• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ben de ilk defa burda duyduğum terimler için kendimi övmüyorum,tamamen benim cahilliğim ama bazen de çok şey bilmek zarar veriyor insana .örneğin 5 çocuk anası 80 yaşındaki babaannem yumurta takibi yapmış mıdır,ya da telefonunda regl uygulaması var mıydı,ovülasyon testiyle yumurtlama zamanı mı yakayabildi mi?sabahları ateşini ölçtü mü??:))

Canım cahillik mutluluk diye boşuna demiyorlar kızımda şöyle bi baktım ne zaman hmile kalınır parmak hesabı yaptım çevredekilerden gördüğüm tahmini 5-6 ay biçtim hiç düşünmedim çat diye oldu ilk ay ne kimyasal biliyodum ne beta HCG ayarları bu rakam ne ki dedim teste aman hamile yazıyor işte hhhhiç bişey düşünmedim çok da sorunsuz geçti şimdi her an pimpirik değer gün hesaplamaktan helak oldum sabah beri ..

canım aynı sekilde ben de öle düşünüyorum ama şöyle bişey de var. bizim kullandıgımız besinlerle onlarınki aynı deildi. orgenik besleniyorlardı saglıklılardı dinçlerdi. Allah bilir tabi ama biz önlemimizi alalım da gerisi dua :)
haklısın canımcım. ama hayırlısı..hayırlısı..hayırlısı..demek ki şu an bizim için doğru zaman değil.doğal beslenme konusunda haklısın.allah hepimize nasip etsin tez zamanda.

canım bişey söylemediler mi neden göremediğinize dair? inş hersey yolundadır sağ salim kucagına alırsın inş bebişini
Sadece istediğimiz gibi gelişmemiş kese normalde kalp atışını duymamız gerekiyordu dedi 1 hafta süre tanıyalım dedi olmadı kürtaj yapcz dedi...
Başkada bir şey demedi bende sormadim zaten Dondum...

haklısın canımcım. ama hayırlısı..hayırlısı..hayırlısı..demek ki şu an bizim için doğru zaman değil.doğal beslenme konusunda haklısın.allah hepimize nasip etsin tez zamanda.
aminnn cnm inş tüm isteyenlere Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin..

Canım cahillik mutluluk diye boşuna demiyorlar kızımda şöyle bi baktım ne zaman hmile kalınır parmak hesabı yaptım çevredekilerden gördüğüm tahmini 5-6 ay biçtim hiç düşünmedim çat diye oldu ilk ay ne kimyasal biliyodum ne beta HCG ayarları bu rakam ne ki dedim teste aman hamile yazıyor işte hhhhiç bişey düşünmedim çok da sorunsuz geçti şimdi her an pimpirik değer gün hesaplamaktan helak oldum sabah beri ..
haklısın canım çok takmayacaksın..ama insanın elinde olan bir şey değil.tamaman aklımdan çıkardım desen de günlük folic asid bile alırken bile aklımızda.

Sadece istediğimiz gibi gelişmemiş kese normalde kalp atışını duymamız gerekiyordu dedi 1 hafta süre tanıyalım dedi olmadı kürtaj yapcz dedi...
Başkada bir şey demedi bende sormadim zaten Dondum...
Canımm kötü düşünme nolur bol bol dua et nazara gelmemek için :nazar: Allah yüzünü güldürsün inş

Merhaba kızlar
Bugün doktora gittim...
Kese yeterince büyümemis
Ne kalp atışı
Ne bebeği gördüm...
Eğer önümüzdeki haftà bugün görmezşek kürtaj yapacak doktorum

Canım geç döllenme filan olabilir mi acaba pozitif düşünelim inşalahhh öyledir

Kızlar benim bhcg 34,5 çıkmış, en azından yükselme var.. bu arada burda dünya kadar belirti okudum, ve hepsini her ovulasyondan sonra takip etmeye çalıştım, bu ay ilk defa karnımda şişlik olmadı tüm gün, akşama kadar oluyordu sabah erimiş gitmiş olarak uyanıyordum, göğüslerde de bi değişiklik olmadı, iki düşüğümde de sivilce çıkmadığını farkettim hamile kaldığımda, yine sivilce çıkmadı. ama bence makyajı reddediyor cildim, çirkin bişeye döndüm :)

Kızlar benim bhcg 34,5 çıkmış, en azından yükselme var.. bu arada burda dünya kadar belirti okudum, ve hepsini her ovulasyondan sonra takip etmeye çalıştım, bu ay ilk defa karnımda şişlik olmadı tüm gün, akşama kadar oluyordu sabah erimiş gitmiş olarak uyanıyordum, göğüslerde de bi değişiklik olmadı, iki düşüğümde de sivilce çıkmadığını farkettim hamile kaldığımda, yine sivilce çıkmadı. ama bence makyajı reddediyor cildim, çirkin bişeye döndüm :)
Ben her ay hamileyim belirtilere göre. o yuzden bıraktm belirti felan :) hayırlı olsun tekrardan cnm devamı da gelr inş degerin cok cok yükselir:nazar::KK46:

Kusma olmadı ama midemin kötü olduğu birkaç gün oldu.. Bunu bir belirti olarak algılamam mı lazım emin değilim geçen aylarda da böyle şeyler olmuştu. Benim en büyük belirtim belirtisizlik galiba .. Adet dönemi yaklaşınca karnım şişer göğüslerim acır bel ve kasık ağrısı çekerdim hiç biri yok adet olacak gibi hissetmiyorum ama çoğu hamile kişi bu belirtileri yaşadığını söylüyor Onun dışında yumurtlamadan 1 hafta sonra sanki yeniden yumurtlarcasına bir akıntı geldi baya şaşırdım hatta şimdi o akıntı sarı sulu bir akıntıya döndü başka bir şey yok canım herkesin vücudu farklı işte belirtiden tespit etmek biraz zor
Cvp icin cok saol bitanem. Benim icin faydali oldu. Bende 2 gundur olanlar sol kasıkta agri mide bulantisi ksma bas donmesi. Bakalim yarin bu belirtilerim bos mu dolu mu gorcem. Merak ediyorum cok. Normalde olmayan seyler oldugu icin umitlendim birazcık :KK45:

Merhaba kızlar
Bugün doktora gittim...
Kese yeterince büyümemis
Ne kalp atışı
Ne bebeği gördüm...
Eğer önümüzdeki haftà bugün görmezşek kürtaj yapacak doktorum
Merhaba canim
Insallah oyle birsey olmaz. Icini ferah tut naz yapiyordur unarim haftaya guzel haberini aliriz. Bende pek anlamiyorum ama butun kalbimle dua ederim.

bana yardimci olurmusunuz canlarım ben iki aydir gebelik testi yapiyorum adetime az kala surekli silik cizgi cikiyor sadece bir iki kez cıkmadi ondan sonra adet goruyorum neden ki

Eklentiler

• 20151001_101321.jpg
    20151001_101321.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar benim vucudum alerjik oldu kirmiziliklar cikdi kaşdikca şişiyor ilacda kulanmaya korkuyorum belki hamileyimdir bu alerjik hamilelik belirtisi ola bilirmi acaba yaa ben her seyi hamileliye bağliyorum offff:KK43:

Back