- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.041
dün akşam yaptım ama hayalet çizgi bile yok
O zaman bırak adetin 3 gün geçsin, geçerse kan verirsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşam yaptım ama hayalet çizgi bile yok
hayırlısı olsun cnm bi da ki aya inş morel bozmak yokCanım kan testine akşam esimle gidecektim ama şuan kırmızı kart yedim
inş cnm şifa olsun Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinCok sagol cnm rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda göndersin yavrusunu ben 1 haftadır hep cesme suyuyla yaptm ama insallah faydasını gorurum
hay agzın bal yesin ben soracaktım :)kızlar yumurtlama akıntısı gelince iş işten geçmiş mi oluyor. bilen var mı?
senden çok yaşayacağım galiba:)hay agzın bal yesin ben soracaktım :)
henuz idrara cikmamista olabilir cnm biliyorsun ama hayirlisi olsun uzulme zamani gelince bir sekilde olacakCanım benim teşekkürler güzel dileklerin için. Ben bu akşam eve gelince ucuz testlerden yaptım. Hayalet çizgi bile yok. Ve şu an biraz karnım ağrıyor.
hadi tecrübeliler yanıt bekliyorum:)kızlar yumurtlama akıntısı gelince iş işten geçmiş mi oluyor. bilen var mı?
şimdi charmant olsa makale yazardı konuyla ilgili:)ya bu arada çoktandır görmüyorum onu. var mı haberi olan bebeği de kendi de iyidir inşallah.hadi tecrübeliler yanıt bekliyorum:)
kız kulağını çınlatıyorum bak nerelerdesin:)benim 6 günüm kaldı ama ben yarın gidip kan testi yaptırıcam yani sen de yapabilirsin mutlaka çıkacaktır. yoksa artık regl gününü beklersin canım ben öyle yapıcam
ya bu ne zor cikiyormus meger boyle keske kan testi kendi kendimize yapiyo olabilsek. Bn o cizgiden zor suphelenirdim cnm
Ya dunden beri yazamadim. Ya seni yerim ya canim benimmmm. Ne iyi insansin. Allahim insallah en yakin zamanda tatli tatli saglikli mi saglikli bir melegin olur. Inan bana bu cok uzak degil. Kendimizi uzdugumuz kadr zor bir olay degil. HCG 179.4 benim bu aradaaaişte bu, harikasın, süpersin. tebrik ederim. ayyy sonunda aktı benden yaşlar :) inanın hepinizi tanıyormuşum gibiyim. her güzel haber alışta içim kıpır kıpır. canım sağlıkla hayırlısıyla al kucağına inşallah.
AMİN CANIMMMMM....Teşekkür ederim. Rabbim tüm evlat hasretiyle yananlara mucizelerini göndersin inşallah.
darisi basimizaYumurtlamadan 2-3 gün sonra tek taraflı kasık ve bel ağrısı oldu. Göğüslerim hassasiyet ve damarlanma oldu.
Ovulasyon testi kullandım ve her gün ilişki oldu. İlişki sonrası hemen kalkmadım. Böyle işte yaptıklarım da.
haziran anneleri grubunda gorusmek nasip olsun kizlarMAŞALLAH HAMİŞLERİMİZE
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@jindam - hamiş
@nwlpkrgrlr - hamiş
@yelizyz - hamiş
@charmant - hamiş
@_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@ardaemre - hamiş
D Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
prolaktin hormonu oluyor canım adıTatlım stres hormonu nedir bir adı varmı? Birde kullandığın ilaç ne? Stresi yönetebiliyorsak ne mutlu bize? Şu stres hırmonları bence bende de tavan
2 AY ARA VERDİM...TEKRAR DENEME YAPARSAK YAZARIM SANA CANIM...ŞUAN YAZMA İSTERSEN..İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM....hayırlısı olsun canım, yeni bat ı yazalım mı?