aslina bakarsan durumun cok cok iyi. Masallah. Bana da iki tane transfer ettiler. Ama dondurulmusum yok.kismet bakalim.Peki dr. Onceki gebeligindeki durum icin bisey demedi mi? Cok zor Allah sabir versin.Ederim tabi canım inşallah yüksek değerli bir sonuç alırsın bayram hediyesi olur miniğin size.
Benim normal yolla bi gebeliğim olmuştu ama 12.haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra çikolata kıstı çıktı bende( Tek sorunumuz bu) 2 negatif aşılama yaptırdık. Laparoskopiye gerek yok diyorlar şuan için tüp bebek dediler. Bu ilk tüp denemem 5.gün embriyosu transfer edildi ve 6.günüm 4 tanede dondurulmuş embriyom var.
Benim daha önce kist Vs. Bi sorunum yoktu düşük yaptıktan sonra çok büyük yıkım yaşadım uzun süre kendime gelemedim ne olduysa ondan sonra oldu zaten rutin muayeneye kisti öğrendim bana muayenede söylemese hiç belirti falan yoktu yani bilmeyecektim. Ilk gebeliklerde olabiliyormuş düşük riski birde haftası küçük olduğu için muhtemelen sağlıksız bir bebekti ki tutunamadi dendi kürtajdan sonra plesanta falan patolojiye gitti ama bisey çıkmadı daha detaylı araştırma yapılmadı. 1 sene oldu hala hamile kalamadım. Yine halime bin şükür Rabbim beterinden korusun hepimizi.aslina bakarsan durumun cok cok iyi. Masallah. Bana da iki tane transfer ettiler. Ama dondurulmusum yok.kismet bakalim.Peki dr. Onceki gebeligindeki durum icin bisey demedi mi? Cok zor Allah sabir versin.
Insallah canım güzel haberlerle gel sabah o zaman. Artık öyle yapıyorum zaten unutulmuyor ama alışıyor insan.. Bende uyumuştum onun için buralardayım sorun yok yaniAnladim zor bu durumlar. Psikolojisi ayri bedenen yasanilanlar ayri. Ama artik yeni bebisine odaklan insallah tutar canim. 9.gunumde test yaptim 32.25 cikti. Insallah yarin ikiye katlanmistir. Cok heyecanliyim. Seni de tuttum kusura bakma aksam uyumustum uykum kacti benimde :)
ayy insallah insallahInsallah canım güzel haberlerle gel sabah o zaman. Artık öyle yapıyorum zaten unutulmuyor ama alışıyor insan.. Bende uyumuştum onun için buralardayım sorun yok yani
Iyı geceler canım sabah ola hayrolaayy insallah insallahiyi geceler yarin yazarim insallah guzel haberi ama tabi sali gunu kesin test tarihim. O zaman sanirim daha netlesir.
Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdimbulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
Canım inşallah güzel haberlerini alırız. Merakla bekliyoruzayy insallah insallahiyi geceler yarin yazarim insallah guzel haberi ama tabi sali gunu kesin test tarihim. O zaman sanirim daha netlesir.
insallah canim esimin uyanmasini bekliyorumCanım inşallah güzel haberlerini alırız. Merakla bekliyoruz
Hakkinda hayırlısı canım insallah güzel haberler alırsın ❤Günaydın kızlar bende bugün dr a gidicem bakalım ne diyecek transfer için tedavi sürecine giriyorum
Hakkinda hayırlısı canım insallah güzel haberler alırsın ❤
Galiba en hoyrat davranan benim icinizde
3.gun ciktim disari
Sonraki gunler de hep disardaydim hep yurudum
Umarim bebeklerime zarar vermemisimdir...
Çok üzüldüm nasıl öyle çıkarBende bugün test yaptim 0.1 olmadi...
Çok cok üzüldümBende bugün test yaptim 0.1 olmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?