Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Herkese iyi bayramlar kızlar bu bayramı bebişimle geciriyorum 4+1 olduk bugün allahım bebeğimi bana ve yeni hamiş kızlara eminim rabbim bize bayram hediyesi verdi yavrularımızı allah rkesin herkesin. Kcaklarına sağlıkla bebişlerini versin en yakın zamanda inşallah :)

Can dostlar hepimizin bayrami mubarek olsun. Arife aksami 1000 ihlas okudum be hepimiz icin dua ettim. Allah bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin yuzune gulsun insallah. Optum hepinizi
Allah razı olsun amin hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alalım İnşAllah

Kızlar herkeze hayırlı bayramlar.. ben en son regli oldum diye yazmıştım fakat sadece çok afedersiniz pembe akıntım var yaklaşık 1 hafta önceden kasık ağrılarım başladı regli olucakmisim gibi 2 gün önce olmam lazımdı. Dün sabah test yaptım negatif çıktı akşam çok açık renkte akıntım oldu bugun devam ama az. Kafam çok karıştı reglimi olucam yoksa gebe olma ihtimalim varmı test yanlış çıkmış olabilirmi

Aminnnn ☺ ne güzel dualar saol

Kan testi yaptır bende yaptıgımda banada negatif çıkmıştı 5 ten fazlaysa gebelik var demektir

Ay ne güzel Allah bağışlasın. İnşallah benimde bebeğim vardır.

İnşallah vardır bence bi kan testi yaptır gerçi ben yaptırmıstım ilkinde 0.100 çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar yaptırdım değer yükselmiş yani kan sonucu da artabiliyor sonucu yazarsın buraya ama dua ediyorum inşallah bebiş vardır :)

İnşAllah cnm ya yazarım tabi. Allah razı olsun☺

bu arada benim belirtimi yok ne goguslerimde mide bulantısı fln sadece kasiklarimda bazen farklı bi ağrı oluyor yanı sıra regli ağrım da tabi. Soruyorum sende yasamissin biliyorsundur sende farklı bi belirti varmiydi

bu arada benim belirtimi yok ne goguslerimde mide bulantısı fln sadece kasiklarimda bazen farklı bi ağrı oluyor yanı sıra regli ağrım da tabi. Soruyorum sende yasamissin biliyorsundur sende farklı bi belirti varmiydi

Yok bende hala yok sadece bende de kasıl ağrısı bel ağrısı var bide iştahsızlık basladı

Canım bence kan testi yaptır varsa kanda kesin cıkar. Belki erken oldugu için idrarda cıkmamıs olabilir. İnş hamişsindir cnm

Canım bence kan testi yaptır varsa kanda kesin cıkar. Belki erken oldugu için idrarda cıkmamıs olabilir. İnş hamişsindir cnm
İnşAllah cnm. 1 senedir bekliyoruz her ay bu düşünce beynimi yiyor eşim 2 gün daha geçsin hersey belli olur diyo hayal kırıklığına ugramamam için o yüzden bekliycem sanırım hepimiz bebislerimize kavuşuruz İnşAllah☺

Bekleyebilene en güzeli beklemek tabi ama bat gecince insan duramıyo ki :) Allah gönlüne göre versin inş

Off kizlar ya. Herkes ruyasinda hamile oldugunu, dogum yaptigini yada bebis emzirdigini goruyor. Ben ? Bense adet oldugumu goruyorum. Gozumu bir actim karin agrisi hissediyorum. Tabi hemen lavaboya kostum. Neyse ki birsey yok. Ruya tabirlerine baktim hic iyi seyler yazmiyor. Moralim cok bozukdu sabah sabah

Canim üzülme hayra yor hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…