Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Amin canım sende hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Bu bant sıcak falan mı tutuyor acaba hani yakma falan var mı
Şöyle ilk takınca bantın takıldığını hissediyordunuz minik bir acı veriyor en fazla 2 dakika sonra hiçbirşey hissetmiyorsunuz
Isıyla hiç ilgisi yok sadece hormon
Ben unutmuştum bant olayını o kadar rahatsız etmiyor

Anladım canım teşekkür ederimm

Peki canım nereye yapıştırılıyor ? Bu arada sen naptın tedaviyi ?
Ben de göbek çevresine yapıştırıyordum. Göbek deliğinden en az 2 parmak uzaklıkta olacak şekilde. 4 bantı yapıştırdım 2 günde bir değiştirdim. Siz de doktorunuza ya da hemşirenize sorun en doğru şekilde onlar anlatacaklardır.

Teşekkür ederim canım

ben bugün ilk kontrole gittim.ilacımın dozunu artırdı doktor.o yüzden allak bullağım.perşembe günü gene gideceğim.sen hiç gitmedinmi daha.

Canım ne yaptın perşembe gidecektin dr a

Sofi bu arada progestan fitil olarak alınmasının sebebi Ne?
Yorucu gidiyor canım yaa çok üşüyorum ve çok halsizim sanki hasta olacakmışım da birtürlü olamıyormuşum gibi hissediyorum hiç yaşam enerjim Yok progestan ı da fitil olarak alırsan yan etkileri en aza indirmiş oluyorsu. Ağızdan alınca çok halsizlik uyku hali falan yapıyor o sebeple genelde vajınal kullanım öneriyorlar. Sen neler yaptın hangi aşamadasın Nası gidiyor??

Hayırlısı ile inşallah kucağına alırsın canım bende sona yaklaştım sofi artık inşallah 10 una transfer görünüyor bakalım bir de clexare iğne ağrı yapıyor muydu sende vurulurken

elmaziye canım nasılsın?? Var mı güzel gelişmeler
Canım vallahi durum pek parlak görünmüyor ...Yarın sabah kontrolüm var ..Artık tamammı devammı belli olur ..,kese küçük yolk büyük bebek henüz yok..kanama alanı 17 mm oldu genel itibari ile kötü bir prognoz ..Yarında bir bakılacak duruma ama ihtimal yok bence..yüksek ihtimalle sağlıksız bir bebekmiş ..Artık kürtaj filan derler heralde henüz planlama yapılmadı..Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik çıktı mı göbeğin ..Allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Allah allah niye öyle oldun ya..Biraz izin filan alsan belki yorulmuştur bünyen ,Evde dinlen biraz..ayaklarını sıcak tut hava değişimi mi etkiliyor acaba..

Hayırlısı ile inşallah kucağına alırsın canım bende sona yaklaştım sofi artık inşallah 10 una transfer görünüyor bakalım bir de clexare iğne ağrı yapıyor muydu sende vurulurken
canım ben hiç clexane kullanmadım ama ciltaltına yapılan tüm iğneler belirli bir süre sonra ağrı ve morarma yapıyor maalesef

arkadaşım ben gebelik için değil ama başka bir şey için 2 ay her gün cleaxe vuruldum bende hiç ağrı morarma yapmadı açıkcası inşallah sende de öyle olur.

Hadi yaa ben de az önce gittim devlet hastanesine,birlikte burda hep konuştugum arkadaşlarım sıkıntılı günler geçirdiler,ben de hep diken üstündeyim tedirginim ne bileyim zor yaa bu tüp bebek işi valla hiçbir şikayetim yok allah'a sükür ne kanama ne başka birşey,doktor kontrolleri güzel geçti ama ??? hep bir ama var acaba var kafamda.. gittim bugunde oyüzden de aslında randevuma 1hafta var daha sıkıntı yok dedi doktor göbeğim kocaman oldu ya akşamları özellkle şişiyor 5aylık gibi üşüyorum bi de dedim ya yukarıda da çılgın gibi sürekli kayar suyla duş alıyorum,zarar vermiceni bilsem sıcak küvet yapacak yatacam içine saatlerce çıkmıcam,doktora sordum hormonlarla alakalı dedi,ne hormonmuş arkadaş senin dondurulmuşun var mıydı?? nasıl devam edecek şimdi tedavi??

dondurulmuş mu koyacaklar sana şimdi?? ilk denemendi dimi öyle hatırlıyorum ,hadi inşallahh olumlu sonuçlanır daha da önemlisi sağlıkla devam edip sağlıkla doğar

Canim valla stresten uzaklaşmak lazım allaha şükür hersey yolunda aklına Acaba lari hiç getirme. .Güzel olacak inşallah , sağlığına beslenmene dikkat et sen iyi ol kuzucuk da iyi olur..Benim dondurulmuş um yok canım sil baştan oluyor her tedavim.. ama bu bebeği kendiliginde dusmezmi şimdi onun derdinden ilaçları kestim bugün günde 600 mg vajinal 25 mg subkutan progesteron um vardı sabah dozunu almadim burada klasik yöntem uyguluyorlarmis kürtaj da ne bilim tedirgin oldum .zaten doktirda kürtaj in risklerinden bahsedince de Bendeki bu şanla bir rahim var işe yarar ondan da olmayayim-..Bence kendisi düşer ..korkuyorum yaww kürtaj dan eski Türk Filmlerinden kalan bir korku olsa gerek..Kan degerlerin nasil hemoglanin fertitinin iyi olsada demir baglamaya bir baktir canım belki depolar bosalmistir..Akşamları çorba iç sıcak sıcak ayaklarını sıcak tut valla ayağının altına sıcak su torbası koy ohh mis gibi tüm vücudun isinir..

klasik yöntem nasılmış ki?? vakumlamıyorlar mı işte burdaki gibi acaba?ben ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum sonra kızımı dogurdum bir sıkıntı olmadı senin de olmaz bence kötü düşünme, ama tabi kendiliğinden kese bozulupta düşse daha iyi olur da bu haftalarda da spontan düşük olmaz herhalde gibi sanki,bi de kesenin parçası kalır yırtılır enfekte olur en güzeli kontrollü kürtaj boşver. benim kan değerlerimde gayet sağlam durumda hepsine baktırmıştım çalıştıgım yerde hepsinin de maşalahı vardı ama ben tonsillit oldum gibi sanki o da böyle bi üşütüyor bi ateş bastırıyor

dondurulmuş mu koyacaklar sana şimdi?? ilk denemendi dimi öyle hatırlıyorum ,hadi inşallahh olumlu sonuçlanır daha da önemlisi sağlıkla devam edip sağlıkla doğar

Evet canım hem dondurulmuş hem ilk denemem inşallah canım teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…