• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yaptim canim ama negatif cikti omazsam yarin sabah tekrar yapcam sen ne yaptn
Ben henuz hastalanmadim. Ama test yapmayada korkuyorum. Gerci varsa vardir boyle umudu buyutmek daha zor oluyor. Gecen ay adetim birgun gecikmeli gelmisti. Bekleyim yine birgun daha diyorum. Bence testi sabah ilk idrarla yap. Bugunmuydu gunun

Kzlar alt bolged igne batmasi gbi seyler ndn oluyo bugn bi kac kez oldu nette bktmda biraz rahim genislemesindenmis rahim ndngenislerki

Hic yumurtalanma takibi yapmadim testin nerde satildiğini dahi bilmiyorum ins hamileyim cok istiyorum oğluma kardes getirmeyi :KK46:
Ben internetten sipariş vermiştim. Ancak şu an vücudumu çok net anlıyorum. Bugün yumurtlama günüm diyorum. Testi yapıyorum, hoooop koyu çizgiler :)))

Selam kızlar, yeni taptazecik bir üye olarak karşınızdayım :)
Bir kızım var 3 yaşında. Kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardır ve hep doğum kontrol hapları kullanmışımdır, evlendikten 1 ay sonra hamile kalmıştım kızıma, hemde haplarla korunmama rağmen, mucize gibiydi. Hamilelikte çok şiddetli kanamalarımda oldu ama sağlıkla aldım kızımı kucağıma.
Geçen sene hazirandan beri korunmayı bırakmama rağmen bir türlü hamile kalamadım, tabi bu arada 2 düşük yaşadım fakat onlarda keseyi bile görememiştim.
Bu ay 2. aşılamayı denedik, eşimde sperm kalitesi düşük ve uzun zamandır hamile kalamadığım için aşılamaya kadar gelmiştik. Hatta doktorum bu ayda tutmazsa benimle vakit kaybetme tüp bebeğe yönlendirecem seni dedi.
SAT 5 eylüldü. ayın 24 ünden beri çok şiddetli bel ağrısı ve mide yanması yaşadığım için, umutsuzca erkenden ayın 28 inde sabah kan tahlili verdim, sırf negatif olduğunu bilip ilaç kullanabilmek için. Bhcg 8.46 çıktı, belki çatlatma iğnesinin etkisidir diye düşündüm, o kadar odaklanmışım ki negatif çıkacağına. 29 unda saat 17'de tekrar kan testi yaptırdım, bu seferde bhcg 17,36 çıktı. 32 saatte 2 katı yükeldi değer, doktor hemen clexane ve crinone gel verdi,bugün başladım fakat hala içimde bir kuşku sabah tekrar bhcg testi verdim, kollarım mosmor :) bu sefer özel hastanede değil sağlık ocağında verdiğim için akşam 4 e kadar bekleyecez sonucu mecbur...
Size anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki, önerebileceğim gıda takviyeleri, mühendis olmama rağmen bu işlerle kafayı bozdum artık bende doktorlarla tıp dilinde konuşuyorum, onlarında hoşuna gidiyor... inşallah Allah herkese evlat duygusunu tattırsın, ben kızım olmasına rağmen 15 aydır uğaştığım için çok yoruldum, dilerim siz bu kadar uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinizee...
Hoşgeldiiiin aramıza. Bence bebişin seninle :))

Mrhb arkadaslar, hamileydim ama bugün kürtaj oldum bebeğim alindi. Hamile oldugumu buradan paylasmistim bunuda paylasma geregi hissettim. Cok zormus o kürtaj sandalyesine oturmak Allah kimseye onunla sınamasin. Cok agladim cok üzüldüm ama Rabbim verdi Rabbim aldi, boynumuz kildan ince öbür dünyada beni bekleyen bir meleğim var artik, Allahim bana onu nasip etseydi kucagima verirdi ama o gitmek icin gelmis karnima elden birsey gelmiyor.Dualarinizi bekliyorum Hepinize saglikli hamilelikler diliyorum her ani o kadar önemliymis ki hamile kalmakla bitmiyormus hayirlisini istemek en doğrusu, Allah o yolda eğlendirmesin bebeklerimizi sağlikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Canım çok üzüldüm, Dediğin gibi her şey Allah tan. Bu meleğin seni cennette bekliyor, umarım en kısa zamanda ikincisi de seninle olur.

Kizlar 20 gunlugune memlekete gidiyorum ki buda 1 ay ara verecez demek oluyo allah hepimize hayirli zamanda uzun omurlu bebisler nasip etsin pek giremem girdigimde insallah sevincli haberler alirim

geçmiş olsun çok üzüldüm sabır diliyorum sana en kısa zamanda moralini düzeltecek yeni bir hamilelik yaşarsın inşallah şanslı topiğimizde talihsiz şeyler yaşanmaya başladı :KK43:
Evet canım yaa ben de bu talihsiz haberlere çok üzülüyorum. Nazar değdi resmen :KK43:

interiorarchitect interiorarchitect CNm ins haftaya duyarsın kalp atışını bende gec duydum oglumda Dr korkutmuştu dis gebelik olabilir diye :( 9. Hafta da duyduk dur bakalım kalbini ferah tut ins hakkınızda en hayrlisi olsun

Merhaba kızlar
Bugün doktora gittim...
Kese yeterince büyümemis
Ne kalp atışı
Ne bebeği gördüm...
Eğer önümüzdeki haftà bugün görmezşek kürtaj yapacak doktorum
Canım benim eminim zordur ama hep beraber güzel şeyler düşüneceğiz ve haftaya güzel haberlerini duyacağız İnş. Sakın moralini bozma ve bebişine güven olur mu?

B bambamcakil CNm cok gecmis olsun meleğin sana şefaatçi olsun insaallah :(
Kızlar benim de bat 6 gun kaldı heyecan dorukta :KK17: Bu ay rahim filmi çekildim bakalım ümidim cok ama korkum da cok adet olursam diye cok kaptırmakte istemiyorum kendimi :KK51: vorones vorones sen bana umut oldun CNm rahim filmi aynı zamanalara yakın çektirdik sen kaldın hamile ins bende kalmisimdir bu ay ovulasyon testi de kullandım ve koyu günlerde silik günler de degelendirdik hep bakalım rabbim hayırlısı ile nasip etsin ikinci evladımı :KK68:

interiorarchitect interiorarchitect CNm ins haftaya duyarsın kalp atışını bende gec duydum oglumda Dr korkutmuştu dis gebelik olabilir diye :KK43: 9. Hafta da duyduk dur bakalım kalbini ferah tut ins hakkınızda en hayrlisi olsun
İnşallah öyle bir mucize olur çok ihtiyacım var soğukkanlı olamıyorum bebek konusunda ağlamaktan gözlerim yanıyor inşallah bebeğimi bana bağışlar tek dileğim bu...
Ne olur aklınıza geldikçe bana dua edin çok ihtiyacım var.

Canım benim eminim zordur ama hep beraber güzel şeyler düşüneceğiz ve haftaya güzel haberlerini duyacağız İnş. Sakın moralini bozma ve bebişine güven olur mu?
İnşallah Canımmm hepiniz ayrı ayrı o kadar güzel insanlarsiniz ki her sıkıntımda yanımda oldunuz beni rahatlattıniz rabbim sizden razı olsun benim bebeğimi bana bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin inşallah dua etmekten başka yapacak hiçbir şey yok

İnşallah öyle bir mucize olur çok ihtiyacım var soğukkanlı olamıyorum bebek konusunda ağlamaktan gözlerim yanıyor inşallah bebeğimi bana bağışlar tek dileğim bu...
Ne olur aklınıza geldikçe bana dua edin çok ihtiyacım var.
Edicem CNm tabiki ama uzme kendini :( insaallah kalp atışını duyarsın fkt olaki olmadı kalp atışı gerçekleşmedi Rabb'ime yine de şükret aylar sonra da kaybedebilirdin Yada dogunca Rabbim muhafaza :( beterin beteri var kendini bu sekilde teselli et CNm ne olur bilirim evlat sevgisini varlığını hissettiği an basliyor kalp sızısı her an sadece onu düşünüyorsun kendinden vazgeçiyorsun fkt senin iyi olman lazım ...

interiorarchitect interiorarchitect dilfeza dilfeza cok iyi yazmis canim. Lutfen kendini yipratma :KK43: hepimizin hakkinda hayirlisini versin Rabbim. Bende sabah ogrenicem olup olmadigini dr a gidicem. Inan bende ya yoksa diye simdiden uzuluyorum fazlasiyla duygusalsin suanda anlamaya calisiyorum ama uzme kendini. O kadar yol almisken birakmaz annesini. Dua edelim sagligindan ödün vermeden yola devam etsin. :nazar::nazar::KK74:

Edicem CNm tabiki ama uzme kendini :KK43: insaallah kalp atışını duyarsın fkt olaki olmadı kalp atışı gerçekleşmedi Rabb'ime yine de şükret aylar sonra da kaybedebilirdin Yada dogunca Rabbim muhafaza :KK43: beterin beteri var kendini bu sekilde teselli et CNm ne olur bilirim evlat sevgisini varlığını hissettiği an basliyor kalp sızısı her an sadece onu düşünüyorsun kendinden vazgeçiyorsun fkt senin iyi olman lazım ...
Çok doğru söylüyorsun canım benim bu kadar etkilenmemin sebebi daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım bu sefer hamile olduğumu öğrenince dedim ki çok sağlıklıyim maşallah bu sefer bebeğimi alcam kucağıma o kadar hevesliydik ki eşim de bende sürekli ondan bahsediyoruz eşim onun için bez markaları araştırıyo daha dün numunesi geldi yani o kadar çok hayal kurduk ki bu süreçte onlar canımı acıtıyo ama yine de hayırlısı rabbim nasıl yazdıysa o olacak boynumuz kıldan ince

interiorarchitect interiorarchitect dilfeza dilfeza cok iyi yazmis canim. Lutfen kendini yipratma :KK43: hepimizin hakkinda hayirlisini versin Rabbim. Bende sabah ogrenicem olup olmadigini dr a gidicem. Inan bende ya yoksa diye simdiden uzuluyorum fazlasiyla duygusalsin suanda anlamaya calisiyorum ama uzme kendini. O kadar yol almisken birakmaz annesini. Dua edelim sagligindan ödün vermeden yola devam etsin. :nazar::nazar::KK74:
üzülmemek için elimden geleni yapcam canım çok çok sağolun hepiniz destek olduğunuz için...inşallah yarın sende güzel haberlerle dönersin doktordan sana seviniriz inşallah canım

Back