Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Eylulde de olamadık

cnm hiç düşünme vallaaa sadece iste ama olcak mı olmiycak mı die düşünmee ben ona çok inanıyorum benim eşim çok istiyordu ben istemiyordumm çünkü işime gelmiyordu sigarayı bırak kahve bırak rahata alışmak cabasıı eşime dedim kii kasma yaa (insanlar bebek için gün aşırı ilişkiye giriyolarmış) ben dedim bence hikaye allah ol diycek olcak sonuç ta çok afedersin evli değil erkek ark.hamile kalıyoo bayan haberi bile yok çocukmu yapıyoo gün aşırı yoooo ben hep buna inandım ve dedim ki yaz sonu tmm deniyelim bana da dediler senin istediğin tarihte olmaz sen önceden başla çalışmayaa inatla yaa kalırsam dedim yaz sonunu bekledim ilk deneme durum pozitiff bence kafa rahat olmalı

benim eylül ayından da ümidim kesildi. nur topu gibi pco larım varmış. hormon testleri falan yapıldı. canım çok sıkıldı.

benim eylül ayından da ümidim kesildi. nur topu gibi pco larım varmış. hormon testleri falan yapıldı. canım çok sıkıldı.
Üzülme canım ya PKO tedavisi olan bir durum hemen çaresine bakılır ve gelir yavrun insaallah moralini yuksek tutmaya çalış Rabbim ol Der olur zamanın gelmemiş

Üzülme canım ya PKO tedavisi olan bir durum hemen çaresine bakılır ve gelir yavrun insaallah moralini yuksek tutmaya çalış Rabbim ol Der olur zamanın gelmemiş
çok teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda sorunum hallolur. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.

Oncelikle herkese hayırlı bayramlar. ..

Hanımlar doktora gittim 2 gün önce. Malum bayram dolayısıyla araştırma hastaneleri kapalı olunca ben de özel bir tip merkezine gittim. Bana dış gebelik yaşadığımı söylediler dün apar topar acil kısmından kendi hastaneme giriş yaptım
Cuma günü netlesmesini bekliyoruz dış gebelik de olabilir dediler
Hersey imtihan sebebi insalh bu imtihanı kolay atlatabiliriz. :-(

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.

Aminnnnn

Herkese iyi bayramlar
Insallah hersey gönlüne göre olur

Canım herşey gönlünce olsun umarım yanılmışlardır Hakkı'nda hayırlısı olsun dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…