Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben adet oldum kızlar. Yeni bat yok şimdilik, yarın söylerim tam sökemedim daha
benim 30 günde 1, bat 30 ocak daha 4 gün var yani ama senin kısaymıs garanti cıkar cnm senin testte bence yarın yapmalısın:KK45:
Canım regl oldum ben şuan
Canım benim çok sağolun yaa, iyi ki varsınız gerçekten. kaldı 5 gün bakalım neler olacak :)
Canımmm inşallah çok güzek şeylet olacak ben hissediyorumm
Canım ben şu an bir örnek teşkil edebiliyor muyum bundan emin değilim ama ben de ekstra hiç bir belirti yok desem yeridir. midem bulanmıyor, yemeklerden filan tiksinmedim şu ana kadar. İlk başlarda kasıklarda minik kramplar oluyordu şu anda o da yok. Alakası var mı bilmiyorum cildim çok kuruyor ama bu soğuktan da olabilir. Şeffaf akıntım devam ediyor az az. Yani öyle ben hamileyim dedirtecek bir şey yok görüdğün gibi canım. o yüzden bazen düşünüyorum acaba bebiş yok mu diye :KK43: işte cumartesi öğrenicez Allah'ın izniyle.
Ama umutsuz konuşma, her hamilelik kendine özeldir, seninki rahat geçecek belki.. Üzme kendini tamam mı şeker, öperim koskocaman seni

Ben adet oldum kızlar. Yeni bat yok şimdilik, yarın söylerim tam sökemedim daha

Canım regl oldum ben şuan

Canımmm inşallah çok güzek şeylet olacak ben hissediyorumm

Ama umutsuz konuşma, her hamilelik kendine özeldir, seninki rahat geçecek belki.. Üzme kendini tamam mı şeker, öperim koskocaman seni

neeeeeeeeee kırmızı mııııııııııı :KK34: hayır ben bunu beklemiyordum. Demekki bir ay yanıldım, kendimde de böyle olmuştu. Çok hissettiğim aydan bir ay sonra almıştım haberi ;)

İnşallah canım, cumartesi bir gelse, o sesi bir duysam :KK33:

Canımmmm kıyamam ya, üzme kendini hep ümitsizliğe düştüğümüzde mutlu haberler aldık. İnşallah senden de alacağız.
İnsaallah CNm benim insaallah ... Senin haberini bekliyorum Suan da bakalım güzel haberler gerçekten umut veriyor :) gulit_me gulit_me yapma CNm ya ben senden cok umutluydum bu ay :(

belirti var ama onlar her zaman var :KK70: ama kendimi hamiş gibi hissetmiyorum hiç. bu ay ovü testi de yaptım tam gününü tutturduk ümitsiz olmak istemiyorum ama sanırım bu ay da olmadı. diğer ay preseed jel alıcam artık bi de öle deneyelim :KK36: sen nasılsın cnm eşinle nasılsınız
inşaAllah tutmuştur bu ay. eşimle iiyiz sabretmeyi ve görmezden gelmeye başladım bişeyleri inşlh bebişde olursa başka bişey istemem. :)

Homely_angel Homely_angel CNm sen bu ay döllenme Zaman'ı m koyuyu yakaladığım gun be ertesi iki gun iliski oldu demiştin en koyudan önceki gun oldu mu iliski ? Gece gece aklıma takıldı bu ay çalışmalara sıkı olacak ins :oops:

image.webp
Arkadaslar ben size yazmayı unuttum benim adet olduğum sabahın onceki akşamında idrar testi yaptım ama saatler sonra ikisinde de hafif bir gölgee oldu acaba buharlaşma çizgisi mi dedim adet olunca yoksa kimyasal mı oldu acaba oyle olur mi ki bat gününden bir gun once idrar da azcik çıkıp sonra adetle atılmış olabilir mi cunku normalde saatlerce kalsa böle hic birşey çıkmazdı hatta içimde Oray'ı kalemle karalamak gelirdi mucize ufacık bir çizgi arardım cok sasırdım iki testte de aynısının olmasına :KK43: yakından bakınca çizgi var gibi sanki iki teste böyle oldu farklı marka İkiside yanı keske kimyasalda olsa olduğunu bilsem o bile aylarca umutla beklemem icin yetecek :KK43: keske kan testi yaptıraydın diyorum kimyasal mı degil mı anlardım :KK43:

Eki Görüntüle 1755062 Arkadaslar ben size yazmayı unuttum benim adet olduğum sabahın onceki akşamında idrar testi yaptım ama saatler sonra ikisinde de hafif bir gölgee oldu acaba buharlaşma çizgisi mi dedim adet olunca yoksa kimyasal mı oldu acaba oyle olur mi ki bat gününden bir gun once idrar da azcik çıkıp sonra adetle atılmış olabilir mi cunku normalde saatlerce kalsa böle hic birşey çıkmazdı hatta içimde Oray'ı kalemle karalamak gelirdi mucize ufacık bir çizgi arardım cok sasırdım iki testte de aynısının olmasına :KK43: yakından bakınca çizgi var gibi sanki iki teste böyle oldu farklı marka İkiside yanı keske kimyasalda olsa olduğunu bilsem o bile aylarca umutla beklemem icin yetecek :KK43: keske kan testi yaptıraydın diyorum kimyasal mı degil mı anlardım :KK43:
Canim sen benim testleri gormusdun dimi adetime 2 gun kala silik cikiyordu daha sonra koyulasirdi adetimnen bir gun gecdi kan verdim ayni gun adet oldum keski sende kan verseydin belkide kimyasal gebelikmis ben kan vermeseydim hamile olduqumu bilmiyecekdim sadece adet oldum diyecekdim insallah kimyasall gebelik olur subatda guzel haberler verirsin :anneadayı:

Homely_angel Homely_angel CNm sen bu ay döllenme Zaman'ı m koyuyu yakaladığım gun be ertesi iki gun iliski oldu demiştin en koyudan önceki gun oldu mu iliski ? Gece gece aklıma takıldı bu ay çalışmalara sıkı olacak ins :oops:

oldu canım, en koyudan önce iki kez oldu. en koyuyu görünce de 3 gün üstüste ;)

Eki Görüntüle 1755062 Arkadaslar ben size yazmayı unuttum benim adet olduğum sabahın onceki akşamında idrar testi yaptım ama saatler sonra ikisinde de hafif bir gölgee oldu acaba buharlaşma çizgisi mi dedim adet olunca yoksa kimyasal mı oldu acaba oyle olur mi ki bat gününden bir gun once idrar da azcik çıkıp sonra adetle atılmış olabilir mi cunku normalde saatlerce kalsa böle hic birşey çıkmazdı hatta içimde Oray'ı kalemle karalamak gelirdi mucize ufacık bir çizgi arardım cok sasırdım iki testte de aynısının olmasına :KK43: yakından bakınca çizgi var gibi sanki iki teste böyle oldu farklı marka İkiside yanı keske kimyasalda olsa olduğunu bilsem o bile aylarca umutla beklemem icin yetecek :KK43: keske kan testi yaptıraydın diyorum kimyasal mı degil mı anlardım :KK43:

olabilir canım, kimyasal da olabilir bu testlerin yanıltması da. Ama biz güzel düşünelim ve diyelim ki kimyasal gebelikten sonra hamiş olmak kısa sürüyormuuuş :)

Back
X