Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benide ekler misin bende çok istiyorum 28 Eylül adet tarihim inşllh olmam ama

Âmin inşllah bi belirti varmı ? Daha erken mi benim bugün kasıklarım ağrıdı biraz iğne gibi batmalar oluyo arada

Âmin inşllah bi belirti varmı ? Daha erken mi benim bugün kasıklarım ağrıdı biraz iğne gibi batmalar oluyo arada
Bende de oluyo özellikle sağ kasık ağrısı hatta dün ağrısından duramayıp acile gittik ama negatif kendimi dinlemicem dedm ama sanırım hep psikolojik ya benim bana kalsa tüm belirtiler vardı coktan hamiştim hatta :)) ama inş seninki hamişliktendir cnm

Kızlar birşey sorucam. Karında koyu renk çizgi (linea negra) olusan var mı hiç? Dün göbek deliğimin altından baslayan ve alta kadar inen bi çizgi farkettim normalde olmayan. Bilen var mı ya da yasayan? Varsa yazabilir mi?

Inşllah inşllah Rabbim hayırlısını versin zamanı vakti var bekliyoruz

Benn Halen giden gelen yok. Artık o kadar çoktest aldım ki eczaneye gitmeye yüzüm kalmadı bugün kan testi yaptircaktim ama tatile girmişler en erken 30 eylüle randevu alabildim o zaman mutlaka paylasirim burda güzel haberle inşallah Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin insallah

Günaydın kızlar :)
Gece çok güzel bir rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim
Rüyamda doğum yapmıştım bir kız bebek emzirıyorum ama o kadar güzel bi duyguydu ki
Ayyy en guzel rüyalar bunlar ama gercegi rüyadan cok cok cok guzel emzirmek harika bir duygu Ins sanada 8 aydan az bir sure sinra nasip olacak CNm

Arkadaslar yumurtlama testinizi yaparken tüm temiz günler yapıyor musunuz ne olur ne olmaz diye yoksa bir gun koyu çizgiyi yakalayıp calsimalardan sonra ovu testini bırakıyor musunuz bat gunüne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…