun adet oldum keski sende kan verseydin belkide kimyasal gebelikmis ben kan vermeseydim hamile olduqumu bilmiyecekdim sadece adet oldum diyecekdim insallah kimyasall gebelik olur subatda guzel haberler verirsinEki Görüntüle 1755062 Arkadaslar ben size yazmayı unuttum benim adet olduğum sabahın onceki akşamında idrar testi yaptım ama saatler sonra ikisinde de hafif bir gölgee oldu acaba buharlaşma çizgisi mi dedim adet olunca yoksa kimyasal mı oldu acaba oyle olur mi ki bat gününden bir gun once idrar da azcik çıkıp sonra adetle atılmış olabilir mi cunku normalde saatlerce kalsa böle hic birşey çıkmazdı hatta içimde Oray'ı kalemle karalamak gelirdi mucize ufacık bir çizgi arardım cok sasırdım iki testte de aynısının olmasınayakından bakınca çizgi var gibi sanki iki teste böyle oldu farklı marka İkiside yanı keske kimyasalda olsa olduğunu bilsem o bile aylarca umutla beklemem icin yetecek keske kan testi yaptıraydın diyorum kimyasal mı degil mı anlardım
Homely_angel CNm sen bu ay döllenme Zaman'ı m koyuyu yakaladığım gun be ertesi iki gun iliski oldu demiştin en koyudan önceki gun oldu mu iliski ? Gece gece aklıma takıldı bu ay çalışmalara sıkı olacak ins
Eki Görüntüle 1755062 Arkadaslar ben size yazmayı unuttum benim adet olduğum sabahın onceki akşamında idrar testi yaptım ama saatler sonra ikisinde de hafif bir gölgee oldu acaba buharlaşma çizgisi mi dedim adet olunca yoksa kimyasal mı oldu acaba oyle olur mi ki bat gününden bir gun once idrar da azcik çıkıp sonra adetle atılmış olabilir mi cunku normalde saatlerce kalsa böle hic birşey çıkmazdı hatta içimde Oray'ı kalemle karalamak gelirdi mucize ufacık bir çizgi arardım cok sasırdım iki testte de aynısının olmasınayakından bakınca çizgi var gibi sanki iki teste böyle oldu farklı marka İkiside yanı keske kimyasalda olsa olduğunu bilsem o bile aylarca umutla beklemem icin yetecek keske kan testi yaptıraydın diyorum kimyasal mı degil mı anlardım
günaydın tatlım :)günayyydınnn kızlarrr....
inşallahGünaydın kızlar Reglime 4 gun var test yaptım sabah
İnşallah kuzum hayırlısı olsun rabbım neyler neylerse güzel eylerValla ben gördüm cizgiyi grip den yanlış gormuyorsam kuzuummm hadi hayırlısı olsun
inşallah
hadi inşallahhhh...Günaydın kızlar Reglime 4 gun var test yaptım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?