• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar yumurtlama akıntısı gelince iş işten geçmiş mi oluyor. bilen var mı?

benim 6 günüm kaldı ama ben yarın gidip kan testi yaptırıcam yani sen de yapabilirsin mutlaka çıkacaktır. yoksa artık regl gününü beklersin canım ben öyle yapıcam
kız kulağını çınlatıyorum bak nerelerdesin:)

işte bu, harikasın, süpersin. tebrik ederim. ayyy sonunda aktı benden yaşlar :) inanın hepinizi tanıyormuşum gibiyim. her güzel haber alışta içim kıpır kıpır. canım sağlıkla hayırlısıyla al kucağına inşallah.
Ya dunden beri yazamadim. Ya seni yerim ya canim benimmmm. Ne iyi insansin. Allahim insallah en yakin zamanda tatli tatli saglikli mi saglikli bir melegin olur. Inan bana bu cok uzak degil. Kendimizi uzdugumuz kadr zor bir olay degil. HCG 179.4 benim bu aradaaa

Kizlar bu arada sizin icin belirtilerimi yazcam. Merak edenler icin söylüyorum HCG sonucum 179.4 Suan 4 hafta 4 gunluk melegim. Belirtilerim de şunlardi... gogus uclarim sert ve aciyordu. Adet olacakmis gbiydim ama olmycagimi anlamistim. Çünkü farkli belirtiler vardi. Sivilcilenmedim. Canm cikolata cekmedi mesela. Hep cekerdi adet öncesi. Yorgunluk en büyük belirti. Bur gun mal gbi yattim valla. Simdi 4 haftalik hamileyim. Kasiklarimda agri var. Cok yürürsemde hafif kasiliyorum. Bebek yerlesmeye calisiyor galibaaa ondan. Ve psikolojiniz degisebilir alistirin kendinizi. Disardan goruldugu gbi degilms hamilelik. Cok farkli birsey. Allah hepinize nasip etsin. Hepinizi tek tek öpüyorum. Muahhhhh

kızlar mrb benim bat 14 eylül dü. ancak kırmızıları görmedim. ama hep adet belirtileri var. gögüste hassasiyet. karın ağrısı falan. bilmiorum yaaa. bugün test yapcam bakalımmm. dua edin dee olsunnn. anneme müjdeyle gideyimmm.

Tatlım stres hormonu nedir bir adı varmı? Birde kullandığın ilaç ne? Stresi yönetebiliyorsak ne mutlu bize? Şu stres hırmonları bence bende de tavan:KK43:
prolaktin hormonu oluyor canım adı
doktor adetin 3. günü ölçüyor
yüksekse ilaç veriyor

Back