- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.121
Nerdeyse beyaz gibi olan cizgilerden bile ne bebekler cikardik bizAy peki . Bu çok çok hayalet hiç pembe değil. . Bu sayılır mı ki
Adetin gecti mi cnmCanım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
Bende ikinci çizgiyi rahatlikla gordum tebrikler bence hamilesinCanım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
Himm evet 1 gün gecmis bence hamilesin tebrikler :)Listede voronesin adet gunu 25 eylul bir gun gecikmis muhtamelen hamiledir cok mutlu oldum darisi basimiza
Insallah cok yakin bi zamanda gercekten bebegini oksayarak gezersin cnm benmde 12 gun gecikince goguslerm kocaman oldu sutyenlerimden resmen fiskiriyoBayram gezmeleri canim. Malesef sanirim psikoljik olarak yasiyorum. Bir haftadir acayip gaz var karnimda arada kasiklarima agri giriyor o kadar ama yok sanirim bebiskarnimo bir gorsen var ya sanirsin 5 aylik hamile.normalde zayif biriyim karnim oyle sisince acayip dikkat cekiyor herkes karnima bakiyor. Bende disarda nasilsa taniyan yok diye serbest birakiyorum kendimi. Hamileymisim gibi karnimi oksuyorum.gebelik oyunu oynuyorum
Aynen benimde agriyorrrKarnım ağrıyor ya hasta olcam öf hep bi umut vardı içimdeolur diye of
Sagolasin CNm evet değerlendiriyoruzbir kaç gün üst üste değerlendirin bence
umarım bir an once gelir bebisinbnde nisanda korunmayi birakdm bebek istiyorm ama olmuyo bi turlu insallah bu ay kmse adt gormz bebismz tutnr
Valla ben ikinci çizgiyi gordum CNm kan testi yaptir Pazartesi mutlaka inşaallah vardır bir bebisCanım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
inşallah seninde bebişin vardr beklemek ne zor ya allah isteyen herkeze verir inşlh ya bnm ablm adetine kaç gün kala alttan muayene ediyodu eline bişey gelince adet olcm bebeğim yok diyodu bişey gelmiyincede hamileym dedi o ay hamilede kalmştı gerçkdn bn geçn sene kazayla hamile kalmşm habrm yok ablam dedi git kendini muane et bnde merk ettm yaptm bomboştu bişey yokdu ablam hamilesn dedi bnde inanmadm bide istemiyodk o zamnlar fln sonra adt görmdm hamile kaldm sonrada bebk ölmştü kurtaj oldm bu senede bn istiyorm tutmuyo beklemk zor senn adetne bi gün kalmş denesene sende eskidn ebeler öyle Anlıyomş hamile kalnca adetw yakn rahim yukarı çıkıyomş ( ay baya yazdm) :)Canım tebrik ederim hayalette olsa çizgi çıkmış. Pazartesi kan testi yaptır hemen.Ayy çok sevindim inşallah değerlerin gün be gün artar. Benim bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim. Inşallah yemem ve bebişim tutunmustur. Hayırlı sı artık. Bendeki belirtiler göğüsler de hassasiyet aşırı derecede gaz kasiklarda batma birde karnın alt tarafina giren kasılma tarzı kramplar özellikle birşey almaya uzanirken oluyor. onun dışında sık idrara çıkma. Ama bunların çoğu adet öncesi sendromlar sadece farklı olarak bu ay şu karnın alt kısmına giren kramplar oldu.
teşekkür ederm cnm saol hayırlısıyla inşallah tüm istiyenlereHadi bakalım CNm
umarım bir an once gelir bebisin
Ay öyle mi dersin. Kk de herkes var dedi. Ay heyecanlandim ya inşallah hamileyimdirNerdeyse beyaz gibi olan cizgilerden bile ne bebekler cikardik bizsenin testine baktigimda hic zorlanmadan gordum vallahi ben.
Bugun olmam gerekiyordu canım. .gidip gidip bakıom var mj. Die . Yok . İnşallah gelmez ve vardır bebisAdetin gecti mi cnm
Canım. Bana mı yazdın ki. Üstüme alındım valla. Allahım ya . İlk defa böyle bir durum yaşıyorm. Gidip gidip teste bakıyorum. Bi de gerçekten hamileymisim ... ne sevinirim. YaaaaaCanım tebrik ederim hayalette olsa çizgi çıkmış. Pazartesi kan testi yaptır hemen.Ayy çok sevindim inşallah değerlerin gün be gün artar. Benim bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim. Inşallah yemem ve bebişim tutunmustur. Hayırlı sı artık. Bendeki belirtiler göğüsler de hassasiyet aşırı derecede gaz kasiklarda batma birde karnın alt tarafina giren kasılma tarzı kramplar özellikle birşey almaya uzanirken oluyor. onun dışında sık idrara çıkma. Ama bunların çoğu adet öncesi sendromlar sadece farklı olarak bu ay şu karnın alt kısmına giren kramplar oldu.
Can'ım hamilesin tebrik ederim benim çizgi bundan daha acıktı zor belli oluyordu 3 gün sonra bu kadar net oldu ay çok sevindimCanım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
Ben yanlış hesapladım die. 25 i die düşünüyordum . İnşallah bugün gelmezHimm evet 1 gün gecmis bence hamilesin tebrikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?