Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ya benim yumurtlamanin uZerinden 7 gun gecti çatlıyorum meraktan sizce teste cikar mı idrar testinde

Kızlar ya benim yumurtlamanin uZerinden 7 gun gecti çatlıyorum meraktan sizce teste cikar mı idrar testinde
Daha erken canım ya. Ben dün akşam öylesine bi yapayım dedim negatifi göreceğimi bile bile... belirtin var mı? Bende hiçbir belirti yok.

Hoşbulduk, işi gücü bıraktım burda sizinle olmak çok güzel :) inşallah öyledir aşılama olduğu için 2 güne 1 bhcg testlerine devam, yarın sabah yine yaptıracam bakalım kızlar :)

Burada konuşmak, paylaşmak, hele ki bebiş haberleri alman hepimize çok iyi geliyor. Çok çok tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. bize her testinin sayısal değerini bildir olur mu? merak ederiz :) Bu arada bizde sizin gibi karı-koca mühendisiz :) ama sanırım bu bebiş isterken biraz olumsuz bir durum. çünkü tüm şartlar sağlanıyorsa neden olmaz diye, bir proje misali bakıyoruz olaya sanki

çıkmaz canım, kanda bile en erken 10. gün çıkıyormuş. idrara ondan sonra karışıyor.
Dimii dogru ya karnım felaket sis yumurtlama gunünden beri o neden olur ku acaba karın ağrım var alt tarafta baya bakalım rahim filmi çekilmiştim bu ay ondan mı acaba Su bat Bi gelse

Dimii dogru ya karnım felaket sis yumurtlama gunünden beri o neden olur ku acaba karın ağrım var alt tarafta baya bakalım rahim filmi çekilmiştim bu ay ondan mı acaba Su bat Bi gelse
İnşallah bebiş vardır canım. Az kaldı zaten birkaç gün geçer. benim bu ay hiç umudum yok ama bakalım 6-7ekimde göreceğiz.

Kızlar kan testi yaptirdim, Beta hcg 7,18
durumum nedir ??

Canım bildiğim kadarıyla beta hcg nin 5 in üstünde olması olumlu bir durum. Ama doktorlar hamilesin demek için 10 'un üstüne çıkmasını istiyor. birkaç gün sonra testi yenilersen daha rahat hamişsin diyebiliriz sanırım :)

ahhh ahh her ay son günler büyük heyecan durumunda değil mi? bir şeyler bulup oyalanmaya çalış canım. benim de 1 Ekim yum tarihiydi. bakalım 14 gün sonra neler olacak?

ahhh ahh her ay son günler büyük heyecan durumunda değil mi? bir şeyler bulup oyalanmaya çalış canım. benim de 1 Ekim yum tarihiydi. bakalım 14 gün sonra neler olacak?
Evet yaa herseyde bir belirti arama durumu bakalım az kaldı sabır hafta sonu da girdi iyice takarım zamanın geçmesi lazım Bi sekilde

Hem öyle hemde fiziksel olarak yoruluyoruz ne sağlam yumurta kalıyor ne de sperm :) bizim zorumuza giden kızımızı hiç istemediğimiz zamanda o kadar korunurken kucağımıza alıp 2. için bu kadar uğraşmak :) kızım çok akıllı uslu görseniz, bu da bir o kadar yaramaz olur istedik ya alın size gibisinden :)

Evet yaa herseyde bir belirti arama durumu bakalım az kaldı sabır hafta sonu da girdi iyice takarım zamanın geçmesi lazım Bi sekilde
Yaz tatilinde ben takmış bir haldeydim. Şimdi okul başladı yorgunluktan pek düşünmüyorum. Ben bu ay vücudumu hiç dinlemeyeceğim, ağrı olursa belirti diye düşünmeyeceğim dedim. Ve hiçbir belirti yok :)

Evet kizlar an itibariyle kirmiziyi gormus bulunuyorum. Bu ay nette arastirma yok, hicbir kür deneme yok, kk ya girmek yok. Simdilik hoscakalin. Bir sonraki ay gorusuruz

bnmde 27 günde bir sayılır cnm bu demektirki bnde erken yumurtluyorum dimi adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günü döllenme olmuş olabilir sence cnm ?
Benim 12. Gün oldu canım eminim çünkü o hafta diğer günler ilişki olmadı 15 eylüldü 27 eylülde erken testte çizgiyi gördüm gittikçe koyulaştı 1 ekimde doktor direk kese gördü beta hcg 276 çıktı seninde 13 yada 14. Gün olmalı diye düşünüyorum

kızlarr yardımmm 22 eylülde kan değerim 15,6 çıktı doktor gebesin dedi, ertesi gün kanamam başladı epeyde şiddetli ağrılarım oldu doktora gittim 28 eylül de gel dediler tabiki gidemedim, 28 inden sonraki günlerde gögüslerim tekrar şişmeye başladı, uyku sorunu yaşamaya başladım, düşük yaptıysam içeride kalıntı var mıdır diye bugün doktora gittim kan testi yaptı 10,1 çıktı değerim bir hafta sonra gel dedi, hamilelik var mı dedim var dedi, diğer sonuç ne o zaman dedim düşük yapmışsın dedi şu an neyim dedim bir hafta sonra gel dedi, ben neyim şu an kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…