Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kızlar fotoyu koyayım siz de bakın. Tecrübeli olanlar varsa. Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ...

Eklentiler

• IMG_2324.JPG
    69,2 KB · Görüntüleme: 71

Çok sevindim, darısı kalp atışına :) En son 8 eylül de 2235 çıkmıştı, gözükür inşallah yarın o zaman. Benim de aklıma binbir türlü şey geliyor. Keseyi görüp kalp atışını duysam belki biraz rahatlarım. Gerçi kucağımıza alana kadar endişemiz bitmeyecek herhalde. Doğduktan sonra da başka endişelerimiz olur. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi gelir inşallah.

Kızlar fotoyu koyayım siz de bakın. Tecrübeli olanlar varsa. Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ...
Bozuk değil be canım bunlar neden öyle düşündün ki erken dönemde oval olurlar ama içerde bebiş büyümeye başlayıpta amnion sıvısı miktarı artış gösterince şekilleri düzgün kenarlı kalmaz, o öyle bozuk olsa hekimin sana söylerdi Zaten keselerin şeklini beğenmiyorum takip edelim diye,, ehvam yapma,yoktan sıkıntı var etme kendine içini ferah tut!! Ay biz bu çocukları kucağımıza alana kadar kafayı sıyıracaz heee. Ne zormuş allahımmmmmm sen gönül ferahlığı ver

Hiç sorma Can'ım ya. Ne bileyim benim önceki hamileliğimde yuvarlak oval şekildeydi. Hoş sağlıklı devam etmedi ama. Bazılarınınkini de böyle görünce sizlere de sorayım dedim. Seninki de oval hatta. Bitmeyecek Can'ım doğurana kucağımıza alana kadar. Valla şimdiden stresteyim kalp atışlarını duyabilecek miyiz diye

2000 leri görmüşsün maşalaaah ee ozaman transferin nezaman yapılmıştı ki senin Benim aynı tarihte 207 idi değerim,çoktan çağırsaydı seni kese için ayın 15i oldu şimdi 10binleri görmüşsündür :)

Valla ben işim gereği hergün gebe kaydı açıyorken biraürü erken gebelik ultrasonu geçiyor elimden hepsi de çeşit çeşit şekillerde seninkilere benzer de biraürü gördüm hiiiiç takma kafana. Sen kalp atışını da duymuşsundur zaten bundan sonra sabırla beklicen

Darısı başına arkadaşım,sen nezamam gidiyorsun randevuya?
25 inde gideceğim canım ama benim geçmişte bir dış gebeliğim var ..çok korkuyorum açıkçası. ..risk bende biraz yüksek..nasıl geçer bu günler..ayyy ama onca yıldan Sonra bu kez çok yaklaştım bebişime insallah bende görürüm keseyi...

26 Ağustos transfer tarihi, SAT 12 Ağustos. Ben öyle hesapladım. 4 eylül 235 6 eylül 659 idi 8 eylül 2235 sonra bir daha yaptırmadım. Ben ikiz diye tahmin ediyorum 2 embriyo konulmuştu ama beta hcg ye pek de bakmıyor diyorlar bakalım hayırlısı. Çok çıkınca şüphelendim hata olumsuz bir şey olmasından. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

kızlar yasmin kullanıpta akıntısı olan var mı ? bir de adet in 2. günü lucrin e başlıcam

Canım ben tüp bebek öncesi bir ay kullandım ve 6 gün süren reglim akıntı şeklinde 10 gün sürdü. Endişe edip doktora gittim. Doktor bu hapın çok hafif olduğunu bu yüzden akıntı yaptığını söyledi. Endişe etme ama için rahat etsin bir doktoruna da sor.

Benim de 25inde kontrolüm aslında tüp bebekte, 6+3 oluyorum ozaman. Ben de dış gebelikten korkuyorum çünkü ben PID geçirdim yanı şiddetli bir enfeksiyon oyuzden de tüpümün biri tıkandı aldılar zaten onu,diğeri de duruyor ama Allah a emanet, bu enfeksiyonu geçirenlerde de dış gebelik ihtimali yüksek oluyormuş ben de ondan çok tedirgin oldum bugün moralim sıfırdı.sen bekliceksşn ama galiba 25inr kadar hem kese hem kalp atışı ikisi bir arada hallolur Zaten 25inde

Yok Can'ım kalp atışını duymadım. Gittiğimden 5+3 tü. Ultrason kağıdında 5+1 yazıyor.
Cuma günü gidicem. 6+5 olacak o gün sata göre. İnş duyulur.

Can'ım kese görünmüş ama. Dış gebelikte kese çok geç görünmüyor mu? Ben yanlış biliyor da olabilirim.

Zaman biraz zor geçecek ama bekleyeceğim..Benimde öyle ...gerçi benim tüplerimde alındı ama biliyorsun rahim içinde de oluyor ...histeroskopim temiz çıkmıştı ama ne bilim yani bu kese olayına kadar pek oldu tamam diyemiyorum zaten gebeliğimi sadece eşim ve ben biliyoruz yani korkular büyük...İnsallah görürüm keseyi

Can'ım kese görünmüş ama. Dış gebelikte kese çok geç görünmüyor mu? Ben yanlış biliyor da olabilirim.
Dış gebelikte kese hiç gözükmüyor canım rahim içinde.benim de öğlen göremedi ya doktor ozaman endişelendim ama şimdi gördük şükür dış gebeliği ekarte edebiliriz artık, sıra kalp atışında onu da duyarsak boş gebeliği eleyecek,sonra ilk 3ay düşük riski Yüksek 3ay geçsin diye beklicez,sonra 5.ay civarı ayrıntılı usg var organlara bakacaklar Sağlam mi acaba diye ona endişelenecz sonra Doğumu düşüncz hiiiiiiiiç bitmeecekkkkk gibiii :)

Canim seninde sofiarya ninda Keseler görünmüs.. Dis gebelik tam olarak kesenin gec görünmesi degilde rahimde olmasi gereken yerden baska yere bebegin yerlesmesi örneğin rahim ağzı karın boşluğu ve tüpler ..%90 tüpler oluyor...Güzel düşünelim güzel olsun herşey insallah.

Rahim içinde değil de karın boşluğunda olabiliyor ama dışgebelikler arasında karıniçi gebelik riski en en en düşük olanı genelde tüplere gidiyor giderse.inşallahh sıkıntı olmaz canım yaaa,benim de sadece benim ailem biliyor mecbur doktora gidiyorken kızımı onlara bırakıyorum ama eşimin ailesine söylemedik kalp atışını duyalım öyle söyleriz dedik.ne garip duygular yaa,kızımda dandik bi test yapmıştım silik pozitif çıkmıştı kanda baktırmadım bile herkes bas bas bağırarak söylemiştim gebeyim diye,şimdi hep bi sıkıntı çıkarsa diye tedirginlik

walla 9 ayda 9 doğurmak diye boşa dememişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…