Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ..valla bilmiyorum ama hekim en ıyısı kendisinin düşmesi vs dedi hani kürtaj ın zararları olabilir deyince kafam karıştı.., vakum demedi küretaj dedi öyle olunca bilemedik ..ilaçları kestim 1 hafta bekleyeceğim..kısmet artık ..klasik yöntem nasılmış ki?? vakumlamıyorlar mı işte burdaki gibi acaba?ben ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum sonra kızımı dogurdum bir sıkıntı olmadı senin de olmaz bence kötü düşünme, ama tabi kendiliğinden kese bozulupta düşse daha iyi olur da bu haftalarda da spontan düşük olmaz herhalde gibi sanki,bi de kesenin parçası kalır yırtılır enfekte olur en güzeli kontrollü kürtaj boşver.benim kan değerlerimde gayet sağlam durumda hepsine baktırmıştım çalıştıgım yerde hepsinin de maşalahı vardı ama ben tonsillit oldum gibi sanki o da böyle bi üşütüyor bi ateş bastırıyor
Selam kızlar ben de tedavimden olumlu sonuç aldım topigime de yazayım dedim
Ayy canım maşallah çok sevindimmmm hayırlı olsun inşallah darısı diğer aşamalara güzel haberler alırsın inşallah umudummmmm
Amin inşallah .iki kere kan verdim kese görmedim daha ultrasona gitmedim . O yüzden hala endiseliyim . İnşallah sağlıkla devam eder
Amin inşallahInşallah görürsün canım keseyi de içini ferah tut allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
merhaba masal ben dün transferi yaptırdım çok şükür.artıktest için gün saymaya başladım...Canım ne yaptın perşembe gidecektin dr a
masal sende durumlar nasıl.yanılmıyorsam bugün transfer oluyor sanada.
hayırlı olsun canım bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah. nasıl bir işlemdi ağrılı mı?Canım transfer oldum ben
hayırlı olsun canım bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah. nasıl bir işlemdi ağrılı mı?
masal sende durumlar nasıl.yanılmıyorsam bugün transfer oluyor sanada.
masal öncelikle hayırlı olsun transferin.inşallah ikimizde pozitifi görürürz bu kez.bende hiçbir şey yok sende var mı.Canım napıyorsun nasılsın var mı bir şey :)
masal öncelikle hayırlı olsun transferin.inşallah ikimizde pozitifi görürürz bu kez.bende hiçbir şey yok sende var mı.
masal öncelikle hayırlı olsun transferin.inşallah ikimizde pozitifi görürürz bu kez.bende hiçbir şey yok sende var mı.
bende hafif bel ağrısı başladı.ne kötüye ne de hayra yormak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkçası.sende var mı herhangi bir gelişme...Canım napiyorsun nasılsın ?
bende hafif bel ağrısı başladı.ne kötüye ne de hayra yormak istemiyorum ama canım sıkıldı açıkçası.sende var mı herhangi bir gelişme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?