- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 12.gunden sonra degerlendirmeye baslasaydiniz. Cunku koyuyu gorup daha koyulurmu diyene kadar siliklesiyor.calismalar baslasin benceEki Görüntüle 1638050 Ne diyorsunuz kızlar cizgi daha koyulasmali dimi ? Bi iki gun daha devam etmeyelim sanırım teste ( ovulasyon ) testi..
Benim de ilk ay öyle olmustu vücut kendini hazırlıyo dediler. Dr a ne zaman gitmek lazım? Hasta olunca mı? 3.Gün mü yumurtlamaya yakın mı yoksa farketmez miBenimde bugün Reglim geldi. Tam yedi gün gecikti ve beni heveslendirdi boş yere. Bugün için doktor randevum vardı. Regl olsam dahi gideceğim. Nedir sorunum doktor bir baksın bakalım. Sancım da çok fazla bu sefer.
Çalısmalar ztn son hiz devam ediyor. Riske. Atmamak icin bu ay rahim filmi çekildim Dr değerlendirilmeli yollar acik dedi bakalım ins bu ay bizim kısmetimizde de vardır bir melekBence 12.gunden sonra degerlendirmeye baslasaydiniz. Cunku koyuyu gorup daha koyulurmu diyene kadar siliklesiyor.calismalar baslasin bence
Gebelik testi belki göstermez diye ovulasyon testi aldım. Ovulasyon yanlış gösterebilir mi acaba? 27 günde bir adet olurdum bugün 32.gün ve çok şükür olmadım ve de hiç gecikmez normalde.canım gebelik testi de yaptın mı? sonuç nasıl? bugünün bebiş haberi de senden gelsin :)
Günaydın CNm iyiyiz sen yani siz nasılsiniz :)Günaydın kızlar nasılsınız
Valla benim misafirlerim vardı dün yatıyada kayınvalidemler var bende dünden beri belimin sağ tarafında bır ağrı var ara sıra sağılsun ben buradayım diyo mercimekGünaydın CNm iyiyiz sen yani siz nasılsiniz :)
Canim adetin 5 gun gecmis artik gebelik testinde cikar. Bence gebelik testi yap artik senGebelik testi belki göstermez diye ovulasyon testi aldım. Ovulasyon yanlış gösterebilir mi acaba? 27 günde bir adet olurdum bugün 32.gün ve çok şükür olmadım ve de hiç gecikmez normalde.
Sat 22 Ağustos olduğu için en azından ay dönümü geçsin istedim. Ama bugünde bişey yok evet sanırım yapmam gerek artıkCanim adetin 5 gun gecmis artik gebelik testinde cikar. Bence gebelik testi yap artik sen
Oo iyi duruyorsun yapsana hemenSat 22 Ağustos olduğu için en azından ay dönümü geçsin istedim. Ama bugünde bişey yok evet sanırım yapmam gerek artık
Ohh ne guzel hatirlatsin tabiiiValla benim misafirlerim vardı dün yatıyada kayınvalidemler var bende dünden beri belimin sağ tarafında bır ağrı var ara sıra sağılsun ben buradayım diyo mercimek
Geçen ay hayal kırıklığı yaşayınca bu ay iyice emin olmadan yapmaya korktumOo iyi duruyorsun yapsana hemen
Arkadaslar yumurtlama testinizi yaparken tüm temiz günler yapıyor musunuz ne olur ne olmaz diye yoksa bir gun koyu çizgiyi yakalayıp calsimalardan sonra ovu testini bırakıyor musunuz bat gunüne kadar ?
Benim de ilk ay öyle olmustu vücut kendini hazırlıyo dediler. Dr a ne zaman gitmek lazım? Hasta olunca mı? 3.Gün mü yumurtlamaya yakın mı yoksa farketmez mi
Gebelik testi belki göstermez diye ovulasyon testi aldım. Ovulasyon yanlış gösterebilir mi acaba? 27 günde bir adet olurdum bugün 32.gün ve çok şükür olmadım ve de hiç gecikmez normalde.
Valla benim misafirlerim vardı dün yatıyada kayınvalidemler var bende dünden beri belimin sağ tarafında bır ağrı var ara sıra sağılsun ben buradayım diyo mercimek