Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim bir tane oglum var simdide 2 ci bebisi dusunuyoruz adetime 20 gun var ama goğuslerim ve sirtim acip ağriyor sizce bu kadar cabuk belirti ola bilirmi ?

Canim inşallah yanılıyorlardir ama ne olursa olsun hiç üzülme hersey Allâhtan dualarım seninle...

Benimde oglum 3 yasina yeni basmis spralimi yeni cikartmisim eylulde hayel kirikligi yasadim ekimin 13 adet gunum ins hamile olurum cok istiyorum

Allah gönlüne gore versin inş yanilmislardir

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Kızlar bat a 3 gün kaldı heyecan içerisinde yim Rüyalarımda bile hamile olduğumu görüyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah bu ay tutunmus tur bu ay.

lacivert17 hayırlı olsun cnm masallah cok sanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :) kan degerin baya yüksek cıkar bence de 400-500 civarı. Baya koyu cunku. Bize de dua et olur mu :)

Hayırlı bayramlar kızlar hepinizi cok özledim girmedikçe özlüyorum ya :) dün bi rüya gördüm oğlum olacakmış adı da Çetin miş. Hiç bu isimi düşünmemiştim hatta sabah uyanınca en cok isme sasırdım hayırdır inşallah :) Allah'ım isteyen herkese tatlı bebişler versin inş. Yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada. Hepinizi öpüyorum :*

Hosbulduk hayırlı bayramlar :)

Hayırlı bayramlar anne adayları ve ilk kez anne olmak isteyenler ve benim gibi ikinci kez anne olmak isteyenler Rabbim hepimize hakkımıza hayırlısını versin Ekim ayında gelsin yavrularımız .. Bat 7 Ekim heyecan dorukta 14 gun kaldı bu günler hamile kalma günlerim allahım mübarek günlerde nasip etsin insaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…