ağustos ayında hamile kalmak isteyenler..:))

kızlar ya bu sabah test yapıcaktım yapmadım negatif cıkar moralimi bozmayım şu mübarek günde dedim.of off gelecekse gelseler gelmeyecekse biran önce öğrensem artık of ya stres basıyor iyce valla.tüm gün düşünüp duruyorum

Slm arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudum ve bende merak ettim kürleri lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz..Bende yaklaşık 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama çikolota kistim olduğu için şu ana kadar olmadı drlarda ameliyattan yana ama bi mucize olurda kalırsam hem kist gerilicek hem ben aynı acıları çekmemiş olucam sizce napmalıyım bana görede kürü olan varmı hamile kalmaya yardımcı...

benim bat 3 ağustos. şu mübarek günlerin hürmetine Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Slm arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudum ve bende merak ettim kürleri lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz..Bende yaklaşık 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama çikolota kistim olduğu için şu ana kadar olmadı drlarda ameliyattan yana ama bi mucize olurda kalırsam hem kist gerilicek hem ben aynı acıları çekmemiş olucam sizce napmalıyım bana görede kürü olan varmı hamile kalmaya yardımcı...

canım normal kisti soğan kürü atıyor ama çikolata kisti konusunda hiç bilgim ve fikrim yok maalesef.soğan kürü ona da iyi gelir mi aceba.Allah yardımcın olsun biran önce kavusursun inş. bebeğine.

Tsk ediyorum..Allah isteyen herkese versin.. Denemekte fayda var eğer etkisi olmazsa yapıcak bişey yok ameliyatımı olurum

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

daisyB - 23 temmuz

ebru_1907 - 2 ağustos

slvy1987 - 8 ağustos

sengelen - 4 ağustos

karanfilll - 3ağustos

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

daisyB - 23 temmuz

ebru_1907 - 2 ağustos

slvy1987 - 8 ağustos

sengelen - 4 ağustos

karanfilll - 3ağustos

Ben de yillar sonra Buradayim. İkinci bebegim icin bu ay hamile kalmak istiyorum. Ama gecen hafta pko oldugumu ogrendim. Adetlerim duzenli degil. İlk bebegim hic bekletmeden kendiliginden gelmisti. Bu kez nasil olacak bilmiyorum. Gecen ay denedik olmadi. İnsallah su mubarek gunlerde geri cevirmez Rabbim dualarimizi, bu aya bebek isteyen herkese nasip eder. Amin
Buarada duzenli degil ama olmam geren bat, 15 agustos
16 si da esimn dogumgunu, Allahim sen buyuksun:))

Ben de 19 temmuzda adet oldum.14 aydır bekliyorum bakalım.İnşallah burda müjde verenlerin arasında ben de olurum.Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde. :26:

Ben de yillar sonra Buradayim. İkinci bebegim icin bu ay hamile kalmak istiyorum. Ama gecen hafta pko oldugumu ogrendim. Adetlerim duzenli degil. İlk bebegim hic bekletmeden kendiliginden gelmisti. Bu kez nasil olacak bilmiyorum. Gecen ay denedik olmadi. İnsallah su mubarek gunlerde geri cevirmez Rabbim dualarimizi, bu aya bebek isteyen herkese nasip eder. Amin
Buarada duzenli degil ama olmam geren bat, 15 agustos
16 si da esimn dogumgunu, Allahim sen buyuksun:))

hoşgeldin canım ne güzel 16sıda eşiinn doğum gününde güzel bir hediye olur yaa ...inşallah hep birlikte burdan bu güzel ayda ,mutlu haberlerimizi paylaşıcazz ben çok umutluyum bu aydan adetimin başlayıp bitmesini bekliyorum benimde bat 21ağustosa gelecek hesabıma göre:) bol bol dua edelim ve olumsuz düşünmeyelim hepimiz güzel düşüncelerimizi birleştirirsek miniklerimiz bekletmcek o zaman. allah herkesin gönlüne göre verir inşallahhhhhh:))

Ben de 19 temmuzda adet oldum.14 aydır bekliyorum bakalım.İnşallah burda müjde verenlerin arasında ben de olurum.Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde. :26:

aminn tatlım inşallahhhhhhh.........:)

daisyB NE DURUMDASIN CANIMM...? neredesinn..:)

daisyB NE DURUMDASIN CANIMM...? neredesinn..:)

Canım aranıza katıldım dün resmi şekilde :14:

Bugün regl olmam gerekirken dün oldum kısmet değilmiş ne yapalım ama çok üzüldüm yine moralim sıfırdı belliydi ağrılarımdan zaten , sancım çoktu neyse artık yapacak bir şey yok .

Bu ay nasıl olcak bilemiyorum kızlar ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim bu defalıkda :44:

eğer tekrar olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum ovulasyon testi almıştım ama bir türlü başlamak nasip olmadı reglm bitmek bilmiyor normalde 5 gün sürer 8.gündeyim hala damla şeklinde lekelenme oluyor ????? endişeleniyorum

arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum ovulasyon testi almıştım ama bir türlü başlamak nasip olmadı reglm bitmek bilmiyor normalde 5 gün sürer 8.gündeyim hala damla şeklinde lekelenme oluyor ????? endişeleniyorum

canım mutlaka doktora git.ihmal etme.sebebini neden olacagını bilmiyorum ama git bi görün inş. önemli bişey yoktur.

lillum 5günken 8güne çıkmış olmasıda normal değil bence önce bir kadın doktoruna görün tatlım bir kontrolden geç bakalım ona gore testini uygularsın.normalde fazla stresten ,heycandan fln 1-2 gun önce sonra olması normal fakat 5tı, 8e cıktı ılk defa bu ay diosan ben gorun bı dr derım ınsallah onemlı bısey degıldırr içini ferah tut kullanma testı dr gıttıktn sonra kullan derım

Canım aranıza katıldım dün resmi şekilde :14:

Bugün regl olmam gerekirken dün oldum kısmet değilmiş ne yapalım ama çok üzüldüm yine moralim sıfırdı belliydi ağrılarımdan zaten , sancım çoktu neyse artık yapacak bir şey yok .

Bu ay nasıl olcak bilemiyorum kızlar ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim bu defalıkda :44:

eğer tekrar olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.

canım üzülerek hoşgeldın aramıza dıyorum ama inşşaallh uğur getirir burası sana ,ve unutma bu mubarek ayda inşallah hepımız cok guzel haberler alacagız cnm hiç üzülme...

arkadaşlar hiç beniğm durumumla karşılaşan var geçen regl döneminde kayınpederimi kaybettiğimiz için 3 gün sürmüştü ve çok az üzüntüdendir dedim şimdi de böyle günde akşama doğru 1 - 2 damla leke oluyor 8.gün bugün

Back