Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım üzülmeni ççok iyi anlıyorum
Benim de oturup hüngür hüngür çocuk gibi ağladığım çok oldu
Ama beterin beteri olduğunu başımıza gelenlerle gördüm
Eğer senin kontrollerin tamsa ki öyle demiştin eşin sperm sayımı yaptırsın
eğer bir sorun varsa erken çözülür
Belki de hiçbir sorun yoktur Rabbim zamanını şimdi yapmamıştır.

bugün eşim de test verdi canım, yarın akşam çıkacakmış sonuçlar. Dediğin gibi bir şey varsa bile bir an önce ortaya çıksın ki çözümüne uğraşalım. Artık alnımıza ne yazıldıysa, zamanı ne zamansa.

İnşallah canım senin hayırlı haberini alırız inşallah benimde ekimde olur ekim doğum günüm var belki bana hediye olur bana benim üzüldügüm burda anlatılan tüm hamilelik belirtilerini yaşadım

evet canım inşallah öyledir. bir de mide ağrısı başladı, anlamadım.

burada bir arkadaşın yazını okumuştum
eşi varikosel operasyonu için ameliyata giriyor
o ameliyattayken kız hamile olduğunu öğreniyor
ne tuhaf değil mi
inşallah sizin de öyle olur eşin sadece kontrol amaçlı gitmiş olur ve bu sırada hamile olduğunu öğrenirsin

üzülmekten haklısın canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aylardır bende her ay bütün belirtileri taşıdığıma inanıyordum saat iki den sonra tahlil sonucumu alacam ama yine olumsuz olacağına da o kadar eminim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel bir doğum günü hediyesi hamişlik nasip olur
İnşallah canım senin hayırlı haberini alırız inşallah benimde ekimde olur ekim doğum günüm var belki bana hediye olur bana benim üzüldügüm burda anlatılan tüm hamilelik belirtilerini yaşadım

cnm cikti mi sonucu

Homely_angel bazen aklıma ilk gelenler çıkar :) okuyunca dedim ki içimden kesin hamile eşi de boşuna test verdi :)))))) Ayy inşallah olur ya

Ayyy inşallah inşallah canım. Havalara uçacağım :)

Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş işte. İnş dediğin gibi olur, bebişle beraber sana ve gelecek bebişine dua ederiz benim bir arkadaşımız eşi de testis kanseriydi, tedavisi bittiği günün akşamında kızın hamile olduğunu öğrendiler. artık doğmak üzere :)

hem canım bir an önce hamile ol ki
daha sırada gulit_me var
ondan sonrada ben varım

inşallah bu ağrı gebelik belirtisidir

hadi bakalım, sıraya girdik. sırayı tutturabilecek miyiz :) bu ağrılar da insanın sinirini bozuyor, sürekli korku halinde tuvalete taşınıyorum

ne zamandir karnin agriyor yumurtlama sonrasi agrin olmus muydu?
canım yumurtlama sonrası ağrım olmadı 10 gündür falan ağrıyor karnım ama sürekli değil. ara ara ağrıyordu. ki zaten benim hep öyle olur adetten 1 hafta önce ağrımaya başlar adetin 2. 3. gününe kadar. aynı adet belirtilerini yaşadım.
sabahta doktora gitttim kan verdim idrar verdim bakalım öğleden sonra çıkıcak sonuçlar inş hayırlısı.

Kızlar kizkardesim 35 haftalik hamileydi maalesef bebeğimizi kaybettik. O kadar üzücü okadar zor bir surecmis ki.... 4 ay boyunca hastanede yatmis ti her asamadında sıkıntı çekmişti. Rabbim den bu geldi elden gelen bişey yok... Doktorlar çok sağlıklı bir bebek neden olmuş anlayamadik dediler. Otopsi yapacaklar sanırım. Hiç bir bilgimiz de yok ilk defa geliyor basimiz a ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…