- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.481
Daha ilk ayın cnm korkmana gerek yok hem belki seninki de idrarda görünmüyodur. Kan testi şartYa galiba ben negatifi gorup yikilmaktan korkuyorum cunku her tuvalette seviniyorum idrarda cikmasada
Ayyy ben kac tane yaptim ovulasyon testi alirken 4 tane erken gebelik hediye geldi heyecandan hepsini yaptim kalmadi ama 1 tane alip koyu cizgileri gorcem bende :)))))Sırf Hatıra kalsın koyu çıksın die Çizgiler erken gebelik testi aldım yaptım manyakmıyım ben acaba
HAMILESIN TEBRIKLERRRRRRKızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Saglikla al kucagina insallahhhbisey sorcam kasikta batma bel agrin varni acabaa ben yorulunca direk belim sirtim agriyor :/Eki Görüntüle 1634498 Ahahahahah napim ya değer düşük die hep silik çıkıyordu kocam bile diyodu nerde bu çizgi die al dicem sana çizgi
Cnm hic sasmaz hatta agustasta geciksin istedim gecikmedi ama bi. Haziranda gecikmisti yine ole biseyse die bekliyorum ama haziranda geciktiinde hic karnim agrimadi yani agridigi gun adet oldum ama bu sefer 10 gundur karnim.agriyoNormalde gunlerin sasmiyorsa ve bu aralar adetin gecikmesine sebep olcak herhangi bir ilac icmediysen hersey normal ise biraz umitlenmek lazim :) benim hic 5 gun gecmedi o heyecani hic bilmiyorum
Cnm hic sasmaz hatta agustasta geciksin istedim gecikmedi ama bi. Haziranda gecikmisti yine ole biseyse die bekliyorum ama haziranda geciktiinde hic karnim agrimadi yani agridigi gun adet oldum ama bu sefer 10 gundur karnim.agriyoNormalde gunlerin sasmiyorsa ve bu aralar adetin gecikmesine sebep olcak herhangi bir ilac icmediysen hersey normal ise biraz umitlenmek lazim :) benim hic 5 gun gecmedi o heyecani hic bilmiyorum
Cnm insallah oyledir sen ne yaptin esinle duzeldiniz mi soracam soramadim ne zamandirDaha ilk ayın cnm korkmana gerek yok hem belki seninki de idrarda görünmüyodur. Kan testi şart
canım bir de bişey sorucam sana
doktor dostınex kullanırken korun dedi mi sana?
amin canım cümlemizeHayır canim.. sorsaydim eminim neden korunacaksin ki zaten hamile kalmaya calismiyor musun derdi. Dostinex kullanırken hamile olduğun anlasilirsa hemen biraktiriyorlar. Peki hamileyken eger içtiğini ilacın yan etkisi oluyor mu sorusu kafana takılıyor demi. bunu ben de çok araştırdım. Deniliyor ki, bebek ya dusermis ya tutunurmuş. Ben simdi Doktorum la bu durumu konuşacağım. Maalesef bitmiyor canim sorunlar... Allah hayırlı evlat versin.
Kalp kalbe karşı olur bende ark duydum ona bakıyordum nette benım ıkı oğlandada 350-400 küsürlüydü bat gunu bugun bata 1 gun kala 45 çıktı Benimde aklıma o geldiArda emre, benim ilk bebeğim erkekti ve beta 1496 idi. Senin de değerlerin yüksekmis ve sanırım çocukların erkek. Ne dersin kız çocuklarında değer erkeğe göre biraz düşük mu oluyor? ?
Ayyy sağlıklı olsun da inşallah tek çift farketmez :)hadi hayırlısı, bir de ikiz bebişler olsun ne güzel olur:)
Canım maşallah gayet koyu Buda demekki değerin baya yüksek kan ver bence yarın hemenKızlar certainden sonra bide 5liralik testlerden yaptim bata 3gun var. Adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor ara sıra hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Teşekkür ederim canım yarın ilk isim o olacakCanım maşallah gayet koyu Buda demekki değerin baya yüksek kan ver bence yarın hemen
Cnm baya gozukuyoKızlar certainden sonra bide 5liralik testlerden yaptim bata 3gun var. Adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor ara sıra hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Yok cnm ya hala aynı bu ay beklentim yok o yuzden ya hayırlısı. Sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum sen de bana yarın güzel haberi verirsin inş :)Cnm insallah oyledir sen ne yaptin esinle duzeldiniz mi soracam soramadim ne zamandir
Bata 3 gün kala yapmana ragmen bu kadar net cıktıysa degerin cok yüksek masallah :)Kızlar certainden sonra bide 5liralik testlerden yaptim bata 3gun var. Adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor ara sıra hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Teşekkür ederim canım yarın ilk isim o olacak
Insallah biran once duzelir cnm bizde biraz once kavga ettik agladim baya adetim gecikince dengem alt ust oldu hep bole cekilmez olurumYok cnm ya hala aynı bu ay beklentim yok o yuzden ya hayırlısı. Sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum sen de bana yarın güzel haberi verirsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?