Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bu ne ya 5-6 saat topice girmedim herkeste bi moral bozukluğu herkeste bi uzgun suratlar herkeste bi negatifler.üzülecek bir sey yok kizlar.bunlar olacak seyler.bazi aylari es gecicez bazi aylar kirmizilari negatifleri gorucez.aglamak uzulmek yok.herkes ayni yollardan geçiyo unutmayin.gercekten yillarca uğrasanlar hatta tup bebek tedavisi ile bile tutmayanlar var.onu bosverin bizlerin yasinda bebek yapicak bi koca bile bulamamis olanlar varallaha sukur sag salim saglikli insanlariz.daha çok calisir yapariz alimallah boy boy çocuklar.herkes bi gülsün bakalim şimdi

Olamaz kural ihlali yapmışsın Şaka şaka, heyecandan hepimiz ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Ama moral bozma o testleri o şekilde satsalarda kesinlikle garanti değil. Bir sürü okudum regl günü idrarda çıkmayıp sonra kandan hamişliğini öğrenen. O yüzden umut var, can sıkıntısı yok. Anlaştık mı?

Etkilenmemene sevindim, çünkü ben sebebini anladım. Henüz Eylül e girmediiik. Ve hepimiz için Eylül de demiştik. Galiba senin ufaklık duydu bizi

O zaman ben bu ay yumurtasız kaldım Çünkü hiç bir belirti yok.

Moraller yerinde sen hiç merak etme zaten demiştim bari gecikmese diye inan ona çok sevindim en azından gecikmedi diyorum.... Eylül inşaallah bizi mutlu edecek

Etkilenmemene sevindim, çünkü ben sebebini anladım. Henüz Eylül e girmediiik. Ve hepimiz için Eylül de demiştik. Galiba senin ufaklık duydu bizi
Evet evet dedim ben Eylül'de gel dedim oda tamam dedi...hadi inşaallah bayrama bebişlerle girelim dimi...

Buraya artik adetlerim 2 gun kahverengi geliyo sonra kirmizi oluyo diyenler bende 2 3 aydir buna sasiriyordum. Benimde oyle olmaya basladi sanirim degisiklikler oluyo gercekten vücudumuzda.
ayy benden başka birilerinin daha mı bu şekilde oluyor? neye bağladınız peki bunu? benm de 2dir adet olmadan 2 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde oluyor 3. gün normal kırmızı kan geliyor? nedenmişki bu?

Öyle bile olsa çaresiz bir durum değil en azından :) ben de emin olamadığımdan bu ay doktoruma yaptırıyorum takibi. 2 aydır ovulasyon testinde yakalıyorum ama olmuyor
Bende bu ay takibi doktoruma yaptırıcam 9. Gün gel dedi sizin nasıl oluyor kaç gün gidilmesi gerekiyor nasıl yapılıyor hiç bilgim yok biraz anlatabilir misiniz?

ayy benden başka birilerinin daha mı bu şekilde oluyor? neye bağladınız peki bunu? benm de 2dir adet olmadan 2 gün önce kahverengi lekelenme şeklinde oluyor 3. gün normal kırmızı kan geliyor? nedenmişki bu?

Bende bilmiyorm ama birisi sormus sanirim rahim kendini gebelige hazirladigi icin oyle degisiklikler olabilir demis doktor. Normal demis.

Öyle bile olsa çaresiz bir durum değil en azından :) ben de emin olamadığımdan bu ay doktoruma yaptırıyorum takibi. 2 aydır ovulasyon testinde yakalıyorum ama olmuyor

geçen ay ben de tüm hormon testlerini yaptırmıştım. hatta yumurtlama tarihinde gidip yumurtayı da görmüştük ama anlayamadım. neyse bakalım kısmet :)

kızlar bu ay yumurtlamaya dair hiç bir belirti olmadığından ovu. testi yapayım diyorum. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…