- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.001
Canim inşallah yanılıyorlardir ama ne olursa olsun hiç üzülme hersey Allâhtan dualarım seninle...Oncelikle herkese hayırlı bayramlar. ..
Hanımlar doktora gittim 2 gün önce. Malum bayram dolayısıyla araştırma hastaneleri kapalı olunca ben de özel bir tip merkezine gittim. Bana dış gebelik yaşadığımı söylediler dün apar topar acil kısmından kendi hastaneme giriş yaptım
Cuma günü netlesmesini bekliyoruz dış gebelik de olabilir dediler
Hersey imtihan sebebi insalh bu imtihanı kolay atlatabiliriz. :-(
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Sanmıyorum çok varmış dahaBenim bir tane oglum var simdide 2 ci bebisi dusunuyoruz adetime 20 gun var ama goğuslerim ve sirtim acip ağriyor sizce bu kadar cabuk belirti ola bilirmi ?
Hemde ne nazlı :) hosbulduk adetime 1hafta var bakalım ne olacakHosgeldin CNm bende oyle ikinciyi istiyorum bir oglum var 3 yasinda bir senedir ikinci icin çalışıyoruz umarım daha fakla bekletmez nazli kuzucuklar
Oncelikle herkese hayırlı bayramlar. ..
Hanımlar doktora gittim 2 gün önce. Malum bayram dolayısıyla araştırma hastaneleri kapalı olunca ben de özel bir tip merkezine gittim. Bana dış gebelik yaşadığımı söylediler dün apar topar acil kısmından kendi hastaneme giriş yaptım
Cuma günü netlesmesini bekliyoruz dış gebelik de olabilir dediler
Hersey imtihan sebebi insalh bu imtihanı kolay atlatabiliriz. :-(
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Can'ım bende siprali çıkardım 3.ayda hamile kaldım sıkma canını Hakkı'nda hayırlısı olsunBenimde oglum 3 yasina yeni basmis spralimi yeni cikartmisim eylulde hayel kirikligi yasadim ekimin 13 adet gunum ins hamile olurum cok istiyorum
Allah razı olsun canımCan dostlar hepimizin bayrami mubarek olsun. Arife aksami 1000 ihlas okudum be hepimiz icin dua ettim. Allah bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin yuzune gulsun insallah. Optum hepinizi
Hayırlı bayramlar kızlar hepinizi cok özledim girmedikçe özlüyorum ya :) dün bi rüya gördüm oğlum olacakmış adı da Çetin miş. Hiç bu isimi düşünmemiştim hatta sabah uyanınca en cok isme sasırdım hayırdır inşallah :) Allah'ım isteyen herkese tatlı bebişler versin inş. Yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada. Hepinizi öpüyorum :*
Uzun zamandır giremiyorum yaklaşık 100 sayfa geçmiş en son girdiğimden bu yana. Sende de Bebis var galiba ??Herkesin bayramı mübarek olsun tüm anneleri ve anne adaylari sevgi ile öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?