- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahtan beri herkesi motive etmeye çalışan ben üstüme bir karamsarlık düştü yine
neden daisycim sakın ole karamsar olmaaa herşey beynimizde bitiyorr herşe çok güzel olacak burdan yazışıcazz bebiş haberlerimizi... inan banada günler geçmiyor takvim bile yaptım kendıme sayıyorum...aama en önemlisi beynen rahat olmaya çalışıyorum herşey beyınde bitio tatlım bak ramazanda gelıoo mubarek aylar herşey çok güzel olacak..)
Bilmiyorum ki sabahdan beri herkesin moralini düzeltmeye calısırken sımdı kendım karamsar oldum tatlım ya bılmıyorum en cok korktugum seydı cocugum olmaması bekarkende
4 ay ................
caanımmm daha çok yeniii hiçç bozmaaa moralll benim arkdaşımda 6ay bekledı sonra bebişi tutundu hayataa:) hiç beklemediği anda oldu hemdee ....
hayırlısı tatlım içini ferah tut
ne kadarlık evlisin gülcenur?
Allah isteyen herkeze versin.
Allah isteyen herkeze versin.
Merhabalar,bizde bu ay baslafik calismalara 10 yillik evliyim 8 yasinda kizim var ve artik ikinciyi istiyoruz hayirlisiyla insllh,rabbim butun isteyenlere nasip etsin innnssaaaallllhhhhhh.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ebru_1907 - 2 ağustos
slvy1987 - 8 ağustos
merhabalar kızlar ben de 14 mayısta kürtaj oldum kanamam 10 gün sürdü, sonra 18 haziranda adet oldum normal, şimdi de temmuz adetimin başlayıp bitmesini bekliyorum ondan sonra çalışmalara başlıcam inşallahh tuttururuzzz hep beraberrrr