Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr
:KK43:

İyi pazarlar herkese Can'larım A anneysenmutlusun cnm harika heyecanlar bunlar ne güzel herşey yolunda saglikla kucağına alırsın ins cnmm :) Homely_angel Homely_angel cnm bu arada yeni bat 20 subat bu ayda gitti bakalım martta tekrar dr randevusu var eşimin sperm testi vericez.. bu ayda olmazsa 2016 da ikinci kez anne olmak icin esimin değerlerine bakarak aşılama düşünüyorum kızlar baya bekledik çünkü :(

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr
:KK43:
Adet döngün 30 gun mu CNm eğer oyle değilse 25 i olmaz Sabri'm bat tarihi . İns hamilesindir CNm benim de aynı belirtiler olur sivilce şişkinlik üşüme bas Ağrı'sı da olur adet olmadan iki gun once cok merak ediyorum hamile kalırsam yine aynı belirtiler olacak mı acaba adet olacak gibi .. Ne zmndir ustiyirsunuz siz ilk cocuk mu CNm

İyi pazarlar herkese Can'larım A anneysenmutlusun cnm harika heyecanlar bunlar ne güzel herşey yolunda saglikla kucağına alırsın ins cnmm :) Homely_angel Homely_angel cnm bu arada yeni bat 20 subat bu ayda gitti bakalım martta tekrar dr randevusu var eşimin sperm testi vericez.. bu ayda olmazsa 2016 da ikinci kez anne olmak icin esimin değerlerine bakarak aşılama düşünüyorum kızlar baya bekledik çünkü :KK43:
Canımm oldun mu regl, ben de bekliyorum bakalım. Bi testlerinizi yaptırın, oama göre düşünürsünüz. Ben ilk planladığımdan beri çok badire atlattım. Ama sizinki belki sadece strestir, bir tane var diyosun, demek hamile kalabiliyorsun;) her şey gönlümüzce olsun canım, Allahtan çaresiz değil, ben de mayısa kadar kalmazsan, haziran için aşılama planladık;)
Ya kizlar bu soguklar ne olacak. Gecen ay 480 tl dogalgaz faturasi geldi. Mecbur bu ay kistik ama havalarda buz gibi. Petekler kendini zor isitiyor beni nasil isitsin :110: Allah disarda olanlarin, calismak zorunda olanlarin yardimcisi olsun :KK43:
Canım çok haklısın, dışarda olanlara Allah yardımcı olsun..

Canımm oldun mu regl, ben de bekliyorum bakalım. Bi testlerinizi yaptırın, oama göre düşünürsünüz. Ben ilk planladığımdan beri çok badire atlattım. Ama sizinki belki sadece strestir, bir tane var diyosun, demek hamile kalabiliyorsun:KK66: her şey gönlümüzce olsun canım, Allahtan çaresiz değil, ben de mayısa kadar kalmazsan, haziran için aşılama planladık:KK66:

Canım çok haklısın, dışarda olanlara Allah yardımcı olsun..
Sorma CNm Oldum yine :KK43: biz bütün testlerimizi yaptırdık CNm benim rahim filmi dahil herşey gayet yolunda .. esimin sperm testinde bazı degerleri oldukça kotu çıktı sonra birinci kendi kendine olduğu icin varikosel de olmayınca altında ki Şebebin surekli kullandığı bir ilacın olduğunu tesbit ettik bakalım ilacı bıraktı ve sperm icin takviye ilaçlara başladık önünüzde ki hafta bir ay olacak ilaçları düzenli içeli ayrıca iki aydır her aksam havuç suyu içiyor bakalım iste 3 ayda bir spermler vücutta yenilemiyormuş bunun icin martta kadar ilaçlara vitaminlere çalışmalara devam ins o surede gelir mucizem ... Olmazsa o zmna kadar martta tekrar kontrol var baktık değerlerde gelişme yok ve aşılamaya da uygun olursa o esnada sperm değerlerimiz aşılamayı düşünüyorum ciddi ciddi çünkü 2016 da ikinci kuzum dogsun abisiyle arasında cok yas olmasin istiyorum :KK43: cnm ins senin bu ay güzel haberlerini alırız sizin ikinde de sorun yok ztn cok yakın bence güzel haberler Rabb'imin izniyle

Sorma CNm Oldum yine :KK43: biz bütün testlerimizi yaptırdık CNm benim rahim filmi dahil herşey gayet yolunda .. esimin sperm testinde bazı degerleri oldukça kotu çıktı sonra birinci kendi kendine olduğu icin varikosel de olmayınca altında ki Şebebin surekli kullandığı bir ilacın olduğunu tesbit ettik bakalım ilacı bıraktı ve sperm icin takviye ilaçlara başladık önünüzde ki hafta bir ay olacak ilaçları düzenli içeli ayrıca iki aydır her aksam havuç suyu içiyor bakalım iste 3 ayda bir spermler vücutta yenilemiyormuş bunun icin martta kadar ilaçlara vitaminlere çalışmalara devam ins o surede gelir mucizem ... Olmazsa o zmna kadar martta tekrar kontrol var baktık değerlerde gelişme yok ve aşılamaya da uygun olursa o esnada sperm değerlerimiz aşılamayı düşünüyorum ciddi ciddi çünkü 2016 da ikinci kuzum dogsun abisiyle arasında cok yas olmasin istiyorum :KK43: cnm ins senin bu ay güzel haberlerini alırız sizin ikinde de sorun yok ztn cok yakın bence güzel haberler Rabb'imin izniyle
Canım yaa pardon ilaç olayını falan şimdi okuyunca hatırladım. Belki içtiği ilaçların vücuttan atılması için belli bi zaman geçmesi gerekiyordur?? Ama tabi yine de kontrol etmek de fayda var:) canım benim, aynen abisine kardeşi gelir umarım hemen;) ama 1 tane olmuş, 2. Niye olmasın diyorum ben hala, kafanı rahatlatmaya bak biraz. Burdaki arkadaşlardan türk kahvesi duymuştum ben bir de, hatta bu ay biz de yaptık;) gönlünce olsun umarım

Güzel dileğin için teşekkür ederim, bakalım bizim de ilk 2014 aralıkta istedik, dr a gittik bende kist çıktı. Tedavi gördüm, o ara korundum. Sonra yine olmadı falan derken, sanki yıllardır olmuyormuş gibi.. Ama baya oldu yine, işte dr olmadı haziranda aşılama yaparız dedi. Bakalım, bu ay biraz umutluyum. Umarım regl olmam;) ayyy ne uzun yazdıııımm :D gece gece çenem düştü, iyi geceler

Canım yaa pardon ilaç olayını falan şimdi okuyunca hatırladım. Belki içtiği ilaçların vücuttan atılması için belli bi zaman geçmesi gerekiyordur?? Ama tabi yine de kontrol etmek de fayda var:) canım benim, aynen abisine kardeşi gelir umarım hemen:KK66: ama 1 tane olmuş, 2. Niye olmasın diyorum ben hala, kafanı rahatlatmaya bak biraz. Burdaki arkadaşlardan türk kahvesi duymuştum ben bir de, hatta bu ay biz de yaptık:KK66: gönlünce olsun umarım

Güzel dileğin için teşekkür ederim, bakalım bizim de ilk 2014 aralıkta istedik, dr a gittik bende kist çıktı. Tedavi gördüm, o ara korundum. Sonra yine olmadı falan derken, sanki yıllardır olmuyormuş gibi.. Ama baya oldu yine, işte dr olmadı haziranda aşılama yaparız dedi. Bakalım, bu ay biraz umutluyum. Umarım regl olmam:KK66: ayyy ne uzun yazdıııımm :KK70: gece gece çenem düştü, iyi geceler
Sagolasin cnmm bende de o yüzden umut var hep birinci kendiliginden 7. Ayımızdan gelmisti cok geçmedi 3 sene sonra yeniden başladık çalışmalara ama bu sefer yok olmuyor :( bakalım Hakkı'mızda Hayirlisi insaallah :) bende umutluyum bu ay senden hadi bakalım .. Bence hazirana kadar kesin olacak insaallah :) bende hala forumlari okuyorum adet olduğum günler deli gibi umut olacak infertilite sayfalarını okuyorum :(

Canım yaa pardon ilaç olayını falan şimdi okuyunca hatırladım. Belki içtiği ilaçların vücuttan atılması için belli bi zaman geçmesi gerekiyordur?? Ama tabi yine de kontrol etmek de fayda var:) canım benim, aynen abisine kardeşi gelir umarım hemen:KK66: ama 1 tane olmuş, 2. Niye olmasın diyorum ben hala, kafanı rahatlatmaya bak biraz. Burdaki arkadaşlardan türk kahvesi duymuştum ben bir de, hatta bu ay biz de yaptık:KK66: gönlünce olsun umarım

Güzel dileğin için teşekkür ederim, bakalım bizim de ilk 2014 aralıkta istedik, dr a gittik bende kist çıktı. Tedavi gördüm, o ara korundum. Sonra yine olmadı falan derken, sanki yıllardır olmuyormuş gibi.. Ama baya oldu yine, işte dr olmadı haziranda aşılama yaparız dedi. Bakalım, bu ay biraz umutluyum. Umarım regl olmam:KK66: ayyy ne uzun yazdıııımm :KK70: gece gece çenem düştü, iyi geceler
cnm bak altta ne yazıyor... gebelik testinde çıkabilir diyor.. yapcak mısın?? hamile haberi almak istiyorum...

Sagolasin cnmm bende de o yüzden umut var hep birinci kendiliginden 7. Ayımızdan gelmisti cok geçmedi 3 sene sonra yeniden başladık çalışmalara ama bu sefer yok olmuyor :KK43: bakalım Hakkı'mızda Hayirlisi insaallah :) bende umutluyum bu ay senden hadi bakalım .. Bence hazirana kadar kesin olacak insaallah :) bende hala forumlari okuyorum adet olduğum günler deli gibi umut olacak infertilite sayfalarını okuyorum :KK43:
CNM SİZİN Bİ KERE OLMUŞ O YÜZDEN Bİ SIKINTI VARSA BENCE EŞİNDEDİR.. İNŞALLAH GEREK KALMADAN OLUR.. BEN DE BU AY UMUTLA BEKLİYORUM..

Back
X