- 29 Eylül 2014
- 508
- 336
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.501
Güzel haberler almaya devam ediyoruz ne güzel. Bence hamilesin. Çizgi bariz belli.Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Insallah biran once duzelir cnm bizde biraz once kavga ettik agladim baya adetim gecikince dengem alt ust oldu hep bole cekilmez olurumhayirlisi artik
Tebrikler hamilesinKızlar certainden sonra bide 5liralik testlerden yaptim bata 3gun var. Adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor ara sıra hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Üzülme cnm hep hormonlar yuzunden ya yoksa cok sakiniz :) inş sizin de düzelir bi an önce. Esinin mesleğinden dolayı o da gergindir bu aralar cnm mutlu haberle düzelir inş dualarım seninle :*Insallah biran once duzelir cnm bizde biraz once kavga ettik agladim baya adetim gecikince dengem alt ust oldu hep bole cekilmez olurumhayirlisi artik
Ewet hele bizim hayatimiz bu ara full stresKızlar sakin oluyoruz, önce kendimize iyi bakıyoruz. Sonra kocişleri kırmıyoruzhayat kavga ve kırgınlıklar olmadan bile çok stresli, sevdiklerimiz ise hayatın en güzel hediyeleri.
Ben sakin yasayanlara hayran herseyi doruklarinda yasayan bi insanken ban polis es dogu gorevi nobetli yasam ohooo cok bana bunlarÜzülme cnm hep hormonlar yuzunden ya yoksa cok sakiniz :) inş sizin de düzelir bi an önce. Esinin mesleğinden dolayı o da gergindir bu aralar cnm mutlu haberle düzelir inş dualarım seninle :*
ay ne guzel bende oyle oglumun her anısı var gebelik testi kan testi ilk kıyafetler ilk sacı ilk emziği ilk oyuncakALIN size kızlar bizim sıpaların gebelik testi kan testi ultrasonu doğumda koluna takılan künyesi Hastanedeki sepete konan Bebişin bilgileri yalnız benım buyuk oğlan karnımda amuda kalkıyodu hala aynı hiç bi değişiklik yok
amin canım cümlemize
bu forumda dostınex kullanırken hamile kalıp düşüren de var
tam tersi sağlıklı bir gebelik geçiren de var
ben de merak ettim, ikilemde kaldım
Herkese günaydın oglenden sonra gidicem işlerden dolayi inşallah hemen çıkar sonuc hemen paylaşıcam sizlerlekızlar günaydın, bugün herkes çok sessiz. nerelerdesiniz?ugurluozge gittin mi kan testine?
Herkese günaydın oglenden sonra gidicem işlerden dolayi inşallah hemen çıkar sonuc hemen paylaşıcam sizlerle
Hayırlı cumalar cnm inş inş :)Günaydın herkese hayırlı cumalar
İnşallah bugün bir sürü hamis haberi alırız
Canım kopkoyu olmuyomus zaten normalde de. Cok cok Silik bile olsa 2.çizgiyi bende görsem keske :)Kan testinde dun 121.6 cikti ama niye idrarda silik diye kendimi yedim bitirdim bugun adet gunum simdi yaptim sanirim testle alakali kopkoyu olmuyor ama hatira saklayacagim bir testim var #ardaemre
ben de aynı senin gibi düşünüyorum.Ben söyle yaptım. Bana doktorum 2 tane verdi. 8 li vermedi. Ben ovulasyondan hemen sonraki hafta kullandım bi pzt bi perşembe.yani ovulaayon zamanı bebek oldu ve ben max. 10 gün içinde ilacı içmiş oldum. Benim araştırmalarımda ki ybc bir siteye de baktım, battan itibaren ilaç almazsaniz bat a kadar alınan ilacın etkisi olmaz. Ama bat itibaren alınan ilacın etkisi olabilir.
Sonuç, tatlım sen de adetken kullanabilirsin, ovulasyon a kadar kullan zaten çok yüksek değilse hemen düşürüyor. Kalbine şüphe geldiğinde bırak, mesela adete 1 hafta kala.ya aslında doktorunla da konuşabilirsin.
Dostinex konusunda hala şüpheler vae,üretici firmanın bile. Düşük olmaz,anomaliye sebep olmaz diyemiyoruz. Sadece Allaha sığınıyoruz. Ben devam etseydim ilaca adete 1 hafta kala keserim
Sonra yine devam ederdim karar senin canim.
kızlar mrb ben 2 gün önce kan testi yaptırmıştım beta hcg 570 çıkmıştı. bugün de yaptırdım 1220,54 çıktı çok şükürr. sonuçlara netten baktım. sanırım normal bir şekilde ilerliyoruz, öğleden sonra da dr a gidicez bakalımmm. hayırlısı.
canım inşallahhh yaa sağol güzel duaların içinnn..süper canım, sağlıkla büyüsün meleğin. doktor ultrason resimlerini verirse onları da bekliyoruz :)
Bugun Benimde bat günüm normal test koyulaştı bırazKan testinde dun 121.6 cikti ama niye idrarda silik diye kendimi yedim bitirdim bugun adet gunum simdi yaptim sanirim testle alakali kopkoyu olmuyor ama hatira saklayacagim bir testim var #ardaemre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?