• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mutlu yıllar cnm yarın güzel haberlerle gel inş. A arzerk cnm senin de geçmiş D.Günün kutlu olsun. İkinizde seneye kucağınıza bebişlerinizle girersiniz inş annenin dedigi gibi :)
Canımm çok teşekkürler rabbim en kisa zamanda herkesin önce göbüşünü sonra kucaginı doldursun:)

Kızlar günaydın nasılsınız bu ara zor bi süreçten geçiyorum dün kendi doktoruma gittim ve dış gebelik teşhisi koydu bana sağ tüpte oluşmuş dünkü kan değerim 91 çıktığı için 50 mg bir iğne vurdurdu 2 gün sonra tekrar bakalım dedi sonucuna umarım herşey yolunda gider ve deger düşer mg yüksek olmadığı için deger düşünce korunmana gerek yok dedı ama ben korkuyorum hayırlısı olsun Hakkı'mızda hamile ark tebrik ederim hepinizi seviyorum
Canımm inşallah her şey yoluna girer, kendine dikkat et canım benim
Günaydın kızlar
Ne yazık ki mutlu haber veremiyorum
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi
Ben çok anlamıyorum anlattıklarından ama büyümüş en azından.. Yarın güzel haberlerle gelirsin umarım

Günaydın kızlar
Ne yazık ki mutlu haber veremiyorum
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi
Inşallah duyarsin önümüzdeki günlerde sıkıntı yapma lütfen geçen hafta bende Dr a gittim sat a göre 6.4 olmasi gerekirken Dr 5.1 dedi ve ayin 15 ine randevu verdi en baştan beri aynı Dr a gidiyorum sırf böyle şeyler duymamak icin önümüzdeki hafta yi bekliyorum merakla 15 temmuz Dada bi bebek kaybettim ben inşallah sağlıklı sihhatli alırız kucağımıza

Inşallah duyarsin önümüzdeki günlerde sıkıntı yapma lütfen geçen hafta bende Dr a gittim sat a göre 6.4 olmasi gerekirken Dr 5.1 dedi ve ayin 15 ine randevu verdi en baştan beri aynı Dr a gidiyorum sırf böyle şeyler duymamak icin önümüzdeki hafta yi bekliyorum merakla 15 temmuz Dada bi bebek kaybettim ben inşallah sağlıklı sihhatli alırız kucağımıza
Cok saol cnm bana umut oluyor soyledikleriniz insallah saglikla aliriz kucagmza insallah

Jindam aklım sende kaldı noldu cabım senin randovu?inşaAllah hayırlı haberler verirsinBekliyoruz canım benim

Kızlar bu doktorum da dedi ki kese de büyüme var ama içinde bebek yok alınması lazım kesenin bizde dedik ki beklememizde sıkıntı var mı yok bi zararı isterseniz bekleyin bizde bekleyelim dedik bu doktor da kese 7 haftalik görünüyo dedi ne yapayım kafam psikolojim kalbim allak bullak

Mrb kızlar sayfayı takip ediyorum herkese sağlıklı gebelikler diliyorum inşallah . Yumurtlama günlerini bu ayda tamamladık. Batı bekleme zamanı

Kızlar bu doktorum da dedi ki kese de büyüme var ama içinde bebek yok alınması lazım kesenin bizde dedik ki beklememizde sıkıntı var mı yok bi zararı isterseniz bekleyin bizde bekleyelim dedik bu doktor da kese 7 haftalik görünüyo dedi ne yapayım kafam psikolojim kalbim allak bullak
cnm cok zordur beklemek eminim ama birkaç hafta daha dur gene bebek görünmezse mecbur

Canim beta istemedimi senden nasil dr bu anlamadim bende 2 gun ara ile beta istedi ikisini degerlendirip ona gore yol aldi hastane yakinsa bir beta yaptir 2 gun sonra tekrar yaptir eger eger yukselme varsa bekle keseye bakip hii alalim yok almayalim diye nasil konusuyolar anlamiyorum sakin canini skma belkide gec dollenmedir

Back