- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm inşallah her şey yoluna girer, kendine dikkat et canım benimKızlar günaydın nasılsınız bu ara zor bi süreçten geçiyorum dün kendi doktoruma gittim ve dış gebelik teşhisi koydu bana sağ tüpte oluşmuş dünkü kan değerim 91 çıktığı için 50 mg bir iğne vurdurdu 2 gün sonra tekrar bakalım dedi sonucuna umarım herşey yolunda gider ve deger düşer mg yüksek olmadığı için deger düşünce korunmana gerek yok dedı ama ben korkuyorum hayırlısı olsun Hakkı'mızda hamile ark tebrik ederim hepinizi seviyorum
Ben çok anlamıyorum anlattıklarından ama büyümüş en azından.. Yarın güzel haberlerle gelirsin umarımGünaydın kızlar
Ne yazık ki mutlu haber veremiyorum
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi
Inşallah duyarsin önümüzdeki günlerde sıkıntı yapma lütfen geçen hafta bende Dr a gittim sat a göre 6.4 olmasi gerekirken Dr 5.1 dedi ve ayin 15 ine randevu verdi en baştan beri aynı Dr a gidiyorum sırf böyle şeyler duymamak icin önümüzdeki hafta yi bekliyorum merakla 15 temmuz Dada bi bebek kaybettim ben inşallah sağlıklı sihhatli alırız kucağımızaGünaydın kızlar
Ne yazık ki mutlu haber veremiyorum
Doktor bakti ultrasonà göre 5 hafta 5 günlük görünüyo kese 8.7 mm sizce ne yapmalıyım bekleyeyım mi
Cok saol cnm bana umut oluyor soyledikleriniz insallah saglikla aliriz kucagmza insallahInşallah duyarsin önümüzdeki günlerde sıkıntı yapma lütfen geçen hafta bende Dr a gittim sat a göre 6.4 olmasi gerekirken Dr 5.1 dedi ve ayin 15 ine randevu verdi en baştan beri aynı Dr a gidiyorum sırf böyle şeyler duymamak icin önümüzdeki hafta yi bekliyorum merakla 15 temmuz Dada bi bebek kaybettim ben inşallah sağlıklı sihhatli alırız kucağımıza
Amin insallah cnm cok sagolCanımm inşallah her şey yoluna girer, kendine dikkat et canım benim
Ben çok anlamıyorum anlattıklarından ama büyümüş en azından.. Yarın güzel haberlerle gelirsin umarım
Y yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
A angel49 - 23 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
efsane4 - 29 Eylül
zoombi - 30 Eylül
beyaz_gelincik01 - 30 Eylül
N nnrr - 2 Ekim
G Gezginanneadayi89 - 2 Ekim
@esenbike - 7 Ekim
günaydın herkese, var mı bize yeni bir haberi olan?
cnm cok zordur beklemek eminim ama birkaç hafta daha dur gene bebek görünmezse mecburKızlar bu doktorum da dedi ki kese de büyüme var ama içinde bebek yok alınması lazım kesenin bizde dedik ki beklememizde sıkıntı var mı yok bi zararı isterseniz bekleyin bizde bekleyelim dedik bu doktor da kese 7 haftalik görünüyo dedi ne yapayım kafam psikolojim kalbim allak bullak
Öyle. Yapmayı düşünüyorum ama gerçekten de beklemek çok zor bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsincnm cok zordur beklemek eminim ama birkaç hafta daha dur gene bebek görünmezse mecbur
2 doktora gidiyorum sence 1 doktora daha gideyim mi?bilmiyorum kiinteriorarchitect canım başka doktora da göstersen mi ki sonuçları??
Canim beta istemedimi senden nasil dr bu anlamadim bende 2 gun ara ile beta istedi ikisini degerlendirip ona gore yol aldi hastane yakinsa bir beta yaptir 2 gun sonra tekrar yaptir eger eger yukselme varsa bekle keseye bakip hii alalim yok almayalim diye nasil konusuyolar anlamiyorum sakin canini skma belkide gec dollenmedirKızlar bu doktorum da dedi ki kese de büyüme var ama içinde bebek yok alınması lazım kesenin bizde dedik ki beklememizde sıkıntı var mı yok bi zararı isterseniz bekleyin bizde bekleyelim dedik bu doktor da kese 7 haftalik görünüyo dedi ne yapayım kafam psikolojim kalbim allak bullak