Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım belirti olabilir bende de aynı belirtiler olmuştu ve düşükle sonuçlanmasaydı hamileydimOTE="lacivert17, post: 42743592, member: 249698"]kızlar bunlar hamilelik belirtilerimidir
göğüslerde hassasiyet(sanki adet olucakmışım gibi)
başımda ağrı
öle aman aman bi yorgunluk hali uyku hali yok ama herşeye karşı (ev işi,yemek yapma gibi) isteksizler var
canım hiçbirşey yapmak istemiyor
ayaklarım buz gibi
psikolojikmi bilmiyorum ama midemde yanma eksime hissi
ara ara çok nadir kasıklarda sızı ama hemen geçiyor
sık idrar ve gazlı şişkinlik var sanki saatlerdir tutmuşum fakat tuvalete girdiğimde çok az idrar çıkarıyorum
sanırım bukadar[/QUOTE]
Can

Allah'ım şu mübarek bayram hürmetine şuan yağan yağmur hürmetine sen bu aciz Kullarının dualarını geri çevirme yarabbi kimin ne sıkıntısı varsa devası ancak sendedir yarabbi dermanımızı ver Allah'ım sana açtım ellerimi sen dualarımı kabul buyur isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizi evlat hasretiyle sınama Allah'ım sen Herşeyin en güzelini verirsin yarabbi bize hayırlısı ver ALLAHım iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…