Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Selam herkese 7 yasında oğlum var Allah nasip ederse 2. İstiyorum bat 4 eylül göğüslerim aşırı hassas yumurtlama gününden beri benim 2 sene önceki düşüğümde de aynı olmuştu umarım yanılmam Allah isteyen herkese nasip etsin

aynen canım ben de senin durumuna düştüm
yumurtlama gününü kaçırmamak için testi erteledik
doktor da 4 gün sonra çağırdı eşimi
senin eşin yaptırdı mı
biz de perşembe yaptıracaz bakalım sonuç ne zaman çıkar
inşallah bir sorun yoktur
kaç aydır istiyoruz bir türlü olmuyor

Merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum siteye bu ay basladik bizde bat 15 eylul benide listeye eklerseniz cok sewinirim

Sperm testinden once 3 gun iliski olmuyo cnm saglikli olanlar kalsin net sonuc elde edilsin die

Yaaa kızlar sol kasıgımda acayip bi agrı var kac saattir yumurtlama tarihime var daha beyaz akıntı oldu sabahda sizce neden olabilir

canım bu hafta benim yumurtlama haftam onu değerlendiriyoruz carşamba doktoruma gidicem yumurta takibi yapacak 10. gün gel dedi. belki önümüzdeki hafta yaparız yani benim yumurtamın çatlama zamanına bağlı inşallah bişey çıkmaz eşlerimizde o daha büyük sıkıntı gibi geliyor bana

Kuvvetli olsydi gecen ay hamileym dydm cnm :)
Kzlar bu sogan suyu kürü ne zman bslanlyo nasl yaplyo ne sklkta icilyo ise yarymu
Canım ben adetim bitti hemen başladım soğan kürüne. Günde iki defa içiliyo. Öğle yemeği ve akşam yemeğinden önce aç karnına içilmesi Lazım. Her seferinde taze yapılıp içilecek
Hazırlanışı:
Bir tane orta boy yemeklik soğan. Dışı kahverengi kabuklu içi beyaz
Kahverengi kabuklarını soy dörde böl. Bir buçuk iki bardak su koy kaynat. Kaynamaya başladıktan 5 dk sonra kapat altını. Ilıyınca iç bir bardak
15 gün boyunca yap

QUOTE="odzimert, post: 42404495, member: 46314"]Canım ben adetim bitti hemen başladım soğan kürüne. Günde iki defa içiliyo. Öğle yemeği ve akşam yemeğinden önce aç karnına içilmesi Lazım. Her seferinde taze yapılıp içilecek
Hazırlanışı:
Bir tane orta boy yemeklik soğan. Dışı kahverengi kabuklu içi beyaz
Kahverengi kabuklarını soy dörde böl. Bir buçuk iki bardak su koy kaynat. Kaynamaya başladıktan 5 dk sonra kapat altını. Ilıyınca iç bir bardak
15 gün boyunca yap[/QUOTE]
Yararı varmı gercekten

evet bence de
benim yumurtlama günüm geçti
bu ay da bekliyorum gebe kalabilir miyim diye
eşim doktora görünecek perşembe günü...cinsel perhiz nedeniyle 4 gün sonra
bir de eşimde sıkıntı çıkarsa ameliyattır şudur budur derken aylar geçer
inşallah bu süreçlere hiç girmeden hamile olduğumuzu öğreniriz ve tüm sıkıntılar uçar gider

Merhaba arkadaslar epeydir girmemisim birsuru yazi birikmis hepsini okuyacagim guzel haber var mi merak ediyorum.Beni merak eden arkadaslarim,benim bat malumunuz 30 agustostu.1 gun kala test yapmistim negatif cikmisti.simdi 1 gun gecikti hala hareketlilik yok:) bu aralar biraz stresliyim onun icin uzadi galiba

Merhaba hanımlar, bugün doktora gittim. Muayene etti, bazı hormon testleri istedi. Muayene sonucunda herşeyin çok normal olduğunu, herhangi bir kist veya başka bir engelin bulunmadığını, rahmin gebeliğe çok hazır olduğunu ve dün yumurtlamamın olduğunu ve hatta muayene sırasında bile yumurtlama ile birlikte bir sıvı gelirmiş onu görebildiğini söyledi. Bugün ve yarını mutlaka değerlendirin dedi.

Dün eşime karşı biraz kırgındım ve biz dünü değerlendirmedik. hatta kaç gün önceden bugünü bekliyorken. o kadar kızgınım ki eşime...

Biz de eşimin iş yoğunluğu ve stresinden bu ay değerlendiremedik

3 aydır çocuk için çaba gösteriyorum. Neden tam da bu zamanda yaparsın ki anlamıyorum. 3 gün sonra yap yapacağını, konuşmayalım, küselim ama neden şimdi yani....

Onun gerçekten çocuk isteyip istemediğini bilemiyorum artık. Kızgınım ve kendimi dolduruyorum resmen. Bugünü de mi es geçmeliyim yoksa hiç bir şey yokmuş gibi mi davranmalıyım inanın aklım çok karışık....

Cnm erkekler bence olayin pek farkinda degiller bilse eminim oda es gecmezdi onlara gore hergun olma ihtimali cok yuksek

Cnm erkekler bence olayin pek farkinda degiller bilse eminim oda es gecmezdi onlara gore hergun olma ihtimali cok yuksek

Daha bir kaç gün önce eşim ovulasyon tarihlerinin 13.14. ve 15. gün mü olduğunu sormuştu. Kabul ediyorum erkekler belki bizler kadar derinden hissedip üstüne düşmüyor olabilirler. Ama ben çok kızgınım hala onu haklı göremiyorum.
Doktorumun, Bugünü mutlaka değerlendirin sözü geliyor aklıma. İlla olacağından değil ihtimali yüksektir ama ben bugünü sanırım değerlendirmeyeceğim.

Sizden güzel haberler alırız umarım.

Bu arada yumurtlama gününden sonraki günün mutlaka değerlendirilmesi gerekiyormuş arkadaşlar.

Biz nobetli calisiyoruz zaten 3 gunde bi yanyana geliyoruz daha ilk ay bu ama esim hic orali degil ama bizim bu gorusememiz gecici bise degil hep olacak

Bence degerlendir gurur insana engel oluyo napalim daha dogmadan bebis icin fedakarliklar basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…