Selam kızlar, yeni taptazecik bir üye olarak karşınızdayım :)
Bir kızım var 3 yaşında. Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardır ve hep doğum kontrol hapları kullanmışımdır, evlendikten 1 ay sonra hamile kalmıştım kızıma, hemde haplarla korunmama rağmen, mucize gibiydi. Hamilelikte çok şiddetli kanamalarımda oldu ama sağlıkla aldım kızımı kucağıma.
Geçen sene hazirandan beri korunmayı bırakmama rağmen bir türlü hamile kalamadım, tabi bu arada 2 düşük yaşadım fakat onlarda keseyi bile görememiştim.
Bu ay 2. aşılamayı denedik, eşimde sperm kalitesi düşük ve uzun zamandır hamile kalamadığım için aşılamaya kadar gelmiştik. Hatta doktorum bu ayda tutmazsa benimle vakit kaybetme tüp bebeğe yönlendirecem seni dedi.
SAT 5 eylüldü. ayın 24 ünden beri çok şiddetli bel ağrısı ve mide yanması yaşadığım için, umutsuzca erkenden ayın 28 inde sabah kan tahlili verdim, sırf negatif olduğunu bilip ilaç kullanabilmek için. Bhcg 8.46 çıktı, belki çatlatma iğnesinin etkisidir diye düşündüm, o kadar odaklanmışım ki negatif çıkacağına. 29 unda saat 17'de tekrar kan testi yaptırdım, bu seferde bhcg 17,36 çıktı. 32 saatte 2 katı yükeldi değer, doktor hemen clexane ve crinone gel verdi,bugün başladım fakat hala içimde bir kuşku sabah tekrar bhcg testi verdim, kollarım mosmor :) bu sefer özel hastanede değil sağlık ocağında verdiğim için akşam 4 e kadar bekleyecez sonucu mecbur...
Size anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki, önerebileceğim gıda takviyeleri, mühendis olmama rağmen bu işlerle kafayı bozdum artık bende doktorlarla tıp dilinde konuşuyorum, onlarında hoşuna gidiyor... inşallah Allah herkese evlat duygusunu tattırsın, ben kızım olmasına rağmen 15 aydır uğaştığım için çok yoruldum, dilerim siz bu kadar uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinizee...