Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sagolasin cnmm bende de o yüzden umut var hep birinci kendiliginden 7. Ayımızdan gelmisti cok geçmedi 3 sene sonra yeniden başladık çalışmalara ama bu sefer yok olmuyor :KK43: bakalım Hakkı'mızda Hayirlisi insaallah :) bende umutluyum bu ay senden hadi bakalım .. Bence hazirana kadar kesin olacak insaallah :) bende hala forumlari okuyorum adet olduğum günler deli gibi umut olacak infertilite sayfalarını okuyorum :KK43:
İşte bunu yapma, dur bakalım.. Üzgün surat yok gülen surat var;) dediğim gibi sen tekrar bi kontrolden geç ve kafanı rahatlat. Kafan rahat olunca pat oluverir bakarsın:) ama umutsuz olmak yok tamam mı;)
cnm bak altta ne yazıyor... gebelik testinde çıkabilir diyor.. yapcak mısın?? hamile haberi almak istiyorum...
Yaaa evettt öyle yazıyorr!! Ama yapmıycam çünkü bat bugün ve regl olabilirim, hafif sancım var, bugün olmazsam yarın yapıcam:))
Bende de aynısı yazıyor dün yaptım ama cıkmadı yarın bi da yapiim o zaman :KK70:
Yaa ben negatif görmek istemiyorum. Senin bat ne zaman? 28 günde bir mi oluyorsun? Ben 26 günde bir oluyorum:) bugün bat, olmazsam yarın yapıcam

Merhaba kizlarrr bu gun doktora gitdim sağ tarafda bir tane yumurta olusmus 16 mm adetimin 12 gunu bu gun carsamba yine gel bakalim dedi insallah bu ay simsıkı tutunur bebeyim

canım belirti var mı bişey hissediyor musun ?
belirti var ama onlar her zaman var :D ama kendimi hamiş gibi hissetmiyorum hiç. bu ay ovü testi de yaptım tam gününü tutturduk ümitsiz olmak istemiyorum ama sanırım bu ay da olmadı. diğer ay preseed jel alıcam artık bi de öle deneyelim :KK36: sen nasılsın cnm eşinle nasılsınız

İşte bunu yapma, dur bakalım.. Üzgün surat yok gülen surat var:KK66: dediğim gibi sen tekrar bi kontrolden geç ve kafanı rahatlat. Kafan rahat olunca pat oluverir bakarsın:) ama umutsuz olmak yok tamam mı:KK66:

Yaaa evettt öyle yazıyorr!! Ama yapmıycam çünkü bat bugün ve regl olabilirim, hafif sancım var, bugün olmazsam yarın yapıcam:))

Yaa ben negatif görmek istemiyorum. Senin bat ne zaman? 28 günde bir mi oluyorsun? Ben 26 günde bir oluyorum:) bugün bat, olmazsam yarın yapıcam
benim 30 günde 1, bat 30 ocak daha 4 gün var yani ama senin kısaymıs garanti cıkar cnm senin testte bence yarın yapmalısın:KK45:

Merhaba kizlarrr bu gun doktora gitdim sağ tarafda bir tane yumurta olusmus 16 mm adetimin 12 gunu bu gun carsamba yine gel bakalim dedi insallah bu ay simsıkı tutunur bebeyim
Hesaplarıma göre bnmde 12. Günü 16 mm idi cnm. O zaman seninde eğer adet döngün uzun süreli değilse uzayacaktır bu ay . Bnm çok uzadı

CNM SİZİN Bİ KERE OLMUŞ O YÜZDEN Bİ SIKINTI VARSA BENCE EŞİNDEDİR.. İNŞALLAH GEREK KALMADAN OLUR.. BEN DE BU AY UMUTLA BEKLİYORUM..
Aynen oyle CNm sıkıntı esimde ztn :( sayımız az harekette oyle bakalım tedavi oluyoruz onlarda ikinci üçüncü ay sonunda cevap veriyormuş bizim bir ay bitti bakalım kaldı iki ay martta kadar bekliyoruz ins :) sizden güzel haberler alırız insaallah

Ben bile heyecanlıyım valla seni düşünemiyorum, inşallah duyacaksın ya da göreceksin o minik atışları, hepimiz dua ediyoruz sana

Normal adet döngünüz kaç günde bir? Yani kaç gün geciktiniz? Gebelik testi yapsanıza, geciktiyse hamile olma ihtimaliniz yüksek. Gönlünüze göre olur umarım☺️

Canım benim çok sağolun yaa, iyi ki varsınız gerçekten. kaldı 5 gün bakalım neler olacak :)

Myssterious cnm sen bize hiç belirtilerini yazmadın öğrendiğin ilk günlerden bu güne kadar ne gibi değişiklikler var vucudunda canım? Yoksa belirli değişiklik yok muymuş?

Canım ben şu an bir örnek teşkil edebiliyor muyum bundan emin değilim ama ben de ekstra hiç bir belirti yok desem yeridir. midem bulanmıyor, yemeklerden filan tiksinmedim şu ana kadar. İlk başlarda kasıklarda minik kramplar oluyordu şu anda o da yok. Alakası var mı bilmiyorum cildim çok kuruyor ama bu soğuktan da olabilir. Şeffaf akıntım devam ediyor az az. Yani öyle ben hamileyim dedirtecek bir şey yok görüdğün gibi canım. o yüzden bazen düşünüyorum acaba bebiş yok mu diye :( işte cumartesi öğrenicez Allah'ın izniyle.

Kizlar iyi aksamalar. Bugun doktor kontrolum vardi. Bebegim masallah cok saglikli 292.55 gr 21cm olmus. Bir hafta icinde 62 gr almis cok iyi dedi. Ben daha soylemeden kramplar girmeye basladimi bacaklara desi. Bende evet 2 gundur geceleri cok fazla durmadan giriyo dedim. Magnezyum vrdi toz halinde. Eksiklikten oluyomus.
Bu arada bebis hala biraz asagida duruyo. Yine progestan yazdi. Erkek bebekler asagida duruyomus genelde cevremde erkek doguranlar oyle dediler. Arkadasimda dogum gunune ladar hep asagida tasidi. Biraz moralim bozuldu ama harekwtlerini bugun o kadar cok hissettimki icim rahatladi.
Demir ilaci da yazdi. Bunlarin eksikliklerinden dolayi oluyomus bunlar hep. Simbi bu magnezyum kasilmalari engeller bacaklarda rahim de rahatlar dedi. Bizde durumlar boyle. Biraz tontiş bebegim
yerim o tontişiiiii :) Canım gözün aydın bebişin sağlıklıysa gerisi çözülür. Zaten doktorun da önlemleri almış.

İyi pazarlar herkese Can'larım A anneysenmutlusun cnm harika heyecanlar bunlar ne güzel herşey yolunda saglikla kucağına alırsın ins cnmm :) Homely_angel Homely_angel cnm bu arada yeni bat 20 subat bu ayda gitti bakalım martta tekrar dr randevusu var eşimin sperm testi vericez.. bu ayda olmazsa 2016 da ikinci kez anne olmak icin esimin değerlerine bakarak aşılama düşünüyorum kızlar baya bekledik çünkü :KK43:

Canımmmm kıyamam ya, üzme kendini hep ümitsizliğe düştüğümüzde mutlu haberler aldık. İnşallah senden de alacağız.

Canım benim çok sağolun yaa, iyi ki varsınız gerçekten. kaldı 5 gün bakalım neler olacak :)
Cnm benim yumurtam 15 mmydi ya ertesi gun akinti geldi send dgerlendr dmstn presdle degerlendirdim cumartesi doktora gttgmde gercekten catlamstı 1 2 daha dgerlendirin dedi 1 kere daha jel kullandm ama ara ara reg agrisi gbi agrlrm var bazen sag tarafmda fazla hssdyrm sended olmusmuydu yani yumurtlama agrisi bugune kalr mi bide baska belirtn nelerdi

Canım ben şu an bir örnek teşkil edebiliyor muyum bundan emin değilim ama ben de ekstra hiç bir belirti yok desem yeridir. midem bulanmıyor, yemeklerden filan tiksinmedim şu ana kadar. İlk başlarda kasıklarda minik kramplar oluyordu şu anda o da yok. Alakası var mı bilmiyorum cildim çok kuruyor ama bu soğuktan da olabilir. Şeffaf akıntım devam ediyor az az. Yani öyle ben hamileyim dedirtecek bir şey yok görüdğün gibi canım. o yüzden bazen düşünüyorum acaba bebiş yok mu diye :KK43: işte cumartesi öğrenicez Allah'ın izniyle.
Ediyorsun tabi cnm sonuçta döllenme gerçekleşti :). Ama bunu çoğu kişi diyor bişey değişmiyor diye. Onu merak etmiştim. Göğüslerde bir farklılık yok mu

Hesaplarıma göre bnmde 12. Günü 16 mm idi cnm. O zaman seninde eğer adet döngün uzun süreli değilse uzayacaktır bu ay . Bnm çok uzadı
30. 31 gunden bir adet oluyorum 14 gunu yine doktora gidicem bakalim kac mm olucak yumurtam peki senin adetinin kacinci gunu catladi yumurtan ?

Canım ben şu an bir örnek teşkil edebiliyor muyum bundan emin değilim ama ben de ekstra hiç bir belirti yok desem yeridir. midem bulanmıyor, yemeklerden filan tiksinmedim şu ana kadar. İlk başlarda kasıklarda minik kramplar oluyordu şu anda o da yok. Alakası var mı bilmiyorum cildim çok kuruyor ama bu soğuktan da olabilir. Şeffaf akıntım devam ediyor az az. Yani öyle ben hamileyim dedirtecek bir şey yok görüdğün gibi canım. o yüzden bazen düşünüyorum acaba bebiş yok mu diye :KK43: işte cumartesi öğrenicez Allah'ın izniyle.
cnm bi de senin hsgden kaç ay geçmişti

30. 31 gunden bir adet oluyorum 14 gunu yine doktora gidicem bakalim kac mm olucak yumurtam peki senin adetinin kacinci gunu catladi yumurtan ?
Cnm tahminen 19 . Günü o gün ovulasyon kanaması geçirdim bir gün öncesinde de çok ağrım vardı adet ağrısı gibi 22. Günü kontrolüm vardı o zaman çatlamış demişti doktor

Cnm benim yumurtam 15 mmydi ya ertesi gun akinti geldi send dgerlendr dmstn presdle degerlendirdim cumartesi doktora gttgmde gercekten catlamstı 1 2 daha dgerlendirin dedi 1 kere daha jel kullandm ama ara ara reg agrisi gbi agrlrm var bazen sag tarafmda fazla hssdyrm sended olmusmuydu yani yumurtlama agrisi bugune kalr mi bide baska belirtn nelerdi

Oooo süper tutturduk yani ;) olmuştu canım, son aylarda oluyordu. ben de aman üşüttüm filan diyordum. meğer içeride çalışma varnış :)

Ediyorsun tabi cnm sonuçta döllenme gerçekleşti :). Ama bunu çoğu kişi diyor bişey değişmiyor diye. Onu merak etmiştim. Göğüslerde bir farklılık yok mu

hıııı onu unuttum göğüsler hassas, yani normal duruşta bi ağrı sızı yok ama üzerine doğru filan yatarsam acıyor.

Back
X