- 21 Ağustos 2015
- 93
- 38
- 3
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.461
Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımızaEylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle devam ediyoruz ve Ekim ayını da açtık bile
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@jindam - hamiş
@yelizyz - hamiş
@charmant - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@bambamcakil - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
@aspnr - 25 Eylül
missaslim - 27 Eylül
@Yeniceli - 28 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
@ruhumAsya - 29 Eylül
@efsane4 - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
Beyazmelek16 - 30 Eylül
K kme - 30 Eylül
@Sevgili Sevgi - 30 Eylül
@beyaz_gelincik01 - 30 Eylül
@nnrr - 2 Ekim
@Gezginanneadayi89 - 2 Ekim
@Masal786 - 4 Ekim
minigimmm - 5 Ekim
@dilfeza - 7 Ekim
@esenbike - 7 Ekim
A arzerk - 7 Ekim
@Merve-aktas - 11 Ekim
@Pelin_28 - 11 Ekim
ruziyye - 13 Ekim
@minnoskabarikkek - 14 Ekim
@senem94 - 14 Ekim
@gulit_me - 16 Ekim
@yenigelin111 - 16 Ekim
@Hnf sllms - 16 Ekim
@ada_aras - 18 Ekim
@sadrml - 18 Ekim
@HERSEYDUAUZERINE50 - 19 Ekim
mf_d - 19 Ekim
Homely_angel - 20 Ekim
@Tugbanusta - 21 Ekim
@dsby - 21 Ekim
@ROSE ROSE - 21 Ekim
@ZehreNur - 22 Ekim
@Enfal97 - 22 Ekim
@melekbaby - 23 Ekim
@umutlarbitmedi - 23 Ekim
@hebelee - 24 Ekim
@glnrm - 26 Ekim
denizce84 - 29 Ekim
@dilayca - 29 Ekim
@melev -
@nwlpkrgrlr - bat tarihi bekliyoruz
@Aysglhkn15 - bat tarihi bekliyoruz
@efsunsuz -
Kuralımız bat a kadar test yok!!!
Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
Tüp bebek için 6 ay erken değil mi? Stres ve olumsuz düşünerek vücudumuzu çok etkiliyoruz. Ben bebek istemeye başladıktan sonra sancısız adetlerim sancılı olmaya günler öncesinden ağrılar başladı. Bu ay hem umudum yok diyorum ve stres yapmıyorum hiçbir şey yok. Hiçbir şey hissetmiyorum. Hatta adet olacam bu ay da yok diyorum.Selam ben 23 Eylül de kırmızı gördüm moralim bozuktu siteye girmek istemedim kusura bakmayın bat 23 Ekim galiba takvim öyle diyor depresif durumdayım 6 ay oldu tüp bebek mi dusunsem acaba
6 aydır böyle düşünmüştüm kısmet değilmişTüp bebek için 6 ay erken değil mi? Stres ve olumsuz düşünerek vücudumuzu çok etkiliyoruz. Ben bebek istemeye başladıktan sonra sancısız adetlerim sancılı olmaya günler öncesinden ağrılar başladı. Bu ay hem umudum yok diyorum ve stres yapmıyorum hiçbir şey yok. Hiçbir şey hissetmiyorum. Hatta adet olacam bu ay da yok diyorum.
Doktora gittiniz mi?6 aydır böyle düşünmüştüm kısmet değilmiş
Doktorlar hep 1 sene bekleyin diyor. Zannederdim ki isteyince hemen olacak ama öyle olmuyormuş. Mutlaka bi vakti saati vardır. Allah isteyen herkese hayırlısını versin.Tüp bebek uzmanı kadın doğumcu varmış ona gideceğiz problem varmı diye görünmeyi düşündük 4 ay önce kontrol amaçlı gittim problem yok demisti doktor 1 sene bekleyin sonrasinda detaylı test yapalım dedi
Tatlım bak benim 7. Ayda oldu olmuyor diye ne testler yaptırdım hem eşime hem kendime bu süreçte rahat 4-5 bin harcadık eşimin bir üroloğu 250 tlydi şimdi keşke diyorum o parayı çocuğum için harcardım odasını alırdım ve o kadar hastanelerde vakit kaybetmezdim hepsi boşa bekle bence biraz daha hic belli olmaz biz tedaviye başlıyorduk süpriz olduTüp bebek uzmanı kadın doğumcu varmış ona gideceğiz problem varmı diye görünmeyi düşündük 4 ay önce kontrol amaçlı gittim problem yok demisti doktor 1 sene bekleyin sonrasinda detaylı test yapalım dedi
Nasıl farklı bir heyecan kimbilir... kendine dikkat et canım. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da...Kızlar ben bugün kesesini gördüm mercimeginama malesef düşük tehlikem var doktor fitil verdi bende septum varmış şüpheliydi zaten gerçekten varmış ama mercimek üste güzel bir yere tutunmuş inşallah Allah onu bana bağışlar söz vermiştim hamileliğim boyunca her gün dua edicem isteyenlere diye tutar derler ya ediyorum her gün inşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerle dolacak kucaklarımız
Yumurtlama testi gebelik testi gibi yapilir ancak sabah ilk idrarla yapmayin.. ogleden sonra 2-3 gibi yapiyorum ben.. hergun ayni saatte yapin.. adetinizin basladigi gunden itibaren garanti olsun diye 10. Gun falan baslayin yapmaya.. cizgilerin ikisi de ayni koyulukta olmasi yada t cizgisinin daha koyu olmasi pozitiftir.. ( silik olursa negatif) pozitif olmasi da 24-36 saat icinde yumurtlayacaginizi gosterir.. o yuzden pozitif oldugu gunu ertesi gunu mutlaka degerlendirmek gerekir :)merhaba hanımlar ben de şimdi bu yumurtlama testinden sparis verdim. birkaç güne kadar gelecek, şimdi bunu nasıl yapıyoruz, normal gebelik testi gibi idrarla mı yapıyoruz. testte çift çizgi koyulaştığı zaman yumurtlamış mı oluyoruz. ben hiç kullanmadım bilemiyorum. bu konuda bana da yardımcı olabilirmisiniz?
Arkadaslar bir karar aldim. Bu ayda kirmizi kart alirsam ekim ayinda kk ya girmeyecegim. Netten hicbir seye bakmayacagim. Acayip psikopata bagladim kendimi. Surekli birseyler arastirip okuyorum. Sanirim bu da beni daha cok geriyor. Birde boylesini deneyelim bakalim nasil olacak
evet oradan sipariş verdim o zaman bu gün gelir teşekkür ederimCanım gg den sipariş verdiysen hemen ertesi gün geliyor evet idrarla yapıyorsun ve C deki gibi aynı renk olunca yumurtlama oluyor bildiğim kadarıyla
anladım canım tşk ederim. dün sipariş verdim bu gün gelir büyük ihtimal o zaman, yarın da zaten adetimin 10 günü, yarın başlarım yapmaya ama ben çalıştığım için akşam eve gittikten sonra yapsam olur herhalde 6 gibi evde oluyorum hermazan?Yumurtlama testi gebelik testi gibi yapilir ancak sabah ilk idrarla yapmayin.. ogleden sonra 2-3 gibi yapiyorum ben.. hergun ayni saatte yapin.. adetinizin basladigi gunden itibaren garanti olsun diye 10. Gun falan baslayin yapmaya.. cizgilerin ikisi de ayni koyulukta olmasi yada t cizgisinin daha koyu olmasi pozitiftir.. ( silik olursa negatif) pozitif olmasi da 24-36 saat icinde yumurtlayacaginizi gosterir.. o yuzden pozitif oldugu gunu ertesi gunu mutlaka degerlendirmek gerekir :)
Bugun yada yarin canim. Birkac aydir biraz duzensizlesti o yuzden tam kestiremiyorum. Ama karnim agriyo 2 gundur bugun olurum heraldeSen cok yasa. Sabh sabah keyiflendim. Bende ayni fikirdeyim. Bat ne zaman canm
Olur ama en az 3-4 saat birsey icmeden yap canim.. sivi alimi etkiliyor cunkuanladım canım tşk ederim. dün sipariş verdim bu gün gelir büyük ihtimal o zaman, yarın da zaten adetimin 10 günü, yarın başlarım yapmaya ama ben çalıştığım için akşam eve gittikten sonra yapsam olur herhalde 6 gibi evde oluyorum hermazan?
Benimde agrim var normalde daha 5 gunum olmasina ragmen. Olcam kesin bendeBugun yada yarin canim. Birkac aydir biraz duzensizlesti o yuzden tam kestiremiyorum. Ama karnim agriyo 2 gundur bugun olurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?