Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

vorones sen hamilesiinn çok sevindim, seni kendi konumdan da takip ediyorum, hemen hemen aynı zamanlarda çocuk istemeye başaldık, ama ben de kist vardı tedavi falan oldum, korundum o ara hep.. Şimdi sen hamile olunca çok sevindim bi an Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

vorones canımm tebrik ederim hamişsinnn. Msjlarını okurken gözlerim doldu kendim hamiş kalmışım gibi sevindim. Allah sevincimizi bozmasın bize güzel haberlerle gel emi

Şimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir

Canım ya üzülme dualarımız seninle ins yavrunu saglikliysa korusun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin insaallah

Şimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir
Nasıl kanama?? İğne falan da yapmadılar mı? Düşük tehliken mi var, kimyasal gibi bir şey mi.. Halkında hayırlısı olsun canım dualarım senle

Yorum bekliyorum sizden bu ilk yaptığım test 20dk ya kadar beklenmesi gerekiyor diye kenara bıraktım unuttum sanırım 1 saat sonra baktım böyle çıktı
Ay canim hamilsen tebrik ediyorum dunden beri bu 2 inci hamile haberi cok mutlu oldum darisi tum isteyenlerin basina

Canlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.

Eklentiler

• 2015-09-27 07.11.12.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 2015-09-27 07.02.33.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 64
Canım çok üzüldüm. Sen umudumsun benim.. İnşallah. Bebisiné bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…