• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok be canım, değerlendirdiğimiz gün ovülasyon yapmıştım negatifti:KK43: ben göğüsümde bir şey olmasından korktum ama acaba hava değişikliği erken mi olıcam??
Canim bizde korunmayi bıraktıktan sonra göğsüm bir şişti bir ağrı vardı doktora bile gittim dedi vücudun alışıyo o yüzden öyle olmuş dedi

@nadirsevda canım çol geçmiş olsun, hayırlısı neyse o olsun..

Kızlar ben fenayım. Göğüslerime el değmiyor, bu bir ilk.. Ve midem bulanıyor:KK43: hamile olamam:KK43: zaten daha 10 gün var.. Ama gögüs ağrısı beni korkuttu, napabilirim, yaş geçtikçe adet belirtileri değişir mi?? Erken regl olabilir miyim ki?? Bana akıl verir misiniz
yumurtlama olabilir mi bende mide bulantısı olur yumurtlamada.erken regl de olabilir geçen ay 1 hafta erken geldi benimki.

kızlar sanki bana biraz fazla üstüne düşüyoruz gibi geliyor . doktorlar da bizim psikolojik olarak düşündükleri belirtilerimize vücut hamileliğe hazırlanıyor deyip gönderiyorlar :) hani regl sapıtınca vücut hamileliğe hazırlanıyordu:)benim son 4 ay regl 26 30 34 22 şeklinde..

Canim bizde korunmayi bıraktıktan sonra göğsüm bir şişti bir ağrı vardı doktora bile gittim dedi vücudun alışıyo o yüzden öyle olmuş dedi
Umarım yaa, ne bileyim korktum birden ama rahatladım şimdi sağolasın:)
yumurtlama olabilir mi bende mide bulantısı olur yumurtlamada.erken regl de olabilir geçen ay 1 hafta erken geldi benimki.
Bilmiyorum ki.. Yumurtlamaysa da geçmil olsun:( valla eşime patlıyorum ben de bu ara sürekli şu beraber yatmak yüzünden amaaaan napalım.. Kısmet değil belli:)

Umarım yaa, ne bileyim korktum birden ama rahatladım şimdi sağolasın:)

Bilmiyorum ki.. Yumurtlamaysa da geçmil olsun:KK43: valla eşime patlıyorum ben de bu ara sürekli şu beraber yatmak yüzünden amaaaan napalım.. Kısmet değil belli:)
Korkutma kendini canım vücudunu dinleme bırak o ne konuşursa konuşsun :) stres yapma kendine

Ben takip edemediğim için kaçırmışım bekleyişlerini... Yolk sac görülmedi mi 33 bine kadar... 33 bin de mi kalp atışı görüldü:KK57:

Ümitlenebilirm yani...

Ek: Bir de mesela bu tür bir deneyim yaşayan var mı aramızda? Bebeğin gelişimi nasıl oluyor, sağlıklı doğum olabiliyor mu (umarım cevabı evettir)
Bastan amlatayim sana:)))
Adete 1 hafta kala kanda 24.4 ile ogrendim adete 1 gun kala 121.6 cikti 1 hafta sonrasinda dr a gittim kese minnacikti 1.5 yil onceki gebeligim gibi kese gelismedigi icin 8. Haftada dusuk yaptim neyse o dr sali gel hocam gorsun dedi bende beklemeden sabahina gittim bana kan sulandirici igne verdi ama kese ufakti devlete gittim sali sabahi beta 20 bin kusur dr sasirdi bu beta ve kese bos persembe yine kan ver bakalim eger 35 binlere geldiyse umut var ama yoksa kurtaj dedi ben umitsiz eve geldim kurtaj olucam diye kendimi sartladim ve birdaha bebek dusunmeye basladim persembe gidip kan verdim beta 33803 cikti dr bile sasirdi kesem 15 mm ve yolk sac olusmus 3 dr sasirdi ben catalda agliyorum kurtaj riskiyle gidip bebegimi gordum ve dun kalp atisini gordum kesem kocaman kimse umidini kaybetmesin allahin dedigi olur arkadasim dualarim seninle

Rica ederim canım, sinir stres yapmamaya çalışıyoruz. bak listemiz ne güzel oldu, maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: moral bozmadan devam ediyoruz ve inanıyoruz ki bir gün seni bir gün beni sonunda hepimizi hamiş yazıcam oraya :KK66:
İnşallah canim ya bu bekleme isi cok stresli ve yorucu olabildigince uzak durmaya calisiyorum ama pekde olamiyorum bu belirtiler yuzunden her ay yasadigim halde akillanmiyorum :) bata 6 gun merakla bekliyorum

Homely_angel Homely_angel benim bat beni yine şaşırtmadı. Bugün doğum günüm ve belki bana doğum günü hediyesi olacak dedim ama olmadı... bunda da bir hayır vardır diyorum. interiorarchitect interiorarchitect inşallah bebeğin senin yüzünü güldürür. dilfeza dilfeza bakalım Allah bize ne zaman nasip edecek. Moralim çok bozuldu ama elimden bir şey gelmiyor. Belki bir süre kk ye girmem.

Homely_angel Homely_angel benim bat beni yine şaşırtmadı. Bugün doğum günüm ve belki bana doğum günü hediyesi olacak dedim ama olmadı... bunda da bir hayır vardır diyorum. interiorarchitect interiorarchitect inşallah bebeğin senin yüzünü güldürür. dilfeza dilfeza bakalım Allah bize ne zaman nasip edecek. Moralim çok bozuldu ama elimden bir şey gelmiyor. Belki bir süre kk ye girmem.
Canım üzülme ben de aynı durumdayım bugün batın 3. Günü bende inşaAllah bu ay olur sıkma canını inşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelir de hamile kalırız:KK36:

Canım üzülme ben de aynı durumdayım bugün batın 3. Günü bende inşaAllah bu ay olur sıkma canını inşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelir de hamile kalırız:KK36:
İnşallah ya. Çocuk düşünmeye başladığımızdan beri bu 5.adetim. her ay hayal kırıklığı... güya bu ay bi beklentim yoktu... önemli günleri kaçırdık olmaz diyordum. Ama bat gelince içten içe beklediğimi fark ettim. İnşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmez

Doğum günün kutlu olsun canım benimmmmm nice mutlu yıllara bi sonraki doğum gününe kucağında bebeğinle girersin inşallah :KK200::anneadayı:
Sağ ol canım benim. Bugün annemin duası da seninki gibiydi. İnşallah seneye anneliği yaşıyor olursun dedi annem. İçim bi tuhaf oldu. İnşallah çok bekletmez bebiş bizi.

Evet CNm bakalım nasip kısmet benim bat gelmeden olmadıgını öğrendim simdi adetimi bekliyorum :( bakalım

Sağ ol canım benim. Bugün annemin duası da seninki gibiydi. İnşallah seneye anneliği yaşıyor olursun dedi annem. İçim bi tuhaf oldu. İnşallah çok bekletmez bebiş bizi.
Bekletmez inşallah annesi en kisa zamanda müjdeli haberi alırız inşallah bu arada yarın da benim doğum günüm kaç oldun sen:21:

Kızlar günaydın nasılsınız bu ara zor bi süreçten geçiyorum dün kendi doktoruma gittim ve dış gebelik teşhisi koydu bana sağ tüpte oluşmuş dünkü kan değerim 91 çıktığı için 50 mg bir iğne vurdurdu 2 gün sonra tekrar bakalım dedi sonucuna umarım herşey yolunda gider ve deger düşer mg yüksek olmadığı için deger düşünce korunmana gerek yok dedı ama ben korkuyorum hayırlısı olsun Hakkı'mızda hamile ark tebrik ederim hepinizi seviyorum

Back