- 15 Temmuz 2011
- 100
- 123
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.941
Doğum günün kutlu olsun interiorarchitect günün güzel haberini senden bekliyoruz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canımDoğum günün kutlu olsun interiorarchitect günün güzel haberini senden bekliyoruz...
Canım doktor ne dediGünaydın kızlar
Ne yazık ki mutlu haber veremiyorum
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi
Doktor dedi ki ben sizi yeni gördüğüm için bi şey söyleyemem 10 gün sonra gel dedi yarın da kendi doktorumâ gitcemCanım doktor ne dedi
Günaydın kızlar
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi
Evet canım eskiye göre büyümüş ama sat göre küçükcanım eskiye göre büyümüş mü acaba kan değerin nasıl olmuş inşallah kendi doktorun olumlu şeyler söyler ..
Canim doktorlar adetinin basladği gunden hesapliyor ama yumurtalama sat en az 14 gun sonra oluyor sen moralini bozma ins yarin kendi doktorun olumlu konusurEvet canım eskiye göre büyümüş ama sat göre küçük
Canim yarın bir git bakalım kendi doktoruna o ne diyecek belki de gec dollenmedir gercektenGünaydın kızlar
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum hep diyorum belki bi ihtimal ama yine de herseyin hayırlısı rabbim verdi alırsa da boynumuz kıldan inceCanim doktorlar adetinin basladği gunden hesapliyor ama yumurtalama sat en az 14 gun sonra oluyor sen moralini bozma ins yarin kendi doktorun olumlu konusur
Bende öyle diyorum bakalım o ne diyecek ona göre bir yol belirlerim artikCanim yarın bir git bakalım kendi doktoruna o ne diyecek belki de gec dollenmedir gercekten
Homely_angel benim bat beni yine şaşırtmadı. Bugün doğum günüm ve belki bana doğum günü hediyesi olacak dedim ama olmadı... bunda da bir hayır vardır diyorum. interiorarchitect inşallah bebeğin senin yüzünü güldürür. dilfeza bakalım Allah bize ne zaman nasip edecek. Moralim çok bozuldu ama elimden bir şey gelmiyor. Belki bir süre kk ye girmem.
Kızlar günaydın nasılsınız bu ara zor bi süreçten geçiyorum dün kendi doktoruma gittim ve dış gebelik teşhisi koydu bana sağ tüpte oluşmuş dünkü kan değerim 91 çıktığı için 50 mg bir iğne vurdurdu 2 gün sonra tekrar bakalım dedi sonucuna umarım herşey yolunda gider ve deger düşer mg yüksek olmadığı için deger düşünce korunmana gerek yok dedı ama ben korkuyorum hayırlısı olsun Hakkı'mızda hamile ark tebrik ederim hepinizi seviyorum
Günaydın kızlar
Amin canım hayırlısı olsun inşallah yarın güzel şeyler duyarım Size de anlatırımHayırlısı olsun tatlım ama yarın kendi doktorun görüp bir önceki muayenedekiyle karşılaştırana kadar bekleyelim bakalım. bugün olmadı ama inş yarın güzel haberle dönersin.
Sağ ol canım. İnşallah. Allah hepimize nasip etsin.Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşının öncelikle bebiş haberi getirmesini sonrasında da bir sonraki yaşını kucağında bebişinle karşılamanı dilerim.
cnm suan seni rahatsız etmiyor ağrı yağmıyorsa bekle tabikiGünaydın kızlar
Cok sukur yok bi sıkıntım canım bekleyeyım istiyorum nedense çok ümitliyımcnm suan seni rahatsız etmiyor ağrı yağmıyorsa bekle tabiki