Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Gunaydin kizlar bata bir hafta var ve benim bu aydan umudum azaliyor. Belirti yok

hiç öyle düşünme güzelim, arkadaşımı anlatmıştım size. kızda o kadar belirti olmadı ki, hamile olduğunu 13. haftada öğrendi. İnşallah bebiş seninledir ve içerde uslu uslu yerleşiyordur :)

Kızlar gunaydın cok kafama takıldı benım ya değer düşük die dün önceki dogum dok aradım sordum var ama tekrarla testi dedı sabah test yaptım koyulaşmış sanki dimi bata 2 gun var

bence bu siteyi takip eden hic kimsenin 13 hafta gozunden kacmaz illa birsey yapar ogreniriz valla . Burda hep beraber hamilelik alaninda mastir yapiyor gibiyiz. Bn sizlerden cok fazla sey ogrendim. Ama hissiyat kismini ilk bebege calisanlar olarak bilemiyoruz tabi

canım ben daha adetime 5 gün olmasına rağmen dayanamadım kan verdim doktoruma da söyledim 21 inde adet olacağımı yine de kan testi aldı öğleden sonra sonuç çıkacak dedi inşallah güzel bi şeyler çıkar ve inşallah senin de ekim ayında hamişlik müjdeni alırız

Yok canim kırmızıları görmedim daha ama gece belim çok kasigim çok ağrıdı yüz üstü yatamadim bel ağrısına dedim heralde sabaha olurum bi de iki defa peceteye çok az kahverengi leke gelmişti ama suan yok bakalım Günaydın bu arada ben yeni uyandımda :))
Princess91 canım durumlar nasıl? yok di mi kırmızılar? bir yandan da düşünüyorum, kendimizi sıkıyoruz da o yüzden mi gelmiyorlar

Kızlar hamileyken sivilce çıkıyormu bnm yüzümde sivilce doldu göğüslerim cok acıyor kasıklarımda agrıda duramıyorum 21 eylül bat normal de sivilcem cıkmazdı bnm

ya cnm valla bnde bugun sehir merkezine gidicem orda devlet hastanesi kan versem mi diye dusunuyom gitmisken senin gene iyimis 5 gun son adet tarihin neydi bide kac gunde adet oluyosun cnm

Kızlar hamileyken sivilce çıkıyormu bnm yüzümde sivilce doldu göğüslerim cok acıyor kasıklarımda agrıda duramıyorum 21 eylül bat normal de sivilcem cıkmazdı bnm
stresten de cikmis olabilir cnm ya bnmde gecen ay uzun zaman sonra sivilceli adetim gelmisti is stresi ve hamile olma stresi vardi

kızlar BAT geçmeden kan verip kendinize eziyet etmeyin(ben iğneden çok korkarım da)

kızlar BAT geçmeden kan verip kendinize eziyet etmeyin(ben iğneden çok korkarım da)
düşünün iğneden bu kadar korkan ben bi de doğum yapıcam(??)hayırlıyla bebiş olsun da kesilmeye de biçilmeye de razıyız.

diğer günlerde daha zor görünüyordu canım, üstelik hala bat a 2 gün var. merak etme, her şey güzel olacak

bire bir aynı gidiyoruz yaa, şaka gibi

ya cnm valla bnde bugun sehir merkezine gidicem orda devlet hastanesi kan versem mi diye dusunuyom gitmisken senin gene iyimis 5 gun son adet tarihin neydi bide kac gunde adet oluyosun cnm
21 i adet tarihim canım normalde 26 günde bir adet oluyorum ama bebek çalışmalarına başladıktan sonra adetim hep erken gelmeye başladı yani normal tarihinden 1 yada 3 gün önce oluyordu ben aile hekimine gittim durumu anlattım şüpheleniyorum ama adetim daha 21 inde dedim kan testi yapsak olur mu dedim olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…