Slm arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudum ve bende merak ettim kürleri lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz..Bende yaklaşık 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama çikolota kistim olduğu için şu ana kadar olmadı drlarda ameliyattan yana ama bi mucize olurda kalırsam hem kist gerilicek hem ben aynı acıları çekmemiş olucam sizce napmalıyım bana görede kürü olan varmı hamile kalmaya yardımcı...
benim bat 3 ağustos. şu mübarek günlerin hürmetine Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
daisyB - 23 temmuz
ebru_1907 - 2 ağustos
slvy1987 - 8 ağustos
sengelen - 4 ağustos
karanfilll - 3ağustos
Ben de yillar sonra Buradayim. İkinci bebegim icin bu ay hamile kalmak istiyorum. Ama gecen hafta pko oldugumu ogrendim. Adetlerim duzenli degil. İlk bebegim hic bekletmeden kendiliginden gelmisti. Bu kez nasil olacak bilmiyorum. Gecen ay denedik olmadi. İnsallah su mubarek gunlerde geri cevirmez Rabbim dualarimizi, bu aya bebek isteyen herkese nasip eder. Amin
Buarada duzenli degil ama olmam geren bat, 15 agustos
16 si da esimn dogumgunu, Allahim sen buyuksun:))
Ben de 19 temmuzda adet oldum.14 aydır bekliyorum bakalım.İnşallah burda müjde verenlerin arasında ben de olurum.Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde. :26:
daisyB NE DURUMDASIN CANIMM...? neredesinn..:)
arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum ovulasyon testi almıştım ama bir türlü başlamak nasip olmadı reglm bitmek bilmiyor normalde 5 gün sürer 8.gündeyim hala damla şeklinde lekelenme oluyor ????? endişeleniyorum
arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum ovulasyon testi almıştım ama bir türlü başlamak nasip olmadı reglm bitmek bilmiyor normalde 5 gün sürer 8.gündeyim hala damla şeklinde lekelenme oluyor ????? endişeleniyorum
Canım aranıza katıldım dün resmi şekilde
Bugün regl olmam gerekirken dün oldum kısmet değilmiş ne yapalım ama çok üzüldüm yine moralim sıfırdı belliydi ağrılarımdan zaten , sancım çoktu neyse artık yapacak bir şey yok .
Bu ay nasıl olcak bilemiyorum kızlar ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim bu defalıkda :44:
eğer tekrar olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?