- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.181
bire bir aynı gidiyoruz yaa, şaka gibi
Kesinlikle her cümlene katılıyorum canım, çok haklısın. Ama çok ümitliymişim bu ay, onu anladım. O yüzden de biraz zayıf karşıladım. Her ihtimale karşı yarın eşim de testleri yaptıracak. Önlemimizi alalım istedik.
Sagol canm sanırım stresden oldu :)stresten de cikmis olabilir cnm ya bnmde gecen ay uzun zaman sonra sivilceli adetim gelmisti is stresi ve hamile olma stresi vardi
Canım üzülmeni ççok iyi anlıyorum
Benim de oturup hüngür hüngür çocuk gibi ağladığım çok oldu
Ama beterin beteri olduğunu başımıza gelenlerle gördüm
Eğer senin kontrollerin tamsa ki öyle demiştin eşin sperm sayımı yaptırsın
eğer bir sorun varsa erken çözülür
Belki de hiçbir sorun yoktur Rabbim zamanını şimdi yapmamıştır.
İnşallah canım senin hayırlı haberini alırız inşallah benimde ekimde olur ekim doğum günüm var belki bana hediye olur banacanım ben daha adetime 5 gün olmasına rağmen dayanamadım kan verdim doktoruma da söyledim 21 inde adet olacağımı yine de kan testi aldı öğleden sonra sonuç çıkacak dedi inşallah güzel bi şeyler çıkar ve inşallah senin de ekim ayında hamişlik müjdeni alırız
evet canım inşallah öyledir. bir de mide ağrısı başladı, anlamadım.
evet canım inşallah öyledir. bir de mide ağrısı başladı, anlamadım.
İnşallah canım senin hayırlı haberini alırız inşallah benimde ekimde olur ekim doğum günüm var belki bana hediye olur banabenim üzüldügüm burda anlatılan tüm hamilelik belirtilerini yaşadım
Hadi kızlar sıra sizde güzel haberler bekliyorum inşhem canım bir an önce hamile ol ki
daha sıradagulit_me var
ondan sonrada ben varım
inşallah bu ağrı gebelik belirtisidir
Hadi kızlar sıra sizde güzel haberler bekliyorum inş
cnm cikti mi sonucu21 i adet tarihim canım normalde 26 günde bir adet oluyorum ama bebek çalışmalarına başladıktan sonra adetim hep erken gelmeye başladı yani normal tarihinden 1 yada 3 gün önce oluyordu ben aile hekimine gittim durumu anlattım şüpheleniyorum ama adetim daha 21 inde dedim kan testi yapsak olur mu dedim olur dedi
Homely_angel bazen aklıma ilk gelenler çıkar :) okuyunca dedim ki içimden kesin hamile eşi de boşuna test verdi :)))))) Ayy inşallah olur ya
burada bir arkadaşın yazını okumuştum
eşi varikosel operasyonu için ameliyata giriyor
o ameliyattayken kız hamile olduğunu öğreniyor
ne tuhaf değil mi
inşallah sizin de öyle olur eşin sadece kontrol amaçlı gitmiş olur ve bu sırada hamile olduğunu öğrenirsin
hem canım bir an önce hamile ol ki
daha sıradagulit_me var
ondan sonrada ben varım
inşallah bu ağrı gebelik belirtisidir
kızzzlar bugün bi buhran var topicteeee
canım yumurtlama sonrası ağrım olmadı 10 gündür falan ağrıyor karnım ama sürekli değil. ara ara ağrıyordu. ki zaten benim hep öyle olur adetten 1 hafta önce ağrımaya başlar adetin 2. 3. gününe kadar. aynı adet belirtilerini yaşadım.ne zamandir karnin agriyor yumurtlama sonrasi agrin olmus muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?