Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ay gülerek okudum. Mesajini . Neden hiç inanamıyorum. . Sahi gerçekten silikten kasıt bu muydu . Baktın mi iiyice . Sen hamissin . Daha iyi görürsün
Bak bu benim testim seninkinden daha silik bile hamilesin ark çok sevindim ovulssyon konusunda herkese umut olsun yardım ettin şimdi meleğin göbişine geldi bayram şekerin hayırlı olsun ark

Eklentiler

• image.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 61
@esenbike A arzerk kızlar batimiz aynı bakalım ucumuz de vericez mu mujdeyi
dilfeza Canım benim adetim 24 günde oluyor. Doktor adetin 10.günü yumurtluyorsun dedi ama yumurtlama testim 12.gün koyu çıktı. Fakat biz 12.günü değerlendiremedik bayram yorgunluğu yüzünden. Dikkatimi çeken bi şey de yumurtlama akıntısı gibi bi akıntı da 14.gün geldi. Kafam karıştı. Yumurtlama testinin en kıyu çıktığı günü değerlendiremeyince hiç umudum yok ve hiçbir şey hissetmiyorum.

Bak bu benim testim seninkinden daha silik bile hamilesin ark çok sevindim ovulssyon konusunda herkese umut olsun yardım ettin şimdi meleğin göbişine geldi bayram şekerin hayırlı olsun ark
Mesajını eşime okudum.. gosterdimm mm. Ay çok seviyorum sizı . Gerçekten hamis olsam.keşke ..senin bu test bat gunumu

Canım sen hamilesinya öyle sevindimki tebrik ediyorum seni
Ay üstüme alındım. Bana mı dedin kı. Allahım. Ben hiç böyle şeyler yaşamadım. Yasayamiycam sanıyordum. Değilsem. Bile sizden bunları duyduğum. Su .günkü . Mutluluğumu unutmucam

O belli olmaz ki canım dur bakalım belki de sonra ki günlerdi yumurtlama gunun birlikte bekleyelim bakalım batimizi

eğer öyleyse sende 10. gecedn 14. geceye kadar her gün ilişkiye gir her ay öyle yap inşallah vardır cnm bnmkide 30 günde bi olmaya başlamaş bnde 14. gecedn 18. geceye kadar hergün deniycm artk ne zmn tutarsa bnmkide niyr böyle oldu anlamdm daha önce 28 günde bir oluyodm hiç şaşmazdı spiralı çıkardığmdn beri 30-35 gün arası oluyo ve hep günm geçiyo diye daha seviniym vardr diye sonra bi bakıym hop olmşm

Ay üstüme alındım. Bana mı dedin kı. Allahım. Ben hiç böyle şeyler yaşamadım. Yasayamiycam sanıyordum. Değilsem. Bile sizden bunları duyduğum. Su .günkü . Mutluluğumu unutmucam
Canım yaa ne kadar duygusalsin umarım gerçekten hamilesindir bunu hak ediyorsun Ne zmaandir bekliyorsun ?

O belli olmaz ki canım dur bakalım belki de sonra ki günlerdi yumurtlama gunun birlikte bekleyelim bakalım batimizi
Normalde hiç adet ağrım olmazdı ancak bebek düşünmeye başladıktan sonra ağrılarım oldu, tüm belirtileri yaşadım ama sonunda adet oldum. Anladım ki psikolojik çok etkiliyoruz bünyemizi. Şimdi de rahat olmak için elimden geleni yapıyorum.. 12-13. Günleri değerlendiremedik bunun için de umudum yok. Hayırlısı olsun canım. Allah en kısa zamanda hepimize yaşatsın mucizesini.

Mesajını eşime okudum.. gosterdimm mm. Ay çok seviyorum sizı . Gerçekten hamis olsam.keşke ..senin bu test bat gunumu
Can'ım benım bata 2 gün kala bu şekildeydi kesin hamilesin kalbini müsteri tut eğer imkanın varsa özelde hemen kan testi yap için rahat etsin

Canım 12-13. Günleri değerlendiremediğimiz için umudum yok. bebek düşündüğümüzden beri 4.adetimi gördüm. Çok stres yapmıştım ama hata ettim stres yaparak. Bu arada adetim hiç gecikmez hep erken olur. İki gün gecikse direk hamileyim derim herhalde :)

bnmkide 4 adt oldu bnde çook stres yapıyorm adtm düzensz oldu of bi sürü şey bnde adtm her geciktiğinde hamileym diyorm hiiç kuşku yapmıyorm sonra bi bakmşm adt olmşm yıkılıyorm artk hadi hayırlısı bakalm ne olck

Can'ım benım bata 2 gün kala bu şekildeydi kesin hamilesin kalbini müsteri tut eğer imkanın varsa özelde hemen kan testi yap için rahat etsin
Yok canım. Burda .erken test bulabileceğim eczane bile yok.. p. Tesi ye kadar gelmese ilçeye gidip kan testi yaparım. Belki de devlet de yapılır küçük dandik bi hastane var burda . Sen en Cok bana umut olansin. Testinde hap hayalet ama bebis var ne güzel. .peki test bekledikten. Sonra mı boyle oldu. Ertesi gün flan nasıldı. . Benim ilk on dk cikti

Koyu çıktıktan sonra 6 ika 36 saat sonra çatlıyo yum yani bence senin 14.gün çatladı

Benim bu testimde 10 dk çıktı ama adete 5 gün kala yaptım onda ışık altında gözüküyordu sadece şüphelendim kan verdım 10.59 çıktı kan testim sonra hergün yaptım git gide koyulaştı testim çok sevindim inanki mutlaka haberdar et beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…