ağustos ayında hamile kalmak isteyenler..:))

Herkese merhaba öncelikle kızlar.Siteye ilk defa giriş yapıyorum,ve tahmin edersinizki bende bu ay hamile kalmayı bekleyenlerdenim.İlk hamileliğim maalesef hüsranla bitti.Bundan 8 ay önceydi,idrar testim çift çizgiyi gösteriyordu,Hiç beklemiyordum,sevinçten ağladım.Fakat bu sevinci sadece bir hafta yaşayabildim.Sonra rutin testlerde rubella (kızamıkçık) olduğumu öğrendim,iki hafta sonrada büyük bir hayal kırıklığıyla bebeğime veda ettim...Üzerinden zaman geçmesini bekledim ve kendimi toparladım.Doktora gittim genel tüm tetkikler için,herşey normale döndü çok şükür..

Fakat prolaktim seviyem 10-25 olması gereken normal değer üzerinde 35 çıktı.Doktor önemsemedi ama benim kafamı kurcaladı.Ben ilk kez geçen ay sonu korunmayı bıraktım ve bu ayki bat'ım 15 ağustos. Allahın izniyle,hayırlısıyla bende sizin gibi ağustosu bekleyenlerdenim.

Bilgisi olan arkadaşlardan prolaktin ile ilgili,daha doğrusu benim tetkik sonucumla ilgilİ yorum yapmalarını istiyorum.Sizce bu seviye benim hamile kalmama engel bir seviyemi?????

Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı bebekler diliyorum...Amin...

Herkese merhaba öncelikle kızlar.Siteye ilk defa giriş yapıyorum,ve tahmin edersinizki bende bu ay hamile kalmayı bekleyenlerdenim.İlk hamileliğim maalesef hüsranla bitti.Bundan 8 ay önceydi,idrar testim çift çizgiyi gösteriyordu,Hiç beklemiyordum,sevinçten ağladım.Fakat bu sevinci sadece bir hafta yaşayabildim.Sonra rutin testlerde rubella (kızamıkçık) olduğumu öğrendim,iki hafta sonrada büyük bir hayal kırıklığıyla bebeğime veda ettim...Üzerinden zaman geçmesini bekledim ve kendimi toparladım.Doktora gittim genel tüm tetkikler için,herşey normale döndü çok şükür..

Fakat prolaktim seviyem 10-25 olması gereken normal değer üzerinde 35 çıktı.Doktor önemsemedi ama benim kafamı kurcaladı.Ben ilk kez geçen ay sonu korunmayı bıraktım ve bu ayki bat'ım 15 ağustos. Allahın izniyle,hayırlısıyla bende sizin gibi ağustosu bekleyenlerdenim.

Bilgisi olan arkadaşlardan prolaktin ile ilgili,daha doğrusu benim tetkik sonucumla ilgilİ yorum yapmalarını istiyorum.Sizce bu seviye benim hamile kalmama engel bir seviyemi?????

Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı bebekler diliyorum...Amin...

merbalar,bende prolaktin mağduruyum:27:prolaktin strese bağlı değişken bir hormon olduğu için doktor pek önemsememiş olabilir.benimde şu an 38 lerde prolaktinim ve ilaç kullanmayı düşünmüyorum.onun yerine hayıt tohumu aldım onu içiyorum.ilk hamileliğimde 98 lerdeydi prolaktinim ve dostinex isimli ilacı kullanmıştım.dostinex kullanırken korunmadım.çünkü doktorum hamile kalmana yardımcı bir ilaç korunmana gerek yok dedi.gerçektende 2.kutuda hamile kaldım ama hamileliğimin devamı gelmedi maalesef.bebeğim gelişemediği için 10.haftada aldırmak zorunda kaldım....ama sen sakın telaşlanma ilaç ile prolaktin seviyesi düşüyor ve hamile kalıyorsun.eğer bu ay adet olursan 3.günü yeniden prolaktini ölçtür eğer yine yüksek çıkarsa doktorundan ilaç iste.bu arada havuç+incir+dere otu yeme.maden suyu içme.bu yiyecekler prolaktini yükseltiyor..İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla-hayırla bebeğini kucağına alırsın canım.sevgiler.

Son düzenleme:
herkese merhaba öncelikle kızlar.siteye ilk defa giriş yapıyorum,ve tahmin edersinizki bende bu ay hamile kalmayı bekleyenlerdenim.ilk hamileliğim maalesef hüsranla bitti.bundan 8 ay önceydi,idrar testim çift çizgiyi gösteriyordu,hiç beklemiyordum,sevinçten ağladım.fakat bu sevinci sadece bir hafta yaşayabildim.sonra rutin testlerde rubella (kızamıkçık) olduğumu öğrendim,iki hafta sonrada büyük bir hayal kırıklığıyla bebeğime veda ettim...üzerinden zaman geçmesini bekledim ve kendimi toparladım.doktora gittim genel tüm tetkikler için,herşey normale döndü çok şükür..

Fakat prolaktim seviyem 10-25 olması gereken normal değer üzerinde 35 çıktı.doktor önemsemedi ama benim kafamı kurcaladı.ben ilk kez geçen ay sonu korunmayı bıraktım ve bu ayki bat'ım 15 ağustos. Allahın izniyle,hayırlısıyla bende sizin gibi ağustosu bekleyenlerdenim.

Bilgisi olan arkadaşlardan prolaktin ile ilgili,daha doğrusu benim tetkik sonucumla ilgili yorum yapmalarını istiyorum.sizce bu seviye benim hamile kalmama engel bir seviyemi?????

Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı bebekler diliyorum...amin...
canım umarım bir sorun çıkmaz ve hamiş kalırsın...benim de bat 5 ağustos :)) 2 gündür göğüslerim acıyor ve bu sabah şişlerdi.. Acaba meleğim geldi mi ki bana inş inş. Allahım imş.. :16::16::16::16::16:

hayaletcasper ve medne,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Önerilerinizi ciddiye alıcam.Sizce kan testi en erken nezaman yaparsam kesin sonucu alırım hamilelik için?

Hepinize meraba kızlar.Ben de umudunu bu aya erteleyenlerdenim...BAT ım 20 ağustos ve bu aralar da ovülasyon günüm olduğu düşüncesiyle yoğunuz malumunuz üzre :) Ama benim kafamı kurcalayan bi durum var ki o da şu: adet döngüm 31 gün olduğu için adetimin 16 günü yumurtladığımı biliyodum.Hem hesaplayıcılar hem de ovülasyon testim bu sonucu vermişti.Ama dün 14. günü olmasına rağmen ovülasyonda çizgilerin ikisi de çok koyu çıktı,biz de hemen işe koyulduk :) Ama bugün yine test yaptım ve yine ikisi de koyu çıktı çizgilerin.Ben şimdi napim neye inanıyım anlamadım.Her gün ilişki olmasını da pek işe yarar bulmuyorum açıkcası,siz ne dersiniz?Bİ de sabah ateşimi ölçmüştüm 36 çıkmıştı,yani normalden baya düşüktü???

bende artık zaten olmazsa olmaz düşüncesindeyim şu an zaten moralim de bozuk tamamen o düşüncedeyim . Kısmet allahın takdiri o ne zaman evlat verırse o zaman sahip olucaz

Merhaba arkadaşlar başlığı yeni gördüm, ben de bu ay hamile kalmak istiyorum daha doğrusu ilk kez deniyoruz...
DaisyB merak ettim ne kadar zamandır deniyorsun ve tespit edilmiş bir sebep var mı hamile kalamamanda.

Hepinize meraba kızlar.Ben de umudunu bu aya erteleyenlerdenim...BAT ım 20 ağustos ve bu aralar da ovülasyon günüm olduğu düşüncesiyle yoğunuz malumunuz üzre :) Ama benim kafamı kurcalayan bi durum var ki o da şu: adet döngüm 31 gün olduğu için adetimin 16 günü yumurtladığımı biliyodum.Hem hesaplayıcılar hem de ovülasyon testim bu sonucu vermişti.Ama dün 14. günü olmasına rağmen ovülasyonda çizgilerin ikisi de çok koyu çıktı,biz de hemen işe koyulduk :) Ama bugün yine test yaptım ve yine ikisi de koyu çıktı çizgilerin.Ben şimdi napim neye inanıyım anlamadım.Her gün ilişki olmasını da pek işe yarar bulmuyorum açıkcası,siz ne dersiniz?Bİ de sabah ateşimi ölçmüştüm 36 çıkmıştı,yani normalden baya düşüktü???

Canım benimde 3 gün boyunca koyu çıktı. Araştırdım bir çok yerde ilk pozitifi dikkate almamızı söylüyor. 2 güne bir düzenli ilişkiye girersen kaçırmazsın diye düşünüyorum.

kızlar ne alemdesinizzzzzzzzzzzzz:)))??

Günaydn kızlar

BAT 18 Temmuz..Hesaplamalara göre yumurtalama bitti..Artık bekleme zamanı geldi..Oyalanıyorum şimdi başka şeylerle..Buralara çok takılmamaya bakıyorum.Yoksa çok daha stres oluyorum..Bakalım 19 Temmuzda çifte bayram yaşyacakmıym

kızlarrrrr yokmu haberlerrrrrrrrr nerelerdesiniz ağustosu neredeyse yarılıyıcaz:D

Bende geldim bende :))) konuşuyorduk artık vakti geldi diyee ama kesin olarak dile getirmiyorduk.. Bir anda karar verdim bu ay kesin çalışmalara başladık..:) HAyDi HayırLısııııııııı :) hepimizz :emir_bebek::emir_bebek:z için..

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım. Yıllardır süren bebek özlemi ile dün gece çalışmalara başladık. Rabbim hayırlısını nasip etsin. 11 yaşında kızım var geçen yıl 2. evliliğimi yaptım. Bbebek istiyordum nihayet eşim ikna oldu. Aslında geçmişte çok çabuk hamile kalıyordum ceket misali. Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum. 33 yaşındayım. 30 temmuz son adet günüm. DOktor 11 inde başla dedi. Geçmişte yzaılanları okudum azıcık. Bat filan da ne ki. Ateş ölçme filan demişsiniz. Test filan. Aman ben pek cahil kalmışım:)) Azıcık bilgilendirin baari.:))

KIZLAR 21 ağustosta adet bekliyorum zaman geçmiyo olsa bile şimdi daha yeni tutunuyodur kan testin de de çıkmaz.sizlerde belirtiler var mı benim kasıklarda hafif batmalar sancı gibi sinek ısırıgı gibi şeyler oluyo.ama üzülmemek için yoktur öbür ay daha yoğun çalışırım falan diyorum valla günü kaçırmamak için o günlerde oruç bile tutmadık

Back