Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay tutmadığı için ağustosu bekleyenlerdenim bende arkadaşlar ve bir sorum olacak bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ovulasyon testi alıcam laboquick testini deneyen varmı internet ortamında 50 adet fiyatları çok çok uygun bu kalitesiz olduğunu mu gösterir_?
ben de bundan aldım canım daha yeni sipariş ettim deneme fırsatım olmadı ama arkadaşlardan biri ben aldım kullanıyorum iyi demişti.. bence 50 adet alma 20liklerden al memnun kalırsan tekrar alırsın sen bilirsin ben öyle yaptım canım![]()
canım ben yarın sipariş edicem bi sormak istedim sen inşallah sonuç alırsın arkadaşın sonuç almışmı kullananlar vardır umarım onlardan yardımlarını bekliyorum
allah bütün isteyen herekese nasip etsin çok güzel bi duygu hele birde kıpırdayınca rabbim bütün isteyenlere versin
bu ayın sonunda kırmızıları görürsem bende ağustosa kalıyorum.
yumurtladığım zaman gösteriyor memnunum yazmış ben de ona istinaden aldım kargolanmasını bekliyorum bakalıminşallah güzel sonuçlar alırız
![]()
kızlar bu testlerin fiyatları nedir ??
benim aldığımda 20 tane ovu testi var + 6 tane de gebelik testi 20 lira canım ilk kez denicem için en azlılarından aldım ben![]()
viole en azlarından almak mantıklı cnm aslında ilk denemedee bende öyle yapıcamm seninkinin markası nedir? bu arada ağustosa denk gelcek sanırım senin batta:) haydin bakalım kızlarr güzel haberler alıcaz bır dahakı ay inşallahhhhhhh:))
canım inşallah regli olmazsında hamile kalırsın allahın izniyle)) kürlere gelince acaba ikisi biray içinde yapılırsa bi sakınca varmı bilmiyorum. bide bu maydonoz süt buharı nedir ? hiç duymamıştımmm
bu ay tutmadığı için ağustosu bekleyenlerdenim bende arkadaşlar ve bir sorum olacak bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ovulasyon testi alıcam laboquick testini deneyen varmı internet ortamında 50 adet fiyatları çok çok uygun bu kalitesiz olduğunu mu gösterir_?
kızlar bu testlerin fiyatları nedir ??
benim aldığımda 20 tane ovu testi var + 6 tane de gebelik testi 20 lira canım ilk kez denicem için en azlılarından aldım ben![]()
tsemavi ben de hemen denemeye başlıcam ovu testini çünkü bu ay incir kürü de yapıyorum o erken yumurtlatıyomuş o yüzden işimi sağlama almam lazım zaten 20 tane var yeter fazlasıyla![]()
tsemavi ben de hemen denemeye başlıcam ovu testini çünkü bu ay incir kürü de yapıyorum o erken yumurtlatıyomuş o yüzden işimi sağlama almam lazım zaten 20 tane var yeter fazlasıyla![]()
ovu testlerim geldi bugün 2 gün bile olmadı daha ne çabuk gönderdiler şok oldukbana iyi çalışmalar artık
incir kürü yumurtaları büyütüyomuş iyimiş yani ben de ondan bu ay başladım 21 gün kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım bi araştırın google a yazın bir sürü konu var bunla ilgili yapmaya karar verirseniz ben tarifini yazarım size canlar![]()
hadi hayırlı uğurlu olsun canım benimkilerde yarın elimde olucak büyük ihtimalle,test sonuçları için bilgilendirirmisin