Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da kimse yazmayacak galiba bari ikimiz yazisalim ki hep göz önünde olsun belki dikkatini çeken birileri daha çıkarBen de böyle bir grup açtım fakat yazan olmadı canım ben dün sabah 10da iğne oldum bakalım nolcak
Olur ne zaman igne oldun acabaBana da kimse yazmayacak galiba bari ikimiz yazisalim ki hep göz önünde olsun belki dikkatini çeken birileri daha çıkar
Ben de böyle bir grup açtım fakat yazan olmadı canım ben dün sabah 10da iğne oldum bakalım nolcak
Bende yarın akşam saat 20.00 de vuracağım ignemi 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi 2 Eylül de de test yap dedi bugün gittim doktoraOlur ne zaman igne oldun acaba
Hadi hayırlısı sen bizden önce yapmışsın iğneni inşallah hayırlı haberlerini alırız Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah evet maalesef biraz erken yapmışsın iğnenin etkisidir inşallah güzel sonuçlar alırsın haberleselim burdanBende bu ay çatlatma iğnesi oldum kizlar. 11inde oldum iğneyi bugün beşinci gün merakıma yenik düşüp gebelik testi bile yaptım biliyorum iğnenin etkisidir büyük ihtimal ama yine de yapmak istedim silik çizgi çıktı
19 u mu genelde 36 saat sonra diyorlar amaBende yarın a
Bende yarın akşam saat 20.00 de vuracağım ignemi 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi 2 Eylül de de test yap dedi bugün gittim doktora
Ben de yapcam 6 7 testim var takip ederim 2 güne 1Testim de bu şekilde
Yok kiz daha yeni oldu iliski2 3 güne yaparım 2 günde bir devam ederim=)Hadi yap fotosunu at bize de belli mi olur en erken öğrenenlerden oluruz
Amin inşallah diyorum ya insan oğlu merak ediyor herşeyi. Yoksa herşeyin bı vakti zamanı var. Hayırlı haberler verelim birbirimize inşallahHadi hayırlısı sen bizden önce yapmışsın iğneni inşallah hayırlı haberlerini alırız Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah evet maalesef biraz erken yapmışsın iğnenin etkisidir inşallah güzel sonuçlar alırsın haberleselim burdan
Yok ya şimdi değil yapınca at yani ay bende düştüm bı çukura benle beraber herkesi de çekiyorum hahaYok kiz daha yeni oldu iliski2 3 güne yaparım 2 günde bir devam ederim=)
İğneyi kaçta vurdun. Akşam vurduysan o günü sayma. Mesela ben akşam vurdum 36 saate çağlarda ertesi günden saydım canimBana 13.gun test yapmamı söyledi yani iğne günü 1 mi saycam
Aynen öyle haklısın bende ilk çatlatma iğnesi yaptığımda meraktan yapmıştım bu 3. Çatlatma iğnesi kullanışım maalesef hadi hayırlısı güzel haberler güzel şeyler konuşuruz haber veririz birbirimizeAmin inşallah diyorum ya insan oğlu merak ediyor herşeyi. Yoksa herşeyin bı vakti zamanı var. Hayırlı haberler verelim birbirimize inşallah
17 Ağustos saat 20.00 de çatlatma iğnesi yapacağım 19 Ağustos ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi işte bende 36 saat sonra diye biliyorum ama doktor öyle söyledi19 u mu genelde 36 saat sonra diyorlar ama
Gec olmaz inşallah canım ya da anca o gün çatlar diye demiştir belki doktor daha iyi bilir tabi17 Ağustos saat 20.00 de çatlatma iğnesi yapacağım 19 Ağustos ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi işte bende 36 saat sonra diye biliyorum ama doktor öyle söyledi
Sabah 10canimİğneyi kaçta vurdun. Akşam vurduysan o günü sayma. Mesela ben akşam vurdum 36 saate çağlarda ertesi günden saydım canim