• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

image.jpg
Ne diyorsunuz kızlar cizgi daha koyulasmali dimi ? Bi iki gun daha devam etmeyelim sanırım teste ( ovulasyon ) testi..

Benimde bugün Reglim geldi. Tam yedi gün gecikti ve beni heveslendirdi boş yere. Bugün için doktor randevum vardı. Regl olsam dahi gideceğim. Nedir sorunum doktor bir baksın bakalım. Sancım da çok fazla bu sefer.

Benimde bugün Reglim geldi. Tam yedi gün gecikti ve beni heveslendirdi boş yere. Bugün için doktor randevum vardı. Regl olsam dahi gideceğim. Nedir sorunum doktor bir baksın bakalım. Sancım da çok fazla bu sefer.
Benim de ilk ay öyle olmustu vücut kendini hazırlıyo dediler. Dr a ne zaman gitmek lazım? Hasta olunca mı? 3.Gün mü yumurtlamaya yakın mı yoksa farketmez mi

Bence 12.gunden sonra degerlendirmeye baslasaydiniz. Cunku koyuyu gorup daha koyulurmu diyene kadar siliklesiyor.calismalar baslasin bence :KK48:
Çalısmalar ztn son hiz devam ediyor. Riske. Atmamak icin :KK48: bu ay rahim filmi çekildim Dr değerlendirilmeli yollar acik dedi bakalım ins bu ay bizim kısmetimizde de vardır bir melek :KK68:

merhaba bu ay ben de gebelik bekliyorum. ben de soyle bi durum oldu yumurtlama gunlerimde 12-13-14 birliktelik oldu, yaklasik on gündür kasiklarimda sanci var..iki gündür adet sancısı gibi daha da artti..bugun sabah da birliktelik sonrası acik pembe akinti geldi.bat 26 eylül..bu arada sancim hala var..sizce hamile olma olasılığı var midir, hic boyle sanci olmamisti

canım gebelik testi de yaptın mı? sonuç nasıl? bugünün bebiş haberi de senden gelsin :)
Gebelik testi belki göstermez diye ovulasyon testi aldım. Ovulasyon yanlış gösterebilir mi acaba? 27 günde bir adet olurdum bugün 32.gün ve çok şükür olmadım ve de hiç gecikmez normalde.

Gebelik testi belki göstermez diye ovulasyon testi aldım. Ovulasyon yanlış gösterebilir mi acaba? 27 günde bir adet olurdum bugün 32.gün ve çok şükür olmadım ve de hiç gecikmez normalde.
Canim adetin 5 gun gecmis artik gebelik testinde cikar. Bence gebelik testi yap artik sen

Arkadaslar yumurtlama testinizi yaparken tüm temiz günler yapıyor musunuz ne olur ne olmaz diye yoksa bir gun koyu çizgiyi yakalayıp calsimalardan sonra ovu testini bırakıyor musunuz bat gunüne kadar ?

canım ben SAT ın 9. gününde başlıyorum. günde bir tane yapıyorum. koyu çizgiyi yakaladıktan sonra da yapıyorum ama silikleşiyorsa bırakıyorum.

tatlım niye uğraşıyorsun bu testlerle, gecikme de olmuş. hemencik bir kan testi yaptırsana :) bize de güzel haberler getirirsin belki.

Back