- 29 Temmuz 2013
- 271
- 35
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Kızlar eşi sperm testi yaptıran var mı ben suan şehir dışındayim ve adetim tam döndüğüm gün yumurtlama başlıyor doktor da sperm testi istedi galiba ilişkiye girmemek gerekiyormuş bilgisi olan var mı kaç gün ilişki yasak?
canım bu hafta benim yumurtlama haftam onu değerlendiriyoruz carşamba doktoruma gidicem yumurta takibi yapacak 10. gün gel dedi. belki önümüzdeki hafta yaparız yani benim yumurtamın çatlama zamanına bağlı inşallah bişey çıkmaz eşlerimizde o daha büyük sıkıntı gibi geliyor banaaynen canım ben de senin durumuna düştüm
yumurtlama gününü kaçırmamak için testi erteledik
doktor da 4 gün sonra çağırdı eşimi
senin eşin yaptırdı mı
biz de perşembe yaptıracaz bakalım sonuç ne zaman çıkar
inşallah bir sorun yoktur
kaç aydır istiyoruz bir türlü olmuyor
Canım ben adetim bitti hemen başladım soğan kürüne. Günde iki defa içiliyo. Öğle yemeği ve akşam yemeğinden önce aç karnına içilmesi Lazım. Her seferinde taze yapılıp içilecekKuvvetli olsydi gecen ay hamileym dydm cnm :)
Kzlar bu sogan suyu kürü ne zman bslanlyo nasl yaplyo ne sklkta icilyo ise yarymu
canım bu hafta benim yumurtlama haftam onu değerlendiriyoruz carşamba doktoruma gidicem yumurta takibi yapacak 10. gün gel dedi. belki önümüzdeki hafta yaparız yani benim yumurtamın çatlama zamanına bağlı inşallah bişey çıkmaz eşlerimizde o daha büyük sıkıntı gibi geliyor bana
Biz de eşimin iş yoğunluğu ve stresinden bu ay değerlendiremedikDün eşime karşı biraz kırgındım ve biz dünü değerlendirmedik. hatta kaç gün önceden bugünü bekliyorken. o kadar kızgınım ki eşime...
Biz de eşimin iş yoğunluğu ve stresinden bu ay değerlendiremedik
Cnm erkekler bence olayin pek farkinda degiller bilse eminim oda es gecmezdi onlara gore hergun olma ihtimali cok yuksek3 aydır çocuk için çaba gösteriyorum. Neden tam da bu zamanda yaparsın ki anlamıyorum. 3 gün sonra yap yapacağını, konuşmayalım, küselim ama neden şimdi yani....
Onun gerçekten çocuk isteyip istemediğini bilemiyorum artık. Kızgınım ve kendimi dolduruyorum resmen. Bugünü de mi es geçmeliyim yoksa hiç bir şey yokmuş gibi mi davranmalıyım inanın aklım çok karışık....
Cnm erkekler bence olayin pek farkinda degiller bilse eminim oda es gecmezdi onlara gore hergun olma ihtimali cok yuksek
N nadirensevda bat benmde 15 eylul bende hemsireyim 24 saat nobet tutuyorum cumartesi ve bugun gitti
Bence degerlendir gurur insana engel oluyo napalim daha dogmadan bebis icin fedakarliklar basliyoDaha bir kaç gün önce eşim ovulasyon tarihlerinin 13.14. ve 15. gün mü olduğunu sormuştu. Kabul ediyorum erkekler belki bizler kadar derinden hissedip üstüne düşmüyor olabilirler. Ama ben çok kızgınım hala onu haklı göremiyorum.
Doktorumun, Bugünü mutlaka değerlendirin sözü geliyor aklıma. İlla olacağından değil ihtimali yüksektir ama ben bugünü sanırım değerlendirmeyeceğim.
Sizden güzel haberler alırız umarım.
Bu arada yumurtlama gününden sonraki günün mutlaka değerlendirilmesi gerekiyormuş arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?