- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.641
Daha erken canım ya. Ben dün akşam öylesine bi yapayım dedim negatifi göreceğimi bile bile... belirtin var mı? Bende hiçbir belirti yok.Kızlar ya benim yumurtlamanin uZerinden 7 gun gecti çatlıyorum meraktan sizce teste cikar mı idrar testinde
Kızlar ya benim yumurtlamanin uZerinden 7 gun gecti çatlıyorum meraktan sizce teste cikar mı idrar testinde
gelişme var kırmızılar geldi yineGünaydın kızlar bugun hamiş haberini kim vericek bakalım :)beyaz_gelincik01 cnm naptın bi gelişme var mı
Hoşbulduk, işi gücü bıraktım burda sizinle olmak çok güzel :) inşallah öyledir aşılama olduğu için 2 güne 1 bhcg testlerine devam, yarın sabah yine yaptıracam bakalım kızlar :)
Dimii dogru ya karnım felaket sis yumurtlama gunünden beri o neden olur ku acaba karın ağrım var alt tarafta baya bakalım rahim filmi çekilmiştim bu ay ondan mı acabaçıkmaz canım, kanda bile en erken 10. gün çıkıyormuş. idrara ondan sonra karışıyor.
İnşallah bebiş vardır canım. Az kaldı zaten birkaç gün geçer. benim bu ay hiç umudum yok ama bakalım 6-7ekimde göreceğiz.Dimii dogru ya karnım felaket sis yumurtlama gunünden beri o neden olur ku acaba karın ağrım var alt tarafta baya bakalım rahim filmi çekilmiştim bu ay ondan mı acabaSu bat Bi gelse
Kızlar kan testi yaptirdim, Beta hcg 7,18
durumum nedir ??
Dimii dogru ya karnım felaket sis yumurtlama gunünden beri o neden olur ku acaba karın ağrım var alt tarafta baya bakalım rahim filmi çekilmiştim bu ay ondan mı acabaSu bat Bi gelse
Evet yaa herseyde bir belirti arama durumu bakalım az kaldı sabır hafta sonu da girdi iyice takarımahhh ahh her ay son günler büyük heyecan durumunda değil mi? bir şeyler bulup oyalanmaya çalış canım. benim de 1 Ekim yum tarihiydi. bakalım 14 gün sonra neler olacak?
Hem öyle hemde fiziksel olarak yoruluyoruz ne sağlam yumurta kalıyor ne de sperm :) bizim zorumuza giden kızımızı hiç istemediğimiz zamanda o kadar korunurken kucağımıza alıp 2. için bu kadar uğraşmak :) kızım çok akıllı uslu görseniz, bu da bir o kadar yaramaz olur istedik ya alın size gibisinden :)Burada konuşmak, paylaşmak, hele ki bebiş haberleri alman hepimize çok iyi geliyor. Çok çok tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. bize her testinin sayısal değerini bildir olur mu? merak ederiz :) Bu arada bizde sizin gibi karı-koca mühendisiz :) ama sanırım bu bebiş isterken biraz olumsuz bir durum. çünkü tüm şartlar sağlanıyorsa neden olmaz diye, bir proje misali bakıyoruz olaya sanki
Adete kaç gün var cnm ?Kızlar kan testi yaptirdim, Beta hcg 7,18
durumum nedir ??
Canim Bu doktorum tanınmış bir doktor güveniyorum ama içim rahat etsin diye bir doktora daha görünmek istiyorumbaşka bir doktora daha mı görünsen acaba canm
Yaz tatilinde ben takmış bir haldeydim. Şimdi okul başladı yorgunluktan pek düşünmüyorum. Ben bu ay vücudumu hiç dinlemeyeceğim, ağrı olursa belirti diye düşünmeyeceğim dedim. Ve hiçbir belirti yok :)Evet yaa herseyde bir belirti arama durumu bakalım az kaldı sabır hafta sonu da girdi iyice takarımzamanın geçmesi lazım Bi sekilde
Canim hayırlısı olsun git biraz kafanı dağıt gel inşallah hamile haberinle gelirsinEvet kizlar an itibariyle kirmiziyi gormus bulunuyorum. Bu ay nette arastirma yok, hicbir kür deneme yok, kk ya girmek yok. Simdilik hoscakalin. Bir sonraki ay gorusuruz
Benim 12. Gün oldu canım eminim çünkü o hafta diğer günler ilişki olmadı 15 eylüldü 27 eylülde erken testte çizgiyi gördüm gittikçe koyulaştı 1 ekimde doktor direk kese gördü beta hcg 276 çıktı seninde 13 yada 14. Gün olmalı diye düşünüyorumbnmde 27 günde bir sayılır cnm bu demektirki bnde erken yumurtluyorum dimi adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günü döllenme olmuş olabilir sence cnm ?
Daha bat gelmemiş sonuçta bence yükselecek sabretmek zor bişey :)Kızlar kan testi yaptirdim, Beta hcg 7,18
durumum nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?