- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Hoşgeldiiiin canım yarın listeye ekleyeceğimHadi bakalimmm hayırlisi kizlar yeni topik ugurlu gelsin herkese
Kızlar Özür dilerim sözü tutamadı kuralı cignedim. Yarın bat günümdu duramadim test yaptımbat tan 4 gün öncesi kesin belli eden testten aldım Eczaci kesin belli olur bugün dedi oldu da kırmızı görmek istemiyorum ama moral sifir çok kötü oldum kısmet ama ben hamis olmak istiyordum ağlamakliyim hep gerçekten tuafim ve kotu
Canım Haklısın ama şu dakika itibariyle kırmızı Kartı yedim....ama çok etkilenmedim çünkü bekliyordum benim Şaşmaz migren ağrıdı girdi mi bir iki güne adet olurum sivilceler zaten herşeyi belli ediyor ama en belirgin özelliğim migren.... Neyse ben yeni bat tarihimi hesaplayıp yazayım da şu listenin sonlarına geçeyim,,,
Yarın ekleyeceğim canımmerhaba benide listeye eklermişsiniz bat 6 eylül inşlhhh allah herkesin gönlüne göre versin
Regl olmayla yımurtlama birbiriyle birebir bağlantılı değil. O yüzden bazı aylar yumuttlama olmasa da regl gerçekleşir.
Akıntıya gelince kişiden kişiye yoğunluğu değişebiliyor. Kanama şeklinde bile olabiliyor.
@yapayalniz1 Hanimlar merak ettigim bisey var simdi kadinlarin yumurtlamadigi bir ay olamaz dimi ?? Bir de yumurtlama donemini anlamanin tek yolu beyaz akinti midir? Yani o akinti mutlaka gelir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim. Bir de aklima takilan bir soru var ama buraya yazmaya azicik cekiniyorum ozel bir soru bana yardimci olabilecek biri var mi ozelden sorsam ???
Kızlar benim bir arkadaşım yumurta takibi yaptırmıştı ordan biliyorum. İlk ay yumurtlamamış o yüzden 2. Ay klomen verdi doktor. Olabiliyormuş yani
Ikınızı de :) her gün son kaldığım yerden hızlıca kontrol edip listeyi güncelliyorum tatlım. Ve en büyük hayalim tüm listeye hamiş yazıp nazarlıklarını koyabilmek :)Benide benide bat 23 eylülllll :)
Ikınızı de :) her gün son kaldığım yerden hızlıca kontrol edip listeyi güncelliyorum tatlım. Ve en büyük hayalim tüm listeye hamiş yazıp nazarlıklarını koyabilmek :)
Moraller yerinde sen hiç merak etme zaten demiştim bari gecikmese diye inan ona çok sevindim en azından gecikmedi diyorum.... Eylül inşaallah bizi mutlu edecekBu ne ya 5-6 saat topice girmedim herkeste bi moral bozukluğu herkeste bi uzgun suratlar herkeste bi negatifler.üzülecek bir sey yok kizlar.bunlar olacak seyler.bazi aylari es gecicez bazi aylar kirmizilari negatifleri gorucez.aglamak uzulmek yok.herkes ayni yollardan geçiyo unutmayin.gercekten yillarca uğrasanlar hatta tup bebek tedavisi ile bile tutmayanlar var.onu bosverin bizlerin yasinda bebek yapicak bi koca bile bulamamis olanlar varallaha sukur sag salim saglikli insanlariz.daha çok calisir yapariz alimallah boy boy çocuklar.herkes bi gülsün bakalim şimdi
Evet evet dedim ben Eylül'de gel dedim oda tamam dedi...hadi inşaallah bayrama bebişlerle girelim dimi...Etkilenmemene sevindim, çünkü ben sebebini anladım. Henüz Eylül e girmediiik. Ve hepimiz için Eylül de demiştik. Galiba senin ufaklık duydu bizi
O zaman ben bu ay yumurtasız kaldımÇünkü hiç bir belirti yok.
ayy benden başka birilerinin daha mı bu şekilde oluyor? neye bağladınız peki bunu? benm de 2dir adet olmadan 2 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde oluyor 3. gün normal kırmızı kan geliyor? nedenmişki bu?Buraya artik adetlerim 2 gun kahverengi geliyo sonra kirmizi oluyo diyenler bende 2 3 aydir buna sasiriyordum. Benimde oyle olmaya basladi sanirim degisiklikler oluyo gercekten vücudumuzda.
Bende bu ay takibi doktoruma yaptırıcam 9. Gün gel dedi sizin nasıl oluyor kaç gün gidilmesi gerekiyor nasıl yapılıyor hiç bilgim yok biraz anlatabilir misiniz?Öyle bile olsa çaresiz bir durum değil en azından :) ben de emin olamadığımdan bu ay doktoruma yaptırıyorum takibi. 2 aydır ovulasyon testinde yakalıyorum ama olmuyor
Rüyamda bile dr hamile değilsiniz diyor.. Ne zor bir şeymiş bu yaa :) Allah isteyen herkese bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Bozma moralini canım
ayy benden başka birilerinin daha mı bu şekilde oluyor? neye bağladınız peki bunu? benm de 2dir adet olmadan 2 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde oluyor 3. gün normal kırmızı kan geliyor? nedenmişki bu?
Öyle bile olsa çaresiz bir durum değil en azından :) ben de emin olamadığımdan bu ay doktoruma yaptırıyorum takibi. 2 aydır ovulasyon testinde yakalıyorum ama olmuyor
Bende bilmiyorm ama birisi sormus sanirim rahim kendini gebelige hazirladigi icin oyle degisiklikler olabilir demis doktor. Normal demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?