• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kiz sen beni deli edicen sen hamilesin oyle bisey varmi yokmu deme artik bebeyin seninle annesi hic suphen olmasin:KK46:
Ayyyy inşallah. İnşallah. Saat de geçmiyor .yarın olsun yeni test yapiyim . Allam tertemiz çıkarsa ya. :( :( size de rezil olcam vallaa

Hap mi kullandın . Bende kullandım. Bir buçuk yıl ama bırakınca adet hemen normal seyrinde devam etti .
Yok cnm ya cok duzenli bozmayim die esim korundu 15 agustosta biraktik korunmayi bat 13 eyluldu hala gelen giden yok testler negatif pazartesi doktora gidicem ama duzenimin bozul.asi gercekten cok uzdu beni:KK61:

Yarin testini yapar yapmaz resmini bizimle paylas
TaBi tabi. İnşallah sevincim olur test ve paylaşmak keyifli olur.. Hoş ben bu testin ilk beş dk ki halini burda aptalligima doymayim testi de boşa harcadım. Die attım foto . Kızlar dedi silik gorusmek die. Bi da çektim .tebrik ettiler ;) ;) ;)

Yok cnm ya cok duzenli bozmayim die esim korundu 15 agustosta biraktik korunmayi bat 13 eyluldu hala gelen giden yok testler negatif pazartesi doktora gidicem ama duzenimin bozul.asi gercekten cok uzdu beni:KK61:
Sen doktora mutlaka git..duzensizlesti yaşamadım ben amà. . İnşallah senin için sıkıntı yoktur. Arada olur böyle derler

Ay var dien bugün çok oldu yeminle değilsem rezil olcam :KK43: :KK43: çok tatlısın yaaa. :KK66: :KK66:
Canım benim hiç öyle olumsuz şeyler düşünme. Kalbimden hissediyorum ki bebişin seninle. Ayrıca rezil vb şeyler düşünme. Biz burada dertleşiyoruz, kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşıyoruz. Hamişlik kardeşliği yani :KK68: Şimdiden tebrik ediyorum, yarın sabah testini merakla bekliyorum. Listemizdeki hamişlerimize ekleyeceğim inşallah yarın seni :KK66:

Bu gebelik testi sabah 2. İdrarla yaptım. Bi da bak bi :KK66: :KK66:
işte benim testlere çok benziyor yani birden fazla testte silik çizgi çıkıyorsa hata yok demektir benim eşimde de ileri hareket hızında düşüklük vardı ama bana da problem var senin yumurtan çatlamıyor sağlıksız demişti doktor ve olmaz tedavisiz dediği zaman hamile kaldım bir de derler ki Allah'ın mucizeleri yok diye resmen kimse bilemez ben nasip edersem dedi bize tam mucize oldu eeee ne zaman kan tahlili yarın yaptırabilirsin eğer özel hastane varsa yakınında lab. açık oluyor yapıyorlar

işte benim testlere çok benziyor yani birden fazla testte silik çizgi çıkıyorsa hata yok demektir benim eşimde de ileri hareket hızında düşüklük vardı ama bana da problem var senin yumurtan çatlamıyor sağlıksız demişti doktor ve olmaz tedavisiz dediği zaman hamile kaldım bir de derler ki Allah'ın mucizeleri yok diye resmen kimse bilemez ben nasip edersem dedi bize tam mucize oldu eeee ne zaman kan tahlili yarın yaptırabilirsin eğer özel hastane varsa yakınında lab. açık oluyor yapıyorlar
Yok nerede burada özel hastane yok. Yarın ikinci testi yapiyim. . O da ümit verir de adet gelmese. P.tesi kan testi yaptırcam devlette. O da inşallah yaparlar

Canım benim hiç öyle olumsuz şeyler düşünme. Kalbimden hissediyorum ki bebişin seninle. Ayrıca rezil vb şeyler düşünme. Biz burada dertleşiyoruz, kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşıyoruz. Hamişlik kardeşliği yani :KK68: Şimdiden tebrik ediyorum, yarın sabah testini merakla bekliyorum. Listemizdeki hamişlerimize ekleyeceğim inşallah yarın seni :KK66:
Güzel kalpli insan... İnşallah kalbin yanılmaz.. Haklısın burda dertlesip kimseye söyleyemedigimjz şeyi söylüyorz.. varsin hamis olmim napim.. Sen de gelecek bat ı yazarsın gene bekleriz . Allahım dan ümit kesilmez..Şükür yumurtlama var sperm var yanı.

Folik asit iciyormusunuz oda hamile kalma da epey etkili çünkü vücudunuza iyi bakmalisiniz yada çok iyi beslenmelisiniz bu çok çok önemli

Yorum bekliyorum sizden bu ilk yaptığım test 20dk ya kadar beklenmesi gerekiyor diye kenara bıraktım unuttum sanırım 1 saat sonra baktım böyle çıktı

Eklentiler

• 20150926_225944.jpg
    20150926_225944.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 73
Güzel kalpli insan... İnşallah kalbin yanılmaz.. Haklısın burda dertlesip kimseye söyleyemedigimjz şeyi söylüyorz.. varsin hamis olmim napim.. Sen de gelecek bat ı yazarsın gene bekleriz . Allahım dan ümit kesilmez..Şükür yumurtlama var sperm var yanı.
Sen once ovu. Testi yapmistin degil mi canim. Aslinda evde bir suru gebelik testi var ama bende ovulasyonla deneyeyim dedim ama malesef bombos bir sayfa. Hicbirsey cikmadi. Bariz negatif :KK42:

Back