- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.841
Haklıısn bende öyle düşünmüştüm bugün ama yarın sabah yaptırsam aynı gün alabilir miyim sonucu?tatlım niye uğraşıyorsun bu testlerle, gecikme de olmuş. hemencik bir kan testi yaptırsana :) bize de güzel haberler getirirsin belki.
ya çok geçmiş olsun yaşamayan anlamıyor işte o kendince eğlenmiş işte.bende düşünmemeye çalışıyorum 8 gün kaldı ama hiç bir belirti yok öneceden bir düşüğüm oldu o yüzden az biraz anlıyorum bir değişiklik olunca benimde heralde bu ay yine yok.ama artık dayanamıyorum yaYok cnm ya acil Dr u umursamadı hiç. Aklınca espri yaptı önce tatlımı isterim deyip bizi heyecanlandırdı sonra sakaydı dedi ya zor tuttum kendimisaol cnm seni tekrar burda görünce sevindim ya nerelerdeydin bakiimm
canıım ben de böyle bir rüya görmüştüm o kadar güzeldi ki ve çok etkilenmiştim 2 gün sonra hamiş olduğumu öğrendim meğer bana bir msjmışGünaydın kızlar :)
Gece çok güzel bir rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim
Rüyamda doğum yapmıştım bir kız bebek emzirıyorum ama o kadar güzel bi duyguydu ki
evet canım senin benden önceydi batın hadi test yaptır merak ediyorum çok alırsın özelde yaptırma imkanın varsa 2 saat bile sürmüyorHaklıısn bende öyle düşünmüştüm bugün ama yarın sabah yaptırsam aynı gün alabilir miyim sonucu?
Canım şimdi kaç yer aradım ama arefe nedeniyle Dr lar hep izindeymiş randevu alamadımevet canım senin benden önceydi batın hadi test yaptır merak ediyorum çok alırsın özelde yaptırma imkanın varsa 2 saat bile sürmüyor
Doktora gitmiyorsun ki laboratuvar açık oluyor direk test isteyip yaptırıyorsun özelde tabiki devleti bilmiyorum ben yarin yaptırıcam bhcg yeniden 2 günde bir yaptırmak gerekiyor sen ara bence gebelik testi yaptırmak istiyorum lab. Açık mı diye sorCanım şimdi kaç yer aradım ama arefe nedeniyle Dr lar hep izindeymiş randevu alamadım
aynen canım sana mesaj yollamış rabbim :) ayy keşke her gün böylee ruyalar görsek :)canıım ben de böyle bir rüya görmüştüm o kadar güzeldi ki ve çok etkilenmiştim 2 gün sonra hamiş olduğumu öğrendim meğer bana bir msjmış
aslında doktorlar alttan muayene etmek isterler o zaman soru neyse daha iyi görüyorlarmış. fakat ben bu kadar gecikmenin sebebi ne öğrenmek istediğim için gidiyorum bugün. randevuyu 5 gün önce almıştım.Benim de ilk ay öyle olmustu vücut kendini hazırlıyo dediler. Dr a ne zaman gitmek lazım? Hasta olunca mı? 3.Gün mü yumurtlamaya yakın mı yoksa farketmez mi
Ama sonucu kime göstercem.Test ysptırsamda yine öğrenemicem merakta kalıcam. Özele gidicem zaten devlet çalışmıo bu haftaDoktora gitmiyorsun ki laboratuvar açık oluyor direk test isteyip yaptırıyorsun özelde tabiki devleti bilmiyorum ben yarin yaptırıcam bhcg yeniden 2 günde bir yaptırmak gerekiyor sen ara bence gebelik testi yaptırmak istiyorum lab. Açık mı diye sor
Biz anlarız CNm :))Ama sonucu kime göstercem.Test ysptırsamda yine öğrenemicem merakta kalıcam. Özele gidicem zaten devlet çalışmıo bu hafta
Cnm dewletin aciline git midem agriyo de yada bulaniyo ama hamilelik suphem var de test yaparlar bir saat sonrada alirsin sonucu benm calistigim hastanelerde ole oluyoduAma sonucu kime göstercem.Test ysptırsamda yine öğrenemicem merakta kalıcam. Özele gidicem zaten devlet çalışmıo bu hafta
Tecrübeliyiz artık diosunn :)Biz anlarız CNm :))
Bak bu iyi fikirmiş kaça kadar yaparlarCnm dewletin aciline git midem agriyo de yada bulaniyo ama hamilelik suphem var de test yaparlar bir saat sonrada alirsin sonucu benm calistigim hastanelerde ole oluyodu
Cnm dewlet orasi para almiyolar eczanede odeniyo fiyati ama ne kadar tutar bilemem ama 10 20 biseydir onuda receteli ilac alacagin zaman oduyosun simdi degilBak bu iyi fikirmiş kaça kadar yaparlar
Ücret demedim canım saat kaça kadar test yapıorlar.3 e kadar mı 24 saat miCnm dewlet orasi para almiyolar eczanede odeniyo fiyati ama ne kadar tutar bilemem ama 10 20 biseydir onuda receteli ilac alacagin zaman oduyosun simdi degil
Yaa oyle oglumda de randevusu almadan gittim testte sonra hemen yazdım 546 idi herkes hamilesin dedi uc dort gun sonra gittim DrTecrübeliyiz artık diosunn :)
Istwdigin her zaman cnmÜcret demedim canım saat kaça kadar test yapıorlar.3 e kadar mı 24 saat mi
Kadar kismini okumadigim icin yanlis anlamisim tatlimÜcret demedim canım saat kaça kadar test yapıorlar.3 e kadar mı 24 saat mi
Ama bu Hcg değerleride bana karışık gibi gelioYaa oyle oglumda de randevusu almadan gittim testte sonra hemen yazdım 546 idi herkes hamilesin dedi uc dort gun sonra gittim Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?