Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah vardır benim bugün bhcg düşük çıktı yükselmemiş sanırım kimyasal.. Senin iyi haberlerini alırız insallah
sanssiziz bu aralar. bende adet mi olcam nedir karnim agriyor ya
Ilk defa kan testi yaptirdim oda 7.18 cikti dr a gostermedigim icin hicbisey anlamadim. Zaten kesin bu gidisle bendede is yok

Belki erkendir diye düşmüyodur..Bozma moralini..Benim bi tanıdık var batdan 1 hafta sonra teste düşmüş 2.çizgi
Yok canim bozmuyorm adet olmadkca :) bendce gec dollenme oldu cunku yumurtam 21. Gun catladi bence ovulasyon tsti koyuydu o gun bugunde 29. Gun olmasi gerekiyo 26 27 gunde bir adet oluyorm

Bu mesajını okurken el el ayağım titredi sevinçdrn yüzümde güller açtı inşaAllah öyle olur bende de Umut oldun bana çok teşekkür ederimya..
Ayy ins CNm ya bence olabilir olmazsa da üzülme ama umutlar bitmedi bir daha ki ay ins denersin :) ne zmn dur iştiyrsunuz ?

Bu mesajını okurken el el ayağım titredi sevinçdrn yüzümde güller açtı inşaAllah öyle olur bende de Umut oldun bana çok teşekkür ederimya..
Ben de 3 gün önce test yaptım test sonucuna bakmak için 20dk bekleyeyim dedim unutmuşum saatler sonra aklıma gelip baktığımda çift çizgi vardı emin olamamıştır ama hamile yim. Bi kan testi yaptirmalisin

Geçenlerde yazmıştım bat 13 eylül idi 15 inde test negatif çıkmıştı 23 ünde pozitif i gördüm hcg d 230 2 gün sonra yani bayramın 2. Günü 501 e çıkmış ekim 1 de kontrol vardı kese çok küçük su an 5 haftalik dedi dr um 14 gün sonra gel kalp atislari na bakalım dedi nasıl geçecek bu 14 gün bilmiyorum benim içinde dua edin lutfen

Bu arada 15 temmuz yani ramazan arifesinde de kurtaj oldum 7 haftalik kalbi durmuş tu Rabbim bir bayramda aldığını diğer bayramda verdi inşallah sağlıklı sihhatli alırım kucagima

Kızlarr hamilerii tebrik ederim:) ben artık benim hamile kalmamam gerekiyo diye düşünüyorum. 12,14,16 ve bugünü değerlendiremedik yine! Hem misafirim var hem de çocukları(yani eşimin yeğenleri) eşim ve benimle yatıyolar!! Şaka gibi değil mi?? Tamm bdv lik durumdayım anlayacağınız!!

Neyyyy yeğenleri sizinle mı yatıyor

Ya niye sizinle yatıyorlar ki. Yatılı misafirim uzun kalanını hiç sevmembizde sadece 2 günü değerlendirebildik koskoca ay ama Rabbim nasip etti çatlamayı yakalarsanız olur insallah

Canım bence hamile olabilirsin sonucun şüpheli tekrar bi test yaptir
sanssiziz bu aralar. bende adet mi olcam nedir karnim agriyor ya
Ilk defa kan testi yaptirdim oda 7.18 cikti dr a gostermedigim icin hicbisey anlamadim. Zaten kesin bu gidisle bendede is yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…