- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.201
Ayyyy inşallah. İnşallah. Saat de geçmiyor .yarın olsun yeni test yapiyim . Allam tertemiz çıkarsa ya.Kiz sen beni deli edicen sen hamilesin oyle bisey varmi yokmu deme artik bebeyin seninle annesi hic suphen olmasin
Yarin testini yapar yapmaz resmini bizimle paylasAyyyy inşallah. İnşallah. Saat de geçmiyor .yarın olsun yeni test yapiyim . Allam tertemiz çıkarsa ya.size de rezil olcam vallaa
Yok cnm ya cok duzenli bozmayim die esim korundu 15 agustosta biraktik korunmayi bat 13 eyluldu hala gelen giden yok testler negatif pazartesi doktora gidicem ama duzenimin bozul.asi gercekten cok uzdu beniHap mi kullandın . Bende kullandım. Bir buçuk yıl ama bırakınca adet hemen normal seyrinde devam etti .
TaBi tabi. İnşallah sevincim olur test ve paylaşmak keyifli olur.. Hoş ben bu testin ilk beş dk ki halini burda aptalligima doymayim testi de boşa harcadım. Die attım foto . Kızlar dedi silik gorusmek die. Bi da çektim .tebrik ettilerYarin testini yapar yapmaz resmini bizimle paylas
Sen doktora mutlaka git..duzensizlesti yaşamadım ben amà. . İnşallah senin için sıkıntı yoktur. Arada olur böyle derlerYok cnm ya cok duzenli bozmayim die esim korundu 15 agustosta biraktik korunmayi bat 13 eyluldu hala gelen giden yok testler negatif pazartesi doktora gidicem ama duzenimin bozul.asi gercekten cok uzdu beni
Canım ikinci çizgi vaaaarCanım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
Ay var dien bugün çok oldu yeminle değilsem rezil olcamCanım ikinci çizgi vaaaar
Canım benim hiç öyle olumsuz şeyler düşünme. Kalbimden hissediyorum ki bebişin seninle. Ayrıca rezil vb şeyler düşünme. Biz burada dertleşiyoruz, kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşıyoruz. Hamişlik kardeşliği yaniAy var dien bugün çok oldu yeminle değilsem rezil olcamçok tatlısın yaaa.
işte benim testlere çok benziyor yani birden fazla testte silik çizgi çıkıyorsa hata yok demektir benim eşimde de ileri hareket hızında düşüklük vardı ama bana da problem var senin yumurtan çatlamıyor sağlıksız demişti doktor ve olmaz tedavisiz dediği zaman hamile kaldım bir de derler ki Allah'ın mucizeleri yok diye resmen kimse bilemez ben nasip edersem dedi bize tam mucize oldu eeee ne zaman kan tahlili yarın yaptırabilirsin eğer özel hastane varsa yakınında lab. açık oluyor yapıyorlarBu gebelik testi sabah 2. İdrarla yaptım. Bi da bak bi
Yok nerede burada özel hastane yok. Yarın ikinci testi yapiyim. . O da ümit verir de adet gelmese. P.tesi kan testi yaptırcam devlette. O da inşallah yaparlarişte benim testlere çok benziyor yani birden fazla testte silik çizgi çıkıyorsa hata yok demektir benim eşimde de ileri hareket hızında düşüklük vardı ama bana da problem var senin yumurtan çatlamıyor sağlıksız demişti doktor ve olmaz tedavisiz dediği zaman hamile kaldım bir de derler ki Allah'ın mucizeleri yok diye resmen kimse bilemez ben nasip edersem dedi bize tam mucize oldu eeee ne zaman kan tahlili yarın yaptırabilirsin eğer özel hastane varsa yakınında lab. açık oluyor yapıyorlar
Güzel kalpli insan... İnşallah kalbin yanılmaz.. Haklısın burda dertlesip kimseye söyleyemedigimjz şeyi söylüyorz.. varsin hamis olmim napim.. Sen de gelecek bat ı yazarsın gene bekleriz . Allahım dan ümit kesilmez..Şükür yumurtlama var sperm var yanı.Canım benim hiç öyle olumsuz şeyler düşünme. Kalbimden hissediyorum ki bebişin seninle. Ayrıca rezil vb şeyler düşünme. Biz burada dertleşiyoruz, kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşıyoruz. Hamişlik kardeşliği yaniŞimdiden tebrik ediyorum, yarın sabah testini merakla bekliyorum. Listemizdeki hamişlerimize ekleyeceğim inşallah yarın seni
2.cizgi net gorunuyor canim. Tebrikler :)Bu da sonra yaptigim
Sen once ovu. Testi yapmistin degil mi canim. Aslinda evde bir suru gebelik testi var ama bende ovulasyonla deneyeyim dedim ama malesef bombos bir sayfa. Hicbirsey cikmadi. Bariz negatifGüzel kalpli insan... İnşallah kalbin yanılmaz.. Haklısın burda dertlesip kimseye söyleyemedigimjz şeyi söylüyorz.. varsin hamis olmim napim.. Sen de gelecek bat ı yazarsın gene bekleriz . Allahım dan ümit kesilmez..Şükür yumurtlama var sperm var yanı.
Allahın izniyle hamilesin gibi görünüyor hayırlısı olsun :))İkisini bir gondereyim
tebrik ederim canım bebiş var gibi görünüyor zaten 2. test biraz tuhaf çıkmış ilkinde net belli amaİkisini bir gondereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?