- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.221
Ah insaAllah canım insaaAllahhhhInşallah hamiş iz dir canım yaa
İkisini bir gondereyim
Hap içmeyi hiç sevmeyen ben 4 ay folik asit içtim. Baktım bi şey yok savsaklamaya başladım :)Folik asit iciyormusunuz oda hamile kalma da epey etkili çünkü vücudunuza iyi bakmalisiniz yada çok iyi beslenmelisiniz bu çok çok önemli
Hayirlisi bakalım emin olamadım daha batak 3gun var kafam karıştıAy sende hamilesin :)))
İnsaAllah yani.
Bizi dualarınıza katın
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm vardır bi hayır bi dahaki aya inşbende aynı hiç belirti yok onumuzdeki aya kaldı artık.soğan kurunu de düzenli yapmıştım ama artık bir daha ki aya inşllh.
Ben de bariz bi şekilde cift cizgi görüyorum cnm tebrikler Batımız aynı. yarın bi tekrar et testi inş hamişsindir yuppiiii :)Hayirlisi bakalım emin olamadım daha batak 3gun var kafam karıştı
Canım çizgi birinci de net ama yarın sabah ilk idrarla da yapsana varsa testin.İkisini bir gondereyim
Nasıl kanama?? İğne falan da yapmadılar mı? Düşük tehliken mi var, kimyasal gibi bir şey mi.. Halkında hayırlısı olsun canım dualarım senleŞimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir
Ay canim hamilsen tebrik ediyorum dunden beri bu 2 inci hamile haberi cok mutlu oldum darisi tum isteyenlerin basinaYorum bekliyorum sizden bu ilk yaptığım test 20dk ya kadar beklenmesi gerekiyor diye kenara bıraktım unuttum sanırım 1 saat sonra baktım böyle çıktı
Canım çok üzüldüm. Sen umudumsun benim.. İnşallah. Bebisiné bişi olmazŞimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir
Inşallah meleğine bişey olmaz. Sapasağlam doğar canım. Allah size bagislasin kuzunuzuŞimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir
Inşallah hamissin dir kan testi yaptirmayacakmisinCanlar zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?