- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.521
aynen benimde bir kere geciktiği olmamıştır hep erken gelir bir ayda iki kere gelir. Adet olmayacagım ayların geleceğine inanamıyorumNormalde gunlerin sasmiyorsa ve bu aralar adetin gecikmesine sebep olcak herhangi bir ilac icmediysen hersey normal ise biraz umitlenmek lazim :) benim hic 5 gun gecmedi o heyecani hic bilmiyorum
cnm hamilesindir bence. Ne zamandır karnın agrıyorKızlar certainden sonra bide 5liralik testlerden yaptim bata 3gun var. Adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor ara sıra hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
canım bu kadar karamsar olma hem bebişe gelmesi için mutluluk sinyalleri yollamalıyızaynen benimde bir kere geciktiği olmamıştır hep erken gelir bir ayda iki kere gelir. Adet olmayacagım ayların geleceğine inanamıyorum
canım bişey sorucam bu batma dediğiniz tam olarak nasıl bişry oluyor? Krampa benziyor mu ya çekiştiriliyormuş gibi mi oluyo iğne batıyormuş gibi mi oluyo? Ve batma ne zaman başladıAyyy ben kac tane yaptim ovulasyon testi alirken 4 tane erken gebelik hediye geldi heyecandan hepsini yaptim kalmadi ama 1 tane alip koyu cizgileri gorcem bende :)))))
HAMILESIN TEBRIKLERRRRRR
Saglikla al kucagina insallahhhbisey sorcam kasikta batma bel agrin varni acabaa ben yorulunca direk belim sirtim agriyor :/
cnm bn şöyle düşünüyorum heralde hamile kalsamda üstünr görmeye devam edetim çünkü cok adet olan biriyim. Az streslensem hemen erken gelir.canım bu kadar karamsar olma hem bebişe gelmesi için mutluluk sinyalleri yollamalıyızki bilsin istediğimizi. o yuzden stres OUT, dua edip calısıp beklemek İN
Kramp seklinde ani hareket yapinca sanki bicak saplanir gibi olur bende bu sefer olmadi suanda cok az sekilde yeni basladi sanki rahmim zonkluyor ara aracanım bişey sorucam bu batma dediğiniz tam olarak nasıl bişry oluyor? Krampa benziyor mu ya çekiştiriliyormuş gibi mi oluyo iğne batıyormuş gibi mi oluyo? Ve batma ne zaman başladı
Maşallah bizeeeeeeeekızlar bugün sayfamız açılalı tam 1 ay olmuş ve tam 23 hamişimiz varHepsinin sağlıkla doğduğunu da duyalım inşallah. İkinci ayımızda diğer herkese de hamiş yazmayı diliyorum
teşekkürler biraz kramp var bnde bu aralar denize gidiuorumda belki ondandır bata min 4 max 6 gün varKramp seklinde ani hareket yapinca sanki bicak saplanir gibi olur bende bu sefer olmadi suanda cok az sekilde yeni basladi sanki rahmim zonkluyor ara ara
adet falan geciyo diymi benimde oyle oldu baya emindim bu ay olur insallahHadi bakalım inşaaşşşaaalllah reglim bitti çalışmalara basladım bat 10 eylül güzel haberler alırız inşallah ama ben bu ay kesin kararlıyım hiçbir belirtiye inanmıycam gecen ay okadar emindmki hamiş olduğuma ama değilmişim hepsi psikolojikmiş
Canim sinirden merak bırakmadılar ki... aile hakimine gittik adetin geçince gelseydin vs dedi neyse özellikle sordum bugün çıkar mi sonuc çıkar dedi kan verdik almaya gittik bayramdan sonra gel dedi dalga geçer gibiugurluozge nerde kaldı merak ettim sonucunu umarım güzel haberlerle gelir Allahım bu topikte kim bebiş istiyorsa onu bebisine kavuştur AMİN
Oleyyyy çok sevindim hadi inş kuzum eklesene resımleriKızlar bugün dayanamadım test yaptım çünkü 27 yaşındayım hiç göğüs ağrısı yaşamadım hiç bir adetimde ama 2 gündür sızlıyor bu yüzden test yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra farklı bir markadan yaptım yine çıktı tabi uzun süre tek çizgi görünce insan inanamıyor eşim de görmesine rağmen inanmadim belki kendi çizgisidir diye elimde kalan son teste de eşime yaptırdımtabiki onda ne iz ne çizgi hicbirsey çıkmadı yarın bat sabah adet olmazsam kan vericem dua edin bana çünkü doktorum bu ay olamaz demişti eğer varsa çok büyük süpriz olur
Var bacım benimki gibi ay nasıl sevindim ya aglıcamBunları da sabah yaptım alttaki daha net sanki sizce varmıdır bişey ben hala inanmıyorum da kızlar nerdesiniz biri bana bişey desiiiiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?