- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.141
Âmin canım benim, sizlerin dualarınızın da yardımıyla gelecek hepimizin bebişi inşallah :) acaba diyorum bu başlık da hamile kalmış anneciklerimizi yeni bir başlık mı açsam? Sonra ben ve diğer kızlar da geliriz. Ne dersiniz?
aynen bende öyle geçen gün anneannem dedi senin bahtın böyle hiçbir şeyi gözyaşı dökmeden elde edemedin ki umudunu kaybetme doğurgan aileden geliyosun senin de olacak dedi heralde Allah bizi baştan üzerek daha çok bağlanıp değer vermemizi ve sonunda daha çok mutlu olmamızı istiyor diye düşünüyorumYerim ben onu, büyümüş hallerini ve fotolarını bekliyoruz :) Umudum devam ediyordu da canım, tuvalete gidince pembelikler var peçetede. Hayırlısı bakalım, benim genelde her istediğim biraz gecikmeli olur :)
ben de öyle liste de kalsın sadece değişiklikler yapılır böylece birlikte yola çıktığımız her arkadaşımız gözümüzün önünde olur bu başlık ve senin sahipliğin çok kişiye uğur getirdi böyle de devam etsin benceAyrilmayalimda bu başligi cok sevdim ben :)
hayirlisiyla inşallllah
valla canım adet belirtileri de olduğu için bel ağrısı gibi ağrılar çok net bişey diyemem ama gelip geçmesi biraz şüpheli bir durum olmuş hem de bat da geçmiş sen bence bir test yap ben de 2.5 yıl geri çekilmeyle korundum ama şuan doktorlar bana o süre zarfında da korunmamışım gibi davranıyor bu bir korunma değil diye azarladı bi tanesi hatta biziSelam kızlar
Rabbim isteyen herkese hayırli evlat nasip eylesin inşallah
Benim bir oğlum var 17 aylık bizde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz. geçen ay 26. Gün adet oldum yani dundu bat bugun27. Gün gelmedi henüz ve aşırı bel ağrım oldu sol kasigimdan bacağa vuran ağrım oldu. Bugün adet belirtilerim hafifledi nedir durumum acaba yaa
Aslında bu doğru sayılır çok güvenilir değil sonuçta :) ama bel agrisi devam dün bir sefer uçuk pembe akıntı oldu okadar ne bileyim arada kaldımvalla canım adet belirtileri de olduğu için bel ağrısı gibi ağrılar çok net bişey diyemem ama gelip geçmesi biraz şüpheli bir durum olmuş hem de bat da geçmiş sen bence bir test yap ben de 2.5 yıl geri çekilmeyle korundum ama şuan doktorlar bana o süre zarfında da korunmamışım gibi davranıyor bu bir korunma değil diye azarladı bi tanesi hatta bizi
hayırlı olsun canımm süperrrKızlar nolur bi bakın test yaptım böyle cikti
silik cıkmıssa pozitiftir cnm kan sonucunu buraya yaz olur mu ama tebrik edeyim simdiden :)Kızlar bat yarın ama 2 test yaptım biri sabah biri az önce ikiside silik çıktı yarın dr gidicem bakalım hayırlısı
hayırlı olsun cnm ya tebrikler :) bi günde 3 hamiş haberi maşallah Allah daha da arttırsın o listenin hepsinde hamiş yazsın inşşşşKizlar Merhaba,
Yardimlariniza ihtiyacim varPredictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...
Selam kızlar
Rabbim isteyen herkese hayırli evlat nasip eylesin inşallah
Benim bir oğlum var 17 aylık bizde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz. geçen ay 26. Gün adet oldum yani dundu bat bugun27. Gün gelmedi henüz ve aşırı bel ağrım oldu sol kasigimdan bacağa vuran ağrım oldu. Bugün adet belirtilerim hafifledi nedir durumum acaba yaa
Ayrilmayalimda bu başligi cok sevdim ben :)
hayirlisiyla inşallllah
Benimde bu ay adetim gecikti 7 gün 3 günü test yaptım negatif biraz daha bekliyim yapayım dedim inşallah hamisimdir
Benm bugun belirtiler basladi aslinda negatifi gorunce biran once olsun yeniden calismalara baslayalim istedim yeni bat beklemek istemiyorummm
Homely_angel canım umarım kırmızılar gelmemiştir ve hamissindir canımmm dualarım seninle ve tüm isteyen herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?