- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.981
Eylulde de olamadık
Inşallah cnm tup bebek yaptım olmadi 2 kereözürdilerimmm konunun başını bilmiyorum inşallah en kısa zaman daa Allah sizede nasip eder
Inşallah cnm tup bebek yaptım olmadi 2 kere
Tsk ederm cnm inşallah olur kendiliğindenherşey allah tan bigün vakti saati gelir anlamazsın cnm senin için dua edicem
Vuuuu baya da olmuş kan degerin 400 üzerinde olabilirkızlarr
Hosgeldin CNm bende oyle ikinciyi istiyorum bir oglum var 3 yasinda bir senedir ikinci icin çalışıyoruz umarım daha fakla bekletmez nazli kuzucuklarMerhaba 2. Gebeligi düşünen birisi olarak aranıza katilabilirmiuim acaba
Yok CNm eger kan yaptırırsan diyorum idrar testin cok koyu ya kesin kan degerin de 400 ustu cikar benim de aynen boyle oldu adetimi dort gun geçmişti testim kopkoyu çıkmıştı Dr gittim kan testi icin 546 çıkmıştıkan değeri değil cnm idrar tahl.yaptım evde
Üzülme canım ya PKO tedavisi olan bir durum hemen çaresine bakılır ve gelir yavrun insaallah moralini yuksek tutmaya çalış Rabbim ol Der olur zamanın gelmemişbenim eylül ayından da ümidim kesildi. nur topu gibi pco larım varmış. hormon testleri falan yapıldı. canım çok sıkıldı.
çok teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda sorunum hallolur. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.Üzülme canım ya PKO tedavisi olan bir durum hemen çaresine bakılır ve gelir yavrun insaallah moralini yuksek tutmaya çalış Rabbim ol Der olur zamanın gelmemiş
Kızlar bende şimdi regli oldum
AminnnnnAllah'ım şu mübarek bayram hürmetine şuan yağan yağmur hürmetine sen bu aciz Kullarının dualarını geri çevirme yarabbi kimin ne sıkıntısı varsa devası ancak sendedir yarabbi dermanımızı ver Allah'ım sana açtım ellerimi sen dualarımı kabul buyur isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizi evlat hasretiyle sınama Allah'ım sen Herşeyin en güzelini verirsin yarabbi bize hayırlısı ver ALLAHımiyi bayramlar
Herkese iyi bayramlarOncelikle herkese hayırlı bayramlar. ..
Hanımlar doktora gittim 2 gün önce. Malum bayram dolayısıyla araştırma hastaneleri kapalı olunca ben de özel bir tip merkezine gittim. Bana dış gebelik yaşadığımı söylediler dün apar topar acil kısmından kendi hastaneme giriş yaptım
Cuma günü netlesmesini bekliyoruz dış gebelik de olabilir dediler
Hersey imtihan sebebi insalh bu imtihanı kolay atlatabiliriz. :-(
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Canım herşey gönlünce olsun umarım yanılmışlardır Hakkı'nda hayırlısı olsun dualarım senınleOncelikle herkese hayırlı bayramlar. ..
Hanımlar doktora gittim 2 gün önce. Malum bayram dolayısıyla araştırma hastaneleri kapalı olunca ben de özel bir tip merkezine gittim. Bana dış gebelik yaşadığımı söylediler dün apar topar acil kısmından kendi hastaneme giriş yaptım
Cuma günü netlesmesini bekliyoruz dış gebelik de olabilir dediler
Hersey imtihan sebebi insalh bu imtihanı kolay atlatabiliriz. :-(
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?