Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sonuçta hersey onun ol demesiyle olur

Günaydın kızlar
Ankarada tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı
Birde bebeğe karar verince doktora gitmek gerekir dimi.

Yeni hamişler hayirli uğurlu olsun.uğurluözge belli olduktan sonra cok bi onemi yok ama pazartesi listeye bakinca bu hafta senden hamiş haberi geleceğini ďüsundum.aslinda yazacaktim ama seni olumsuz etkilememek için bir şey yazmadim.gelecek hafta için de bir tahminim var ama söylemem
Kizlar bu arada @aspnr başka bi yerde yeni bat eklemis 25 eylül buraya yazmayi unuttu galiba

öyle valla canım gene biz senin gibi kontrollerimizi olalım önlemlerimizi alalım da gerisi allaha kalmış 7 ay sonra olması da bir çok insan için umut verici cnm... Peki ne kadar zaman korunmuştunuz canım?

Canım keşke söyleseydi ben bu ay hiç ümitli değildim çünkü geçen aylarda da hep aynı belirtileri yaşadım kendimi en kötüye hazirliyordum ama bebisim süpriz yaptı bakalım bu ay kimler eklenecek bu sayfanın uğuruna inanıyorum

Soyle soyle soyle

Selam hanimlar, bir konuda çok tedirginim lütfen bana bi akıl verin. Biliyorsunuz beta sonucu bat günüm itibariyle 178.3 tu. Ancak bayram tatili felan girince araya doktora gidemedim ancak normal şartlar altında hamileyim. Benim 2 gündür müthiş derecede tek taraflı olarak sağ kasigimda bıçak saplanir gibi ağrım var ve gece uyandıracak derecede. Gece O acıyla kalktım okudum dış gebelikte bu bir belirti. Bugün pazar kadin dogumcu bulamıyorum. Yarın için randevu aldım ama çok tedirginim başımdan bir düşük de geçtiği için. :-( aranıza hiç böyle bir şey yaşayan var mı, sağ kasik agrisi tek başına dış gebelik için yeterli belirti midir?

Bu arada günde min. 5 6 defa sancı giriyor 2 dk sürüyor ve bıçak batmasi gibi oluyor. Ilk hamileligimde bu tür şeyler yaşamadım için tedirgin oldum. Ayrıca bulantı kusma ateş türü şeyler yok.

Kızlarrr bnm kırmızılar geldi gelecek aya inş tüm hamiş arkadasları tebrik ederim

Canım yeni okudum yazını benimde FSH yüksek çıktı perşembe günü benden hsg istedi senden bisey istemedi mi doktor

Günaydın kızlar
Ankarada tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı
Birde bebeğe karar verince doktora gitmek gerekir dimi.
Günaydın canım bende ankaradayim ve daha doğru düzgün doktor bulamadım bulursan bana da söyle ama bana bayan doktor lazım eşim bu konuda çok net:)

Günaydın canım bende ankaradayim ve daha doğru düzgün doktor bulamadım bulursan bana da söyle ama bana bayan doktor lazım eşim bu konuda çok net:)
Acikcasi bende bayan doktor istiyorum. Tüm süreci de onunla gotureyim istiyorum ama herkes farklı bir isimle geldi bana. Araştırıyorum canım. Sende öğrenirsen paylas benimle. Aslında eşim kendi hastanesinde çalışanları tavsiye etti ancak hepsi erkek maalesef

Canım yeni okudum yazını benimde FSH yüksek çıktı perşembe günü benden hsg istedi senden bisey istemedi mi doktor
Ben gecen ay adetin 2.gunu yapmistim testleri bu ay 3.gunu yapmami istedi. Birde yumurta rezervlerine bakmak icin AMH testi istedi. Durum kritikse ona gore asilama yapilacak sanirim. Hayirlisi hakkimizda

Kızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
Tebrik ederimm saglikla al kucagina
Kan testi yaptırdım ve sonuç 25.67 doktorun demesine göre 3 haftalık benm mda 3+3 heheee tutturmusuz bu sefer bakıyorumda bu ay ne çok kişi hamiş kalmış aynı zamanda doğum yapocaz kızlarrrrr
Tebriklerrr

Kızlar benim Lekelenmem iki gündür durmuştu bugün yine geldi moralim bozuldu bana dua edin :-( :'(
Canim bolca dinlen progestan verdiyse kullan ve doktora gorun gecmis olsun

Bende öyle istiyorum canım hem hamile kalmamda yardımcı olacak hemde sonuna kadar onla gitsin ama maalesef duyduğum iyi doktorlar hep erkek ama bulursam birini haber veririm tabiki de

Kızlar bu negatif cıkan hamilelik testleri saatler sonra neden pozitif oluyor biliyor musunuz? Ve hepsi öyle mmi oluyor

Ben gecen ay adetin 2.gunu yapmistim testleri bu ay 3.gunu yapmami istedi. Birde yumurta rezervlerine bakmak icin AMH testi istedi. Durum kritikse ona gore asilama yapilacak sanirim. Hayirlisi hakkimizda
Bende adetimin 3.günü yaptırdim hormon testi fsh, lh ve e2 ye baktı değerler yüksek dedi yumurtlaman olmuyor olabilir dedi rahim filmi istedi ama ben hiç çekilmek istemiyorum açıkçası bakalım başka bi doktora daha gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…