Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Lütfen kırmızıları görmediğini söyleÖyle çok sevindimki sana ben sanki ben hamileymişim gibi kendimi senin yerine koydumda bir an...
Hala gelmedi sukur.. Valla hepiniz öyle güzel insanlar siniz ki. İçimdeki caglayanlari bi size yansitabiliorum. Hamis olsam ..aileler nasıl göbek atacak.. Ben de burda kaç kişinin yerine koydum kendimi bayram ettim hep. Bugün dé ben yaşatsam keşke size. İnşallah değerler artar. Test koyulasır . Adet gelmeeessss . Aminnnnn

Canım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
Ayyy canım çok tebrik ederim aynı benim testimde böyleydi hatta bat günü böyleydi ben 4 tane teste inanmamıştım bir tane de eşime yaptırmıştım karşılaştırmak için insan kafayı yiyor valla buraya yazmaya bile korkmuştum anneme bile söylerken inanarak söylemedim ne zaman doktor hamilesin dedi ve 3 tane kan testi yaptırdım o zaman inandım tebrik edilince bile kötü oluyordum bizim gibi bekleyenler için zor oluyor umutlanmak seni çok iyi anlıyorum ama bu 2. Çizgi bariz belli bir de vücudunu dinle o da sana farklı sinyaller yolluyor bebek var diye zaten

Yaa..gözlerim. doldu.mesajını. okurken . Biz çok bekledik ya. İnanmak zaman alacak. . Sahi gerçekten böyle miydi senin de . Ovu. Testi de koyu cikmadi benim. Çıksa keşke inanırım belki. Tebrik edenleri hiç üstüme alinamiyormm. Tüm. Adet belirtilerimı yaşamıştım.. henüz gelmedi gelmez inşallah.

Bende hamile olduğumda bat günü biraz lekelenme olmustu yerlesme kanamasiymis eğer olursa öyle birşey panikleme hemen bende akşama kadar miluon kere wc gitmiştim artık pecwteler asinmisti :)) ama gerisi gelmemiamsti. Şimdi adet oldum dicen diye ödüm kopuyor

Bu gebelik testi demi yani bu kadar belli olan çizgi hiç yanıltmadı bizi sen vücudunu dinle ben böyle inandım kasık ağrım daha farklıydı göğüs ağrısı da bir de gaz sancım çok oldu bi ara tam regli ağrım oldu işte test yanlışmış dedim ama gelen giden olmadı 10 dk bir wc deydim hala daha gidip bakıyorum bişey var mı diye salı günü kese görmeye gidicem o zaman iyice inanırım heralde insan umutlanıp üzülmek istemiyor o yüzden savunmaya geçiyor ve inanmıyor o yüzden bu arada benim testlerim de önceki sayfalarda var ama yine de ekliyim sana motivasyon olsun

Eklentiler

• 20150919_135035.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 79
Ayyyyy. Kocama gosterdimm testini. . Bizimki daaa belirgin dio oo canım kocam.onu çok suçlar gibiydim.sperm hareketliliği düşük sen de .olmuyor gibisinden. Hani dümdük yüzüne demedim.ama ilaç iç. Ye yap et derken onu da gerdimm. . İnşallah yok yere dir. İnşallah senin gibi ben dé kese gormeklere giderim

Canim ben cok merak ediyorum esine soyledinmi o nasil bir tepki verdi sevincden havalara ucmus olmali muhtamelen

Bu gebelik testi sabah 2. İdrarla yaptım. Bi da bak bi

Eklentiler

• 2015-09-26 12.29.26.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 64
Canim ben cok merak ediyorum esine soyledinmi o nasil bir tepki verdi sevincden havalara ucmus olmali muhtamelen
Hala tam kesinlik yok ya. Kalkıp halay çeker gibi evde ziplayinca oynayınca engel oluyorm dur daha bişi belli değil. Seni üzerim.die . Korkuyorm sen böyle yapınca diorum..susuyor o zaman. Gidip gidip teste bakio

Bende 8 gün reglmdan geçmişdi ve teste böyle düşüyodu tüm belirtiler de vardı ama sonda adet oldum üzerinden 2 ay geçti..Ben çok istiyorum bu ay hamile olmayı..Düne kadar hiçbir belirti yoktu sadece çok yemeye başlamıştım bunu normal sayıyodum..Ama iki gündürki bel ağrım çok oluyo..Ve qaz sancım daha da çok oluyo..Şimdi ayın 4-nü bekliyorum hamile olmayı o kadar istiyorumki

poisonousIVY ne güzel şeyker söylemişsin canım. İnşallah dediğin gibi olur. Çok teşekürler :)

Hala tam kesinlik yok ya. Kalkıp halay çeker gibi evde ziplayinca oynayınca engel oluyorm dur daha bişi belli değil. Seni üzerim.die . Korkuyorm sen böyle yapınca diorum..susuyor o zaman. Gidip gidip teste bakio
Benim ilk hamileliymde senin testin kadar silikdi hemennherkeze haber verdim hic kan testi bile yaptirmadim 1 ay sonra doktora gitdim

Bu teste bakıp tebrik eden oldu mü peki. Ben bişi göremedim. Benim böyle değil. Dimi. Ay inşallah sen de hamis olursun . Ben de . İnsallah insallah. Öyle üzülme bat a 4 gün kala yapmıştim. Tertemiz çıkınca hiçkirarak ağladım. Eşimin göğsünde . Eğer hamilelik varsa o halime uzulcem boşuna dicem..İnşallah

Kizlar ya is arkadasim hamileymis bugun soledi ona sevindim kendime uzuldum ayni zaman biraktik onun ilk ay oldu ben korunmayi biraktim adetim duzensizlesti 13.gun bitti hala adet olmadim

Bir yıl uzun bi zaman eminim çok zordur. Biz bebek çalışmalarına başlayalı 3 ayı geçti ve 4.adetimi gördüm. Bu kadar zamanda bile etkilendim. İnşallah kan testin de olumlu olur.
İnsallah canim.. subatta ovu testiyle takibe başladım .. hazirandan beri de korunmuyorum.. yani aslında 1 seneden bile fazla .. Oy ne ağladım. Özellikle son 2 3 ay.. İnşallah bidaha aglatmazz

Kiz sen beni deli edicen sen hamilesin oyle bisey varmi yokmu deme artik bebeyin seninle annesi hic suphen olmasin

Kizlar ya is arkadasim hamileymis bugun soledi ona sevindim kendime uzuldum ayni zaman biraktik onun ilk ay oldu ben korunmayi biraktim adetim duzensizlesti 13.gun bitti hala adet olmadim
Hap mi kullandın . Bende kullandım. Bir buçuk yıl ama bırakınca adet hemen normal seyrinde devam etti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…