• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın kızlar
Ne yazık ki mutlu haber veremiyorum
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi

Günaydın kızlar
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi

canım eskiye göre büyümüş mü acaba kan değerin nasıl olmuş inşallah kendi doktorun olumlu şeyler söyler ..

Günaydın kızlar
Canim yarın bir git bakalım kendi doktoruna o ne diyecek belki de gec dollenmedir gercekten

Canim doktorlar adetinin basladği gunden hesapliyor ama yumurtalama sat en az 14 gun sonra oluyor sen moralini bozma ins yarin kendi doktorun olumlu konusur
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum hep diyorum belki bi ihtimal ama yine de herseyin hayırlısı rabbim verdi alırsa da boynumuz kıldan ince

Homely_angel Homely_angel benim bat beni yine şaşırtmadı. Bugün doğum günüm ve belki bana doğum günü hediyesi olacak dedim ama olmadı... bunda da bir hayır vardır diyorum. interiorarchitect interiorarchitect inşallah bebeğin senin yüzünü güldürür. dilfeza dilfeza bakalım Allah bize ne zaman nasip edecek. Moralim çok bozuldu ama elimden bir şey gelmiyor. Belki bir süre kk ye girmem.

Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşının öncelikle bebiş haberi getirmesini sonrasında da bir sonraki yaşını kucağında bebişinle karşılamanı dilerim.

Kızlar günaydın nasılsınız bu ara zor bi süreçten geçiyorum dün kendi doktoruma gittim ve dış gebelik teşhisi koydu bana sağ tüpte oluşmuş dünkü kan değerim 91 çıktığı için 50 mg bir iğne vurdurdu 2 gün sonra tekrar bakalım dedi sonucuna umarım herşey yolunda gider ve deger düşer mg yüksek olmadığı için deger düşünce korunmana gerek yok dedı ama ben korkuyorum hayırlısı olsun Hakkı'mızda hamile ark tebrik ederim hepinizi seviyorum

Allah yardımcın olsun canım benim, hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun inş. öpüyorum kocaman.

Günaydın kızlar

Hayırlısı olsun tatlım ama yarın kendi doktorun görüp bir önceki muayenedekiyle karşılaştırana kadar bekleyelim bakalım. bugün olmadı ama inş yarın güzel haberle dönersin.

Back