Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tamam canim insallah ya :) artik gelsnnn
Can'ım değerin düşük sanki biraz kimyasalda olabilir o yüzden canını sıkma oyle olursada biz dayanamayıp erkenden yapıyoruz test sonuç bu olunca üzülüyoruz Allah kalbıne göre versın benim degerım 4 gün kala 10.59 du battan bir gün önce 45.66 ydı sonuç kimyasal oldu

Sen nasıl oldun canım kanama devam ediyor mu

Kızlar adetim 25 günde bir adetime 12 gün kaldı adetten hemen sonra yumurtlamam oldu sanıyorum bugun pembe leke geldi peceteye ve idrar yolu enfeksiyonum var idrar yolu enfeksiyonunda pembe leke olur mu birde 3 aydir enfeksiyonum var ilk dfa pembe lekelenme gordum ben ve fitil vermsti gcen ay doktor tekrar kullansam onu bi zarari olur mu

Arkadaşlar ben çok kötüyümyaYine gördüm kırmızıları...Olmadı bu defa da
Haklısın üzülmemek elde degil CNm ama umudunu kaybetme bir daha ki ay olur insaalah :) benim bata 3 gun kaldı heyecan dorukta allahım olmazsa kesin bende uzulucem tabii umutlar hep var olacak bu aydan umudum çoktu fkt adet belirtilerim var goguslerim sisti filan umarım Rabbim hepimizin gönlüne gore verir

kızlar herkese merhabaaa...
2 gecedir bebegimi rüyamda görüyorum güzel bir şekilde...
çok heycanlıyım ama aynı zamanda ümitliyim perşembe gün ki randevum için..
çarşamba günü dogum günüm perşembe randevum var doktorumla umarım bana hediye gibi gelir bebeğim kalp atışlarını duyabilirimm..
üzülmüyorum ama çok merak ediyorum bu yüzden kendimi hiç bir şeye veremiyorum ders çalışamıyorum..
sizinle paylaşmak istedimmm duygularımı

Güzel düşün ki güzel olsun her şey. İnşallah bebeğin,"anne seninleyim"der kalp atışlarıyla. Hayatındaki en güzel doğum günü hediyesi olur. Benim de salı günü doğum günüm ve bat... inşallah ben de adet olmam.

inşallah canımmmm inşallah bebeğinde sana en güzel hediye olur canım benimmm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)

inşallah canımmmm inşallah bebeğinde sana en güzel hediye olur canım benimmm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)
İnşallah canım. Allah sesimizim duyup dualarımızı kabul eder inşallah. Her şeyde bir hayır vardır. Bazen şer dediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olandır. Allaha inanıp dua etnekten başka yapacak bir şey yok. O her şeye kadirdir, ol derse olur. Bizlere de hayırlısını nasip etsin.

amin canımmm... dediklerine kalben katılıyorum hayırlısı neyse onu versin rabbim

Başka bitkisel doğal şeyler kullandın mı. Civanperçemi, hayıt tohumu yada soğan suyu falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…