Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ..valla bilmiyorum ama hekim en ıyısı kendisinin düşmesi vs dedi hani kürtaj ın zararları olabilir deyince kafam karıştı.., vakum demedi küretaj dedi öyle olunca bilemedik ..ilaçları kestim 1 hafta bekleyeceğim..kısmet artık ..

Selam kızlar ben de tedavimden olumlu sonuç aldım topigime de yazayım dedim

Ayy canım maşallah çok sevindimmmm hayırlı olsun inşallah darısı diğer aşamalara güzel haberler alırsın inşallah umudummmmm

Ayy canım maşallah çok sevindimmmm hayırlı olsun inşallah darısı diğer aşamalara güzel haberler alırsın inşallah umudummmmm

Amin inşallah .iki kere kan verdim kese görmedim daha ultrasona gitmedim . O yüzden hala endiseliyim . İnşallah sağlıkla devam eder

Amin inşallah .iki kere kan verdim kese görmedim daha ultrasona gitmedim . O yüzden hala endiseliyim . İnşallah sağlıkla devam eder

Inşallah görürsün canım keseyi de içini ferah tut allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

hayırlı olsun canım bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah. nasıl bir işlemdi ağrılı mı?

Inşallah canım inşallah allah razı olsun
Yok öle ağrılı bir işlem değildi zaten kısa sürüyor

bende hafif bel ağrısı başladı.ne kötüye ne de hayra yormak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkçası.sende var mı herhangi bir gelişme...

Bende bir şey yok canım uzanıyorum sürekli bir yemek hazırlamak için kalkıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…