Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Normalde gunlerin sasmiyorsa ve bu aralar adetin gecikmesine sebep olcak herhangi bir ilac icmediysen hersey normal ise biraz umitlenmek lazim :) benim hic 5 gun gecmedi o heyecani hic bilmiyorum
aynen benimde bir kere geciktiği olmamıştır hep erken gelir bir ayda iki kere gelir. Adet olmayacagım ayların geleceğine inanamıyorum

aynen benimde bir kere geciktiği olmamıştır hep erken gelir bir ayda iki kere gelir. Adet olmayacagım ayların geleceğine inanamıyorum
canım bu kadar karamsar olma hem bebişe gelmesi için mutluluk sinyalleri yollamalıyız ki bilsin istediğimizi. o yuzden stres OUT, dua edip calısıp beklemek İN

canım bişey sorucam bu batma dediğiniz tam olarak nasıl bişry oluyor? Krampa benziyor mu ya çekiştiriliyormuş gibi mi oluyo iğne batıyormuş gibi mi oluyo? Ve batma ne zaman başladı

canım bu kadar karamsar olma hem bebişe gelmesi için mutluluk sinyalleri yollamalıyız ki bilsin istediğimizi. o yuzden stres OUT, dua edip calısıp beklemek İN
cnm bn şöyle düşünüyorum heralde hamile kalsamda üstünr görmeye devam edetim çünkü cok adet olan biriyim. Az streslensem hemen erken gelir.

canım bişey sorucam bu batma dediğiniz tam olarak nasıl bişry oluyor? Krampa benziyor mu ya çekiştiriliyormuş gibi mi oluyo iğne batıyormuş gibi mi oluyo? Ve batma ne zaman başladı
Kramp seklinde ani hareket yapinca sanki bicak saplanir gibi olur bende bu sefer olmadi suanda cok az sekilde yeni basladi sanki rahmim zonkluyor ara ara

yeni hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sağ salim kucagınıza alırsınız inşaallah.listemiz maşallah suphanallah hamişlerle dolu Rabbim artırsın inş
kızlar benim batada 3 gun kaldı dua edin
bu arada batı gecen arkadaşlar haber verdiler mi?onları da cok merak ettim

kızlar bugün sayfamız açılalı tam 1 ay olmuş ve tam 23 hamişimiz var Hepsinin sağlıkla doğduğunu da duyalım inşallah. İkinci ayımızda diğer herkese de hamiş yazmayı diliyorum
Maşallah bizeeeeeeee birdahaki ay listedeki herkesin yanında Hamiş yazar inş

adet falan geciyo diymi benimde oyle oldu baya emindim bu ay olur insallah

ugurluozge nerde kaldı merak ettim sonucunu umarım güzel haberlerle gelir Allahım bu topikte kim bebiş istiyorsa onu bebisine kavuştur AMİN
Canim sinirden merak bırakmadılar ki... aile hakimine gittik adetin geçince gelseydin vs dedi neyse özellikle sordum bugün çıkar mi sonuc çıkar dedi kan verdik almaya gittik bayramdan sonra gel dedi dalga geçer gibi artık zaten uzun bi tatil başladı ozel e gidicez ama bugünün üstüne bat i beklesem mi diye kararsizim
Ayrıca hepinize teşekkür ederim merak edip yanımda olduğunuz icin

Var mi canlarim
Güzel haberleri olan ben halen beklemedeyim adet olmadım eylülün 8 olmam gerekiyordu test negatif çıkıyor ama belirtiler sanki başladı psikolojik mi acaba pazartesiye kadar bekleyip olmazsam kan testi yaptiricam inşallah vardır canlarim

Kızlar bugün dayanamadım test yaptım çünkü 27 yaşındayım hiç göğüs ağrısı yaşamadım hiç bir adetimde ama 2 gündür sızlıyor bu yüzden test yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra farklı bir markadan yaptım yine çıktı tabi uzun süre tek çizgi görünce insan inanamıyor eşim de görmesine rağmen inanmadim belki kendi çizgisidir diye elimde kalan son teste de eşime yaptırdım tabiki onda ne iz ne çizgi hicbirsey çıkmadı yarın bat sabah adet olmazsam kan vericem dua edin bana çünkü doktorum bu ay olamaz demişti eğer varsa çok büyük süpriz olur

Oleyyyy çok sevindim hadi inş kuzum eklesene resımleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…