- 10 Mart 2012
- 614
- 88
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.801
Benide ekler misin bende çok istiyorum 28 Eylül adet tarihim inşllh olmam amaListemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah
Kızlar sizlerden de bir haber almayı bekliyoruz :) yaptınız mı testleri???
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@melev - 12 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@yenigelin111 - 21 Eylül
Hayırlııı olsunnnn sağlıkla kucağına al inş bizlere de dua et olur muSelamlar. Bende adetim bir gün gecikti şüphelendim göğüslerim ağrıyordu. Test Yaptım bugün pozitif çıktı. Eki Görüntüle 1637918
Hg cnm Batımız aynı inş olmayız ama Allah hayırlısını versinBenide ekler misin bende çok istiyorum 28 Eylül adet tarihim inşllh olmam ama
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşllah Rabbim bizlerede nasip etsinSelamlar. Bende adetim bir gün gecikti şüphelendim göğüslerim ağrıyordu. Test Yaptım bugün pozitif çıktı. Eki Görüntüle 1637918
Bende de oluyo özellikle sağ kasık ağrısı hatta dün ağrısından duramayıp acile gittik ama negatifÂmin inşllah bi belirti varmı ? Daha erken mi benim bugün kasıklarım ağrıdı biraz iğne gibi batmalar oluyo arada
Inşllah inşllahBende de oluyo özellikle sağ kasık ağrısı hatta dün ağrısından duramayıp acile gittik ama negatifkendimi dinlemicem dedm ama sanırım hep psikolojik ya benim bana kalsa tüm belirtiler vardı coktan hamiştim hatta :)) ama inş seninki hamişliktendir cnm
Cnm ben igdirdayim maalesef ne adam gibi bi hastane ne adam gibi bi doktor var kasimda ankaraya gitmeyi dusunuyorum orda gidicem cnm
Eki Görüntüle 1637699 kızlar bu ne şimdi yaa
Hayırlı olsun CNm :) saglicakla kucağına alırsın umarımSelamlar. Bende adetim bir gün gecikti şüphelendim göğüslerim ağrıyordu. Test Yaptım bugün pozitif çıktı. Eki Görüntüle 1637918
Agzin bal yesin cnm benmHaklısın tabi oradaki imkanlar çok fena. Belki de Ankara'ya gidene kadar bebiş yerine yerleşmiş olur :)
Ayyy en guzel rüyalar bunlar ama gercegi rüyadan cok cok cok guzel emzirmek harika bir duyguGünaydın kızlar :)
Gece çok güzel bir rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim
Rüyamda doğum yapmıştım bir kız bebek emzirıyorum ama o kadar güzel bi duyguydu ki
Ayyy hayırlısıyla inşallah gerçekten emzirıyordum sanki o kadar güzeldi ki :)Ayyy en guzel rüyalar bunlar ama gercegi rüyadan cok cok cok guzel emzirmek harika bir duyguIns sanada 8 aydan az bir sure sinra nasip olacak CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?