- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.161
Bak bunlar seninkinden bile silik ama önceki gebelikteki belirtilerden anladım benYok canım. Burda .erken test bulabileceğim eczane bile yok.. p. Tesi ye kadar gelmese ilçeye gidip kan testi yaparım. Belki de devlet de yapılır küçük dandik bi hastane var burda . Sen en Cok bana umut olansin. Testinde hap hayaletama bebis var ne güzel. .peki test bekledikten. Sonra mı boyle oldu. Ertesi gün flan nasıldı. . Benim ilk on dk cikti
Bu arada avatarin çok güzel anlamlı bayıldım ve net ten hemen indirdim bir kedi sever olarak:)bnmkide 4 adt oldu bnde çook stres yapıyorm adtm düzensz oldu of bi sürü şey bnde adtm her geciktiğinde hamileym diyorm hiiç kuşku yapmıyorm sonra bi bakmşm adt olmşm yıkılıyorm artk hadi hayırlısı bakalm ne olck
Hakikaten öyle. .. ya ben de. Herkesin bahsettiği tüm gebelik belirtilerini yaşadım. Aynı zamn da adet belirtilerim de aynen yaşadım. . Göğüs ucu ağrısı idi farkli gelen ama. Onu da geçtiğimiz aylarda yaşamışmdir ya ihtimal vermiyorm halaBak bunlar seninkinden bile silik ama önceki gebelikteki belirtilerden anladım ben
Canım tebrik ederim hayalette olsa çizgi çıkmış. Pazartesi kan testi yaptır hemen.Ayy çok sevindim inşallah değerlerin gün be gün artar. Benim bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim. Inşallah yemem ve bebişim tutunmustur. Hayırlı sı artık. Bendeki belirtiler göğüsler de hassasiyet aşırı derecede gaz kasiklarda batma birde karnın alt tarafina giren kasılma tarzı kramplar özellikle birşey almaya uzanirken oluyor. onun dışında sık idrara çıkma. Ama bunların çoğu adet öncesi sendromlar sadece farklı olarak bu ay şu karnın alt kısmına giren kramplar oldu.
Koyu çıktıktan sonra 6 ika 36 saat sonra çatlıyo yum yani bence senin 14.gün çatladı
Hakikaten öyle. .. ya ben de. Herkesin bahsettiği tüm gebelik belirtilerini yaşadım. Aynı zamn da adet belirtilerim de aynen yaşadım. . Göğüs ucu ağrısı idi farkli gelen ama. Onu da geçtiğimiz aylarda yaşamışmdir ya ihtimal vermiyorm hala
Evet canım sana yazdım. Tekrar tebrik ederim. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Canım. Bana mı yazdın ki. Üstüme alındım valla. Allahım ya . İlk defa böyle bir durum yaşıyorm. Gidip gidip teste bakıyorum. Bi de gerçekten hamileymisim ... ne sevinirim. Yaaaaa
Tebrik için çok erken değil mı . Ya..Oy .ben nerelere gidem yarın olsa da ilk ıdrarla tes yapsam o da daha koyu çıksa keşkeEvet canım sana yazdım. Tekrar tebrik ederim. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Kız döverim seni vala hamilesin hamileTebrik için çok erken değil mı . Ya..Oy .ben nerelere gidem yarın olsa da ilk ıdrarla tes yapsam o da daha koyu çıksa keşke
Canım bende çıksa o çizgi valla zil takar oynarım her ay o çizgiyi görmek için ne taklalar atıyorum bir bilsen ışığa tutup bakıyorum olmadı balkona çıkıp bakıyorum fotosunu çekiyorum en az bir teste 10 kez bakıyorum. Yok yok yok sonuç hep negatif.Hadi Sevin gül oyna hamilesin işte benimde bat yarın ama 3 ,4 gün geçmeden yapmyacağım bu sefer inşallah kırmızıları görmem bu ayTebrik için çok erken değil mı . Ya..Oy .ben nerelere gidem yarın olsa da ilk ıdrarla tes yapsam o da daha koyu çıksa keşke
Inşallah hamiş iz dir canım yaaAyni bana olanlari anlatmissin sanki .
CNm yaa hadi bakalım olmus baya benim de ikinci istiyriz bir sene olduSorma.her an. AğlamaklıYim. Hemde gülüyorum boş boş. 3 senelik evliyim. 1 senedir her ay sonuç OLUMSUZ .
Şansın büyük bence hem 12.gün çatlamış olsa bile sperm vücutta 3 gün dayanıyo hatta bazı yerlerde 5 gün bile yazar.yum ise 24 ila 48 saat dayanıyo.hem muhtemel günlerde ilişki olmuş hem 3 gün ara verdiğin için sperm kalitesi iyi olmuştur.inşallah hamişsindir canımpoisonousIVY inşallah öyledir. Çünkü 11-14.günleri değerlendirebikdik. Biz de çift çizgileri görürüz inşallah. Beklememek ve kafanın rahat olması lazım. Stres olumsuz etkiliyor sanırım.
Sana yazdım da alıntı yapamamisimvorones ben de çizgiyi gördüm. İnşallah hamilesindir. Kaç aydır istiyorsun? Herhangi bi şey yaptın mı?
Valla ben de sen gibi . Her ay hcg yapmaya kalmadan bat gününden bir gün önce leke gelince anlardim regl gelcegini. Ya burda çok okumuştum .böyle hayalet görüp gördüm sanıp sonradan hüsran yaşayan sevinemiyom o yüzden . Yarın da inşallah test koyu cıkar . Bekliorum bakalimCanım bende çıksa o çizgi valla zil takar oynarım her ay o çizgiyi görmek için ne taklalar atıyorum bir bilsen ışığa tutup bakıyorum olmadı balkona çıkıp bakıyorum fotosunu çekiyorum en az bir teste 10 kez bakıyorum. Yok yok yok sonuç hep negatif.Hadi Sevin gül oyna hamilesin işte benimde bat yarın ama 3 ,4 gün geçmeden yapmyacağım bu sefer inşallah kırmızıları görmem bu ay
Bugun bat günü ya . Korkuyorm. Oynayıp gülsem ya wc ye gidince Mors olursam.dumur olursam die..Allahım İnşalllaaahhh hamisimdirKız döverim seni vala hamilesin hamileSevin Gül biraz Mutlu ol aylardır bekledigin haber bu
Bugun bat günü ya . Korkuyorm. Oynayıp gülsem ya wc ye gidince Mors olursam.dumur olursam die..Allahım İnşalllaaahhh hamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?