Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

aslina bakarsan durumun cok cok iyi. Masallah. Bana da iki tane transfer ettiler. Ama dondurulmusum yok.kismet bakalim.Peki dr. Onceki gebeligindeki durum icin bisey demedi mi? Cok zor Allah sabir versin.

aslina bakarsan durumun cok cok iyi. Masallah. Bana da iki tane transfer ettiler. Ama dondurulmusum yok.kismet bakalim.Peki dr. Onceki gebeligindeki durum icin bisey demedi mi? Cok zor Allah sabir versin.
Benim daha önce kist Vs. Bi sorunum yoktu düşük yaptıktan sonra çok büyük yıkım yaşadım uzun süre kendime gelemedim ne olduysa ondan sonra oldu zaten rutin muayeneye kisti öğrendim bana muayenede söylemese hiç belirti falan yoktu yani bilmeyecektim. Ilk gebeliklerde olabiliyormuş düşük riski birde haftası küçük olduğu için muhtemelen sağlıksız bir bebekti ki tutunamadi dendi kürtajdan sonra plesanta falan patolojiye gitti ama bisey çıkmadı daha detaylı araştırma yapılmadı. 1 sene oldu hala hamile kalamadım. Yine halime bin şükür Rabbim beterinden korusun hepimizi.

Bende iki tane istedim şansı artırır belki diye ama yaşımdan dolayı ve ilk deneme olduğu için yapmadı doktorum. Insallah senin kuzucukların tutunmuştur sıkı sıkı günün de olmuş baya çıkar artık Beth18

Anladim zor bu durumlar. Psikolojisi ayri bedenen yasanilanlar ayri. Ama artik yeni bebisine odaklan insallah tutar canim. 9.gunumde test yaptim 32.25 cikti. Insallah yarin ikiye katlanmistir. Cok heyecanliyim. Seni de tuttum kusura bakma aksam uyumustum uykum kacti benimde :)

Insallah canım güzel haberlerle gel sabah o zaman. Artık öyle yapıyorum zaten unutulmuyor ama alışıyor insan.. Bende uyumuştum onun için buralardayım sorun yok yani

Insallah canım güzel haberlerle gel sabah o zaman. Artık öyle yapıyorum zaten unutulmuyor ama alışıyor insan.. Bende uyumuştum onun için buralardayım sorun yok yani
ayy insallah insallah iyi geceler yarin yazarim insallah guzel haberi ama tabi sali gunu kesin test tarihim. O zaman sanirim daha netlesir.

Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdim bulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))

İğne sonrası yanıyor benim de özellikle.
Ya sağ tarafım morardı. Farkettim ki o beyaza tam basıp attırınca ben morartıyorum. O yüzden tam boşaltyorm ilacı ama göbeğimden çıkarnca attrtyorm
Onun dışında vurduktan sonra pamukla bastırıyorum nerdeyse yatar pozisyonda vuruyorum. Bide 3 5 dk dinlenmeden kalkmıyorum
Bu şekilde sadece ufak iğne iZleri kalıyor

Pelosh01 hayırlısı olsun, hadi bakalım güzel haberlerini alalım
H H_aziran teşekkür ederim, ben de kendim yapınca daha kolay ve acısız yaptım. Hemşireler alışkanlıktan mı bilmiyorum çok ani bastırıp hızlı enjekte ediyorlar.

Kızlar cuma günü betahcg değerim 45.39'Du. Bugün yani 3. Gün 30.1.. Bebeğim tutunmak istemedi yine. Yine hayal kırıklığına uğradım. Her hayal kırıklığım umutsuzluğa dönüşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…