- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.661
Sonuçta hersey onun ol demesiyle olurÇok teşekkür ederim arkadaşım aynen doktor bana senin yumurtan sağlıksız çatlamamış bu ay geçti artık bi dahaki ay tedavi olucaksin belki de aşılama demişti Allah mesajı iletti ben istersem olur diye o kadar şaşırdım ki anlatamam
bozmamak için çok nedenim var canım allahtanCanim bende 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ben zaten o testlere hiç güvenmiyorum o yüzden bozma moralini tamam mı :)
öyle valla canım gene biz senin gibi kontrollerimizi olalım önlemlerimizi alalım da gerisi allaha kalmış 7 ay sonra olması da bir çok insan için umut verici cnm... Peki ne kadar zaman korunmuştunuz canım?Çok teşekkür ederim arkadaşım aynen doktor bana senin yumurtan sağlıksız çatlamamış bu ay geçti artık bi dahaki ay tedavi olucaksin belki de aşılama demişti Allah mesajı iletti ben istersem olur diye o kadar şaşırdım ki anlatamam
inşallah canım benim :)bozmamak için çok nedenim var canım allahtanolur inşallah ya yakın zamanda sağol cnm yorumun için
Canım keşke söyleseydi ben bu ay hiç ümitli değildim çünkü geçen aylarda da hep aynı belirtileri yaşadım kendimi en kötüye hazirliyordum ama bebisim süpriz yaptıYeni hamişler hayirli uğurlu olsun.uğurluözge belli olduktan sonra cok bi onemi yok ama pazartesi listeye bakinca bu hafta senden hamiş haberi geleceğini ďüsundum.aslinda yazacaktim ama seni olumsuz etkilememek için bir şey yazmadim.gelecek hafta için de bir tahminim var ama söylemem
Kizlar bu arada @aspnr başka bi yerde yeni bat eklemis 25 eylül buraya yazmayi unuttu galiba
Soyle soyle soyleYeni hamişler hayirli uğurlu olsun.uğurluözge belli olduktan sonra cok bi onemi yok ama pazartesi listeye bakinca bu hafta senden hamiş haberi geleceğini ďüsundum.aslinda yazacaktim ama seni olumsuz etkilememek için bir şey yazmadim.gelecek hafta için de bir tahminim var ama söylemem
Kizlar bu arada @aspnr başka bi yerde yeni bat eklemis 25 eylül buraya yazmayi unuttu galiba
Canım yeni okudum yazını benimde FSH yüksek çıktı perşembe günü benden hsg istedi senden bisey istemedi mi doktorBende 7.aydayim insallah rabbim benimde bu ay yuzume guler. Cok istiyorum. Gecen ay test sonuclarimda fsh biraz yuksek cikti bu ay tekrarlamami istedi doktor. Olmazsa bi daha ki ay tedaviye baslanacak ama ben dogal yolla olmasini istiyorumAllahim hepimizin yuzune gulsun insallah
Günaydın canım bende ankaradayim ve daha doğru düzgün doktor bulamadım bulursan bana da söyle ama bana bayan doktor lazım eşim bu konuda çok net:)Günaydın kızlar
Ankarada tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı
Birde bebeğe karar verince doktora gitmek gerekir dimi.
Acikcasi bende bayan doktor istiyorum. Tüm süreci de onunla gotureyim istiyorum ama herkes farklı bir isimle geldi bana. Araştırıyorum canım. Sende öğrenirsen paylas benimle. Aslında eşim kendi hastanesinde çalışanları tavsiye etti ancak hepsi erkek maalesefGünaydın canım bende ankaradayim ve daha doğru düzgün doktor bulamadım bulursan bana da söyle ama bana bayan doktor lazım eşim bu konuda çok net:)
Ben gecen ay adetin 2.gunu yapmistim testleri bu ay 3.gunu yapmami istedi. Birde yumurta rezervlerine bakmak icin AMH testi istedi. Durum kritikse ona gore asilama yapilacak sanirim. Hayirlisi hakkimizdaCanım yeni okudum yazını benimde FSH yüksek çıktı perşembe günü benden hsg istedi senden bisey istemedi mi doktor
Tebrik ederimm saglikla al kucaginaKızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
TebriklerrrKan testi yaptırdım ve sonuç 25.67 doktorun demesine göre 3 haftalık benm mda 3+3 heheee tutturmusuz bu sefer bakıyorumda bu ay ne çok kişi hamiş kalmış aynı zamanda doğum yapocaz kızlarrrrr
Canim bolca dinlen progestan verdiyse kullan ve doktora gorun gecmis olsunKızlar benim Lekelenmem iki gündür durmuştu bugün yine geldi moralim bozuldu bana dua edin :-( :'(
Bende öyle istiyorum canım hem hamile kalmamda yardımcı olacak hemde sonuna kadar onla gitsin ama maalesef duyduğum iyi doktorlar hep erkek ama bulursam birini haber veririm tabiki deAcikcasi bende bayan doktor istiyorum. Tüm süreci de onunla gotureyim istiyorum ama herkes farklı bir isimle geldi bana. Araştırıyorum canım. Sende öğrenirsen paylas benimle. Aslında eşim kendi hastanesinde çalışanları tavsiye etti ancak hepsi erkek maalesef
Bende adetimin 3.günü yaptırdim hormon testi fsh, lh ve e2 ye baktı değerler yüksek dedi yumurtlaman olmuyor olabilir dedi rahim filmi istedi ama ben hiç çekilmek istemiyorum açıkçası bakalım başka bi doktora daha gideceğimBen gecen ay adetin 2.gunu yapmistim testleri bu ay 3.gunu yapmami istedi. Birde yumurta rezervlerine bakmak icin AMH testi istedi. Durum kritikse ona gore asilama yapilacak sanirim. Hayirlisi hakkimizda
Ilk 5 dk si gecerli birkac ay evvel bende yapyim saatler sonra beyaz cizgi cikti ama hamile degilmisim adetine ne kadar var yada gectimi ?Kızlar bu negatif cıkan hamilelik testleri saatler sonra neden pozitif oluyor biliyor musunuz? Ve hepsi öyle mmi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?