- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.641
Amin canım inşallah sende hosgeldin aramıza benim bat daha 27 eylül beklemedeyim.Merhaba yeni katildim araniza Rabbim herkese sağlıklı Hayirli eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bendr dahil ekim ayına benide eklermisiniz bat 14
Herşey kısmet canım vardır Rabbimin bir bildiği bende aynı durumu 2 ay önce yaşadım benimde 10 gün gecikti heyecan mutluluk vs.tabi sonucu iyi olmadı 10. Gün regl oldum .Hosbuldum canm teşekkür ederim ben bu ay 10 gün gecikti çok heyecanlanmis bulantim ve agrilarim da var ama 10 günün sonunda regl oldum
Ay insallah ya. Nasil mutlu ettin beni. Sanki hamileymisim gibi hissettim nedenseIki gun once ilk sayfaya baktim seni bat sirasinda gorunce icimden gecti cnm
allahın işi işte be kadar umutsuzlanmıştın doktor kontrolunden sonra canım . Doktorlarda yanılabiliyor işte. Çok sevindim senin adına tebrik ederim.Kızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
Insallah olesindir cnm insan burdaki herkesi hamile gormek istiyoAy insallah ya. Nasil mutlu ettin beni. Sanki hamileymisim gibi hissettim nedense
Mrhb öncelikle hayirli olsun:) bende hamile oldugumu bat tan 1 gün sonra fark ettim. Deger 83 cikti 2 gün sonra 151 oldu. Aile hekimi moralimi bozmustu dis gebelik olabilir senin diye. Ama ben ebeyle görüstüm cok yeni olduğu icin degerin düsük dedi. Pazartesi yine baktiricam insallah bebislerimizi kucagimiza aliriz.Kızlar çok teşekkür ederim bat bugündu ama olsa olsa 10 günlük bebiş benim yumurtlama geç oluyor o yüzden heralde bu değer pazartesi testi tekrar edicem değer yükselirse sorun yok demek oluyor inşallah Allah isteyen her anne adayına bekletmeden sağlıklı bebişler versin 7 aydır bekliyorum inşallah sizin de bebiş haberlerinizi tez zamanda duycaz inanıyorum
Algida secicilik olsa gerek. Aynı şey bende de mevcut. . Hele face de hergün bi arkadasi .hele ki ben den çok sonra evlenenlerin bebek haberini duymak. .. Oy dertli basimizYa anlamiyorum ki eskiden bu kadar cok insan hamile degil miydi yoksa benim mi dikkatimi cekmiyordu. Ben bebis istemeye basladiktan sonra etrafim hamile insanlarla doldu. Ama ben hala bekliyorum
Canim bende 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ben zaten o testlere hiç güvenmiyorum o yüzden bozma moralini tamam mı :)Günaydın kızlar bugün eşimin doğum gnü olduğu için bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktıkısmet değilmiş artık bat geçmeden yapmam
Canim cok tesekkur ederim cvbin için benim doktorum da moralimi bozdu değer çok düşük dedi adet olup atabilirsin dedi ama takmıyorum burdaki bir sürü ark. Aynı durumu sağlıklıysa kalır benimle bebişim inşallah seninki de sağlıklıdır arkadaşım güzel haberlerimızı paylaşırızMrhb öncelikle hayirli olsun:) bende hamile oldugumu bat tan 1 gün sonra fark ettim. Deger 83 cikti 2 gün sonra 151 oldu. Aile hekimi moralimi bozmustu dis gebelik olabilir senin diye. Ama ben ebeyle görüstüm cok yeni olduğu icin degerin düsük dedi. Pazartesi yine baktiricam insallah bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Aynen ben de öyle hissetmiştim yani herkes mi ben isteyince doğurur diye kızıyorum ama bide şöyle düşün bizim yaşımızda çocuk yapacak kişi karşısına daha çıkmamış arkadaşlarımız da var inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine tatlimYa anlamiyorum ki eskiden bu kadar cok insan hamile degil miydi yoksa benim mi dikkatimi cekmiyordu. Ben bebis istemeye basladiktan sonra etrafim hamile insanlarla doldu. Ama ben hala bekliyorum
Çok teşekkür ederim arkadaşım aynen doktor bana senin yumurtan sağlıksız çatlamamış bu ay geçti artık bi dahaki ay tedavi olucaksin belki de aşılama demişti Allah mesajı iletti ben istersem olur diye o kadar şaşırdım ki anlatamamallahın işi işte be kadar umutsuzlanmıştın doktor kontrolunden sonra canım . Doktorlarda yanılabiliyor işte. Çok sevindim senin adına tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?