Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

neredeyse aynıyız tatlım, benim de bu 6. ay ve bakalım 15 Ekim'i bekliyoruz. sağlıkla gelsinler de ne yapalım biraz bekliyoruz.

Günaydın hanımlar, 302. sayfada bırakmıştım 90 sayfa olmuş, umarım sağlıklı hamilelik haberlerimiz çoğalmıştır.

Çok şeyler yaşadım son 20 gündür, çok yıprandım...Biliyorsunuz ektopik (dış) gebelik yaşadığım söylenmişti, sonra heterotopik olabileceği derken şu anda 18500 Bhcg değerinde tam olarak ne yaşadığım bilinemiyor.

Vakit ve güç bulduğum bir zamanda yaşadığım süreci anlatmak isterim ki inanıyorum çoğu insan için faydalı olacaktır.

Şu anda beklemedeyiz....

Canım geçmiş olsun, haftan kaç ne zaman belli olacak ki?? Dikkat et canım kendine

Canim ben malesef tekrar adet oldum dun. Beklemeler kasima kaldi.Cift cizgiyi goren arkadaslarim artmis, Allah herkesi ssaglikla sonuca ulasmayi nasip etsin.

Canim ben malesef tekrar adet oldum dun. Beklemeler kasima kaldi.Cift cizgiyi goren arkadaslarim artmis, Allah herkesi ssaglikla sonuca ulasmayi nasip etsin.

geçmiş olsun karışık zor bir durum biran önce belli olur umarım belirsizlik çok zor , sen sağlıklı ol da canım bebiş mutlaka olur..

Canım geçmiş olsun, haftan kaç ne zaman belli olacak ki?? Dikkat et canım kendine

Henüz kese bile göremedik. Çok güvendiğim ve takibine devam ettiğim doktor bekleyelim, şans verelim dedi.
Keseyi ve bebeğin kalp atışlarını görebilmeyi umut ediyoruz.

geçmiş olsun karışık zor bir durum biran önce belli olur umarım belirsizlik çok zor , sen sağlıklı ol da canım bebiş mutlaka olur..

Teşekkür ediyorum, belirsizlik kadar zor bir durum olmaz haklısınız...

Canim Allâh yardımcın olsun gerçekten beklemek çok zormuş... Umarım hayırlı sonuçlar alırsın

çok çok geçmiş olsun canım, umarım iyi haberlerle döner bizlere de uzun uzun yazarsın.

Kızlar adetim 5 gün gecikti bir haftadır kasiklarimda ara ara ağrı var âdetime 2 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıstı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum dün iki kasigimin ortasında bi sertlik hissettim. Ne olabilir diye de şüpheli kaldım

hep dediğim gibi idrar testleri çok güvenli değil, hele ki regl gecikmesinden önce. Korkmak da bize bir şey kazandırmıyor, tersine daha çok stres oluyoruz. o yüzden, evde testin varsa veya alma fırsatın, hemencik yap bence. sonra da bizlere bildir bakalım sonuç neymiş.

Insallah guzel haberle gelirsin bende az daha kurtaj oluyordum persembe beta 33803 te yolk sac goruldu dunde kalp.atisi basladi insallah seninde guEl haberlerin gelir

Maalesef evde test yok gidip alamıyorum da bikac gün sonra gidip alaçam insaallah

@nadirsevda canım çol geçmiş olsun, hayırlısı neyse o olsun..

Kızlar ben fenayım. Göğüslerime el değmiyor, bu bir ilk.. Ve midem bulanıyor hamile olamam zaten daha 10 gün var.. Ama gögüs ağrısı beni korkuttu, napabilirim, yaş geçtikçe adet belirtileri değişir mi?? Erken regl olabilir miyim ki?? Bana akıl verir misiniz

bu erken yumurtlama olduysa (mesela 10. gün) ondan sonraki 14. gün regl olabilirsin. normalde periyodun kaç günde bir? belki de misafirlerden önce değerlendirilen öylesine bir günde yumurtladın veeee goool

Insallah guzel haberle gelirsin bende az daha kurtaj oluyordum persembe beta 33803 te yolk sac goruldu dunde kalp.atisi basladi insallah seninde guEl haberlerin gelir

Ben takip edemediğim için kaçırmışım bekleyişlerini... Yolk sac görülmedi mi 33 bine kadar... 33 bin de mi kalp atışı görüldü

Ümitlenebilirm yani...

Ek: Bir de mesela bu tür bir deneyim yaşayan var mı aramızda? Bebeğin gelişimi nasıl oluyor, sağlıklı doğum olabiliyor mu (umarım cevabı evettir)

Son düzenleme:
bu erken yumurtlama olduysa (mesela 10. gün) ondan sonraki 14. gün regl olabilirsin. normalde periyodun kaç günde bir? belki de misafirlerden önce değerlendirilen öylesine bir günde yumurtladın veeee goool

Yok be canım, değerlendirdiğimiz gün ovülasyon yapmıştım negatifti ben göğüsümde bir şey olmasından korktum ama acaba hava değişikliği erken mi olıcam??

kızlar bu ay kimyasal gebelik yaşadığım için çok mutsuzdum şimdi internette araştırdım kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolay oluyormuş, aramızda kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında hamile kalan var mı, bir de düşük sonrası göğüslerim inmişti ancak şimdi tekrar şişmeye başladı 18 ekim tahmini adet günüm bu ay da ümitlenip elimde kalmasını istemiyorum ama umutta anne adayının ekmeği işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…