Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben henuz hastalanmadim. Ama test yapmayada korkuyorum. Gerci varsa vardir boyle umudu buyutmek daha zor oluyor. Gecen ay adetim birgun gecikmeli gelmisti. Bekleyim yine birgun daha diyorum. Bence testi sabah ilk idrarla yap. Bugunmuydu gunun
Dündü günum canim hala olmadim beyaz akinti var koyu da degik sabahki testim bu yani negatif

Eklentiler

• 20151002_075219.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 45
Sakın erkenden gidip kan falan verme bıtanem ben gecen ay yaptım o hatayı malesef kimyasal ilesonıçlandı Rabbım kalbıne göre versin bekle batın geçmesini
canım kimyasal olduğunu şimdi öğrendim . Hayırlısı canım iyisin inşallah? yakında sağlıklı bebeğinin olacagının habercisi bence bu durum.

Sakın erkenden gidip kan falan verme bıtanem ben gecen ay yaptım o hatayı malesef kimyasal ilesonıçlandı Rabbım kalbıne göre versin bekle batın geçmesini
canım kimyasal olduğunu şimdi öğrendim . Hayırlısı canım iyisin inşallah? yakında sağlıklı bebeğinin olacagının habercisi bence bu durum.

Dündü günum canim hala olmadim beyaz akinti var koyu da degik sabahki testim bu yani negatif
Rabbim herkese hayirlisini versin canim ya acikcasi bende cok umutlu degilm karnim agriyip duruyor. Tuvalet fobisi olustu resmen. Hamilelik uzerine de hicbir belirti yasamiyorum. Birkac aydir 2 gun once 2 gun sonra duzensiz geliyor. Sabredebildigim kadar sabredecegim test icin. O arada gelir zaten kirmizi

Ben her ay hamileyim belirtilere göre. o yuzden bıraktm belirti felan :) hayırlı olsun tekrardan cnm devamı da gelr inş degerin cok cok yükselir
İnşallah canım hep birlikte hamile olduğumuzu garanti eder göbişlerimizin fotolarını paylaşırız inşallah burda en kısa zamanda :)

Hayirlisi canim ya belki gec dollenme oldu diyorm cunku ovulasyon testim 21. Gunde koyulasti

bana yardimci olurmusunuz canlarım ben iki aydir gebelik testi yapiyorum adetime az kala surekli silik cizgi cikiyor sadece bir iki kez cı
Kzlar alt bolged igne batmasi gbi seyler ndn oluyo bugn bi kac kez oldu nette bktmda biraz rahim genislemesindenmis rahim ndngenislerki
Canım bende adetliyken oluyordu böyle özel bölgene uyuşma gibi bi sızı ama kanamalı durumlardaydım hep, ilk defa bu ay 1 hafta önce hissettim bunu, adetten 1 gün önce hissettiğim bel ağrısı ve baş ağrısı gibi adet belirtileri de 1 hafta önce oldu, ve sonuç hamileyim :) inşallah sende de öyledir :)

Hayirlisi canim ya belki gec dollenme oldu diyorm cunku ovulasyon testim 21. Gunde koyulasti
Dongun kac gunde oluyor. Eger o kadar gec yumurtladiysan zaten ustune 14 gun ekle adet gunun oyle hesapla.eger gelmezse ondan sonra sevinelim canim.sat ne zamandi ve normalde kac gunde oluyorsun

Evet 25 günde bir adet olduğum için sanırım farkedildi hemen dualarım sizinle canım bu listeyi hep takip edicem ve herkesin güzel haberlerini göreceğime yürekten inanıyorum..
bnmde 27 günde bir sayılır cnm bu demektirki bnde erken yumurtluyorum dimi adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günü döllenme olmuş olabilir sence cnm ?

Evet 25 günde bir adet olduğum için sanırım farkedildi hemen dualarım sizinle canım bu listeyi hep takip edicem ve herkesin güzel haberlerini göreceğime yürekten inanıyorum..
bnmde 27 günde bir sayılır cnm bu demektirki bnde erken yumurtluyorum dimi adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günü döllenme olmuş olabilir sence cnm ?

Gecen ay 5. Oldum 26. Gunde bir oluyorm bu ay 1i takvimde oyle
21.gun ovulasyonu gorduysen 26 eylul demek. Eger gercekten gec yumurtladiysan belki daha rahime bile yerlesmemistir. O yuzden cikmaz. Bence adet tarihini ayin 10una kadar bekle canim. Cunku gercekten 26 eylul ovulasyonsa 14 gun sonra yumurta dollenmezse vucuttan adet kanamasiyla atiliyor. Yok diye uzulme bekle.

Adet olana kadr uzulmem canim bekliyorm :) hayirlisi olsn zaten varsada olmicam yoksa yapacak bsey yok allahtan hayirlisini istiyorm ama byle gecikme olmazdi ya hatta 1 2 gun erken olurdum

Hayırlısı olsun bitanem Hakkı'mızda yenı geldım doktordan kan verdım değerin 2 ye düşmesi lazımmış korunmanıza gerek yok dedı aklınızda olsun sizle beraber eşinizde içsin folik asit spermler için çok iyiymiş

Hangi marka alsam acaba bir aydır içmiyorim folbiol icin bir suru söylenti var baska bir marka öneriyor arkadaslar diger topikte ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…